Įkraunama...
Įkraunama...

Ar grįžti į Lietuvą gyventi?

QUOTE(Kuci @ 2009 08 19, 04:50)
aha, labai  alc.gif  lotuliukas.gif

nieko tokio neuzilgo galesi, atsiimsi.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuci @ 2009 08 19, 07:59)
maciau ten ir tiek siaubo,kiek cia lietuvoje, niekada nebuciau macius. 

na taip, viena apie ratus, kita - apie batus. Yra, kur ir blogiau, bet yra, kur ir geriau. Nelygu, kur/ kaip pažiūrėsi.
Paminėjau tik vieną žmonių grupę. Vieną atvejį. Savaime aišku, kad yra įvairiausių atvejų. Kiekvienas atvejis skirtingas. Poreikiai skirtingi ir požiūriai taip pat skiriasi. Kas vienam gera, kitam gali būti bloga. Ir atvirkščiai. Šaunu, kam Lietuvoj gerai. Taip pat šaunu, kam gerai ir ne Lietuvoj, jei jie ten atrado save.
Kai žmonės pastebi tam tikros šalies minusus, to nevadinčiau dejonėmis, o tik fakto konstatavimu (viskas subjektyvu). Dejonės yra tada, jei ir toliau liekama su tuo gyventi, o nebandoma spręsti, kas nuo paties priklauso. Emigracija – viena iš išeičių (toli gražu ne vienintelė). Kalbant apie požiūrį (tik blogio matymą ir pan.), tai galit sau švytėti išmintimi, dorove, intelektu ir visu tuo, kas vertinga bei didu, bet tai jūsų neapsaugos nuo kokio nors priešiško aplinkos poveikio (pvz., tas jūsų švytėjimas ims ir užklius gatvėje kokiems vaikigaliams). Man asmeniškai labai svarbūs du dalykai: laisvė būti savimi ir mano pačios saugumas įv. atžvilgiais. Tenka konstatuoti, kad šitų dalykų Lietuvoje kol kas dar nėra.

Atsakyti
QUOTE(Ridziniece @ 2009 08 19, 17:23)
laisvė būti savimi ir mano pačios saugumas įv. atžvilgiais.

Va, cia tai kaip pirstu i aki drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridziniece @ 2009 08 19, 17:23)
laisvė būti savimi ir mano pačios saugumas įv. atžvilgiais. Tenka konstatuoti, kad šitų dalykų Lietuvoje kol kas dar nėra.
Kaip ir laisvė būti savimi, taip ir Jūsų konstatavimas yra reliatyvu wink.gif Netgi tokiomis pačiomis sąlygomis kitam žmogui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 08 19, 17:49)
Kaip ir laisvė būti savimi, taip ir Jūsų konstatavimas yra reliatyvu wink.gif Netgi tokiomis pačiomis sąlygomis kitam žmogui  rolleyes.gif

be abejo. Juk tą ir rašiau. Kiekvienas matom iš savo varpinės.
Atsakyti
QUOTE(Kuci @ 2009 08 19, 00:59)
blogai manai wink.gif as 4m galima sakyti pragyvenau ir pranarsiau nemaza dali USA, ir nieko ten nepamaciau, ko negaleciau gauti cia LT mirksiukas.gif maciau ten ir tiek siaubo,kiek cia lietuvoje, niekada nebuciau macius.  taigi, kaip kazkuri rase, atsargiau su zodziais.

Utopia rase, kad bijo iseiti, nes zmoniu bijo. paprasciausias pavyzdys butent TAU. Los angelo centras, pats, atrodo turetu buti svariausias rajonas. Anaiptol, vaziuoji pro ji, uzsirakini duris, ir net neziuri i saligatviuose stovincius valkatas, juodaodzius, nes jie dar ismus stikla sonini......va tokiu reikia bijoti, kurie yra akivaizdziai pavojingi...pfff, bijo lietuvos zmoniu doh.gif

biggrin.gif ai ai,nu soory brangute nesusilaikiau,kiek tu per tuos 4 metus pragyvenai JAV,kad galetum pasakyti ,kas ir kaip g.gif juk nevisada isbudavai JAV ilgiau kaip 6 menesiukus,kuriu tarpe keliaudavai,tik nesakyk,kad pavydziu nes tikrai ne schmoll.gif,o gyvenat kaip turistas tai tu nieko nepatiri,o matai tai ka nori matyti ir tiek juk tai pavirsutiniskas gyvenimelis,o ne jo realybe.

Tavo duotas pvz tai isvis is juoko parodijos,cia labai panasiai kai mano pusesere vaziavo atostogoms i NYC buvo prigrasinta nevaziuoti i Harlem ir nevazneti metro,nes juo tik ubagai,kaip juodziai ir meksikonai vazineja lotuliukas.gif tikri niujorkieciai ima Taxi doh.gif hihihi.gif

As neskau niekam nevaziuoti ar vaziuoti i LT, as asmeniskai tikrai i ja nenoriu grizti mano namai yra cia wub.gif ir jie patys paciausi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2009 08 19, 12:37)
biggrin.gif ai ai,nu soory brangute nesusilaikiau,kiek tu per tuos 4 metus pragyvenai JAV,kad galetum pasakyti ,kas ir kaip g.gif  juk nevisada isbudavai JAV ilgiau kaip 6 menesiukus,kuriu tarpe keliaudavai,tik nesakyk,kad pavydziu nes tikrai ne schmoll.gif,o gyvenat kaip turistas tai tu nieko nepatiri,o matai tai ka nori matyti ir tiek juk tai pavirsutiniskas gyvenimelis,o ne jo realybe.

Tavo duotas pvz tai isvis is juoko parodijos,cia labai panasiai kai mano pusesere vaziavo atostogoms i NYC buvo prigrasinta nevaziuoti i Harlem ir nevazneti metro,nes juo tik ubagai,kaip juodziai ir meksikonai vazineja lotuliukas.gif  tikri niujorkieciai ima Taxi doh.gif  hihihi.gif

As neskau niekam nevaziuoti ar vaziuoti i LT, as asmeniskai tikrai i ja nenoriu grizti mano namai yra cia wub.gif  ir jie patys paciausi ax.gif  4u.gif

pirmus metus isgyvenau lygiai 9men, ir nekeliavom niekur, apart 100myliu spinduliu nuo los angelo.

o del metro, exvyro brolis pasakojo, kad i ji ten visi ziuredavo kaip i koki ateivi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuci @ 2009 08 19, 14:47)
1.pirmus metus isgyvenau lygiai 9men, ir nekeliavom niekur, apart 100myliu spinduliu nuo los angelo.

2.o del metro, exvyro brolis pasakojo, kad i ji ten visi ziuredavo kaip i koki ateivi biggrin.gif

1.taigi cia lasas juroj mirksiukas.gif na bet as vistiek grisiu prie to pacio,tu nei ten dirbai,nei mokeisi,juk ne tas pats ar as klystu,kai reik paciam buti ataskingam uz savo busta, saskaitas ir visa kita ,kai bendrauji ne tik su savo vyru bei uosviais ,bet ir su kaimynais,kurie nera lietuviai ,dalyvauji block party ar community renginiuoseir t.t ax.gif as cia galiu plestis,bet mano galva tu tikrai nesi patyrusi to TIKRO gyvenimo,kad galetum lyginti 4u.gif

2. hihihi.gif tai gal ir atrode kaip ateivis mirksiukas.gif nes NYC tu su pizama gali iseiti ir visiems vienodai kaip tu apsirenges rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2009 08 19, 12:56)
1.taigi cia lasas juroj mirksiukas.gif na bet as vistiek grisiu prie to pacio,tu nei ten dirbai,nei mokeisi,juk ne tas pats ar as klystu,kai reik paciam buti ataskingam uz savo busta, saskaitas ir visa kita ,kai bendrauji ne tik  su savo vyru bei uosviais ,bet ir su kaimynais,kurie nera lietuviai  ,dalyvauji block party  ar community renginiuoseir t.t ax.gif  as cia galiu plestis,bet mano galva tu tikrai nesi patyrusi to TIKRO gyvenimo,kad galetum lyginti 4u.gif

2. hihihi.gif tai gal ir atrode kaip ateivis mirksiukas.gif  nes NYC tu su pizama gali iseiti ir visiems vienodai kaip tu apsirenges rolleyes.gif

a vat ir mokiausi, 8men koledze rolleyes.gif tik jau nesakyk, kad ir tai nieko nereiskia.
as to tikro gyvenimo iki siol nebuvau patyrusi, ir kad ir kaip cia lietuvoje visi viska peikia, man vis tiek cia geriau mirksiukas.gif

ta mergina 19m irgi tikro gyvenimo nepatyrus nei vienur nei kitur, o mato tik viska juoda ir net krize izvelgti sugeba del to, kad knygos negali nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuci @ 2009 08 19, 15:04)
1.a vat ir mokiausi, 8men koledze  tik jau nesakyk, kad ir tai nieko nereiskia.
2.ta mergina 19m irgi tikro gyvenimo nepatyrus nei vienur nei kitur, o mato tik viska juoda ir net krize izvelgti sugeba del to, kad knygos negali nusipirkti rolleyes.gif

1.nesusikalbam mirksiukas.gif ,nebesiplesiu biggrin.gif

2. drinks_cheers.gif seip ka tu zmogau ismanai baigus vidurine,o gi nieko biggrin.gif todel ir reik eit mokytis,kad pasauleziura plestusi,o ne ziureti i aplinkinius ir pavydeti ju blizguciu,nes visa tai uzgyvenama ax.gif juk reik pradeti nuo apacios ir lipti i virsu,nes jei pradesi nuo virsaus,bus labai sunku vel iki to virsaus uzkopti 4u.gif

cia skaitosi pafilosafavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2009 08 19, 23:18)
seip ka tu zmogau ismanai baigus vidurine,o gi nieko biggrin.gif  todel ir reik eit mokytis,kad pasauleziura plestusi,o ne ziureti i aplinkinius ir pavydeti ju blizguciu,nes visa tai uzgyvenama ax.gif juk reik pradeti nuo apacios ir lipti i virsu,nes jei pradesi nuo virsaus,bus labai sunku vel iki to virsaus uzkopti 4u.gif

cia skaitosi pafilosafavau biggrin.gif

Tai, kad paprastai, bet teisingai filosofuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2009 08 19, 22:18)
ziureti i aplinkinius ir pavydeti ju blizguciu,nes visa tai uzgyvenama ax.gif juk reik pradeti nuo apacios ir lipti i virsu,nes jei pradesi nuo virsaus,bus labai sunku vel iki to virsaus uzkopti 4u.gif

na dar priklauso kokių blizgučių norisi. Tie, kuriuos aš matau aplink ten kur gyvenu neužgyvenami laikantis plano gerai mokysiuos, rasiu pastovų neblogą darbą, sunkiai dirbsiu, labai stengsiuos ir viską turėsiu.
Atsakyti