Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

[quote=Laugh_Cry,2008 10 16, 16:52]
O dieve, mergos, išlaikiau!! bis.gif

Sveikinu 4u.gif Kaip smagu tokias istorijas skaityti. Iš tikrųjų daug ką reiškia,kad ir egzaminatorius geras žmogus,paramina,pagiria ,kad gerai vairuoji. Oi aš jau greit bus pusę metų turiu teises,tai vis pasižiūriu į regitros mašinas pravažiuojančias tai nupurto. Prieš porą dienų stovėjau prie žiedo,pirmą mašiną stovėjo regitros mašiną,kažkas laikė egzaminą,o už jos kitą mašinytė. Tai nesupratau,kaip tą moteriškė užsižiūrėjo,kad trenkė regitros mašinai į užpakalį. Tai taip pagailo to kas laikė,ne tiek man atrodo ir to mašruto bebuvo likę,ir tokį stresą turėjo gauti.
Laikykitės visos laikančios,jums tikrai pavyks. 4u.gif
Atsakyti
ojei, kaip nuoširdžiai baltai pavydžiu Laugh Cry 4u.gif 4u.gif Šaunuolė tu thumbup.gif
O aš kažkaip susitaikiau, kad pateksiu į tą statistiką, kur neišlaiko iš pirmo karto ax.gif Reikia ir regitrai pinigėlių pasirinkt. Be to manau, kad biški paskubėjau užsiregistruot į egzaminą blush2.gif Nu bet apsiuostysiu kas kaip toj baisiojoj Regitroj ax.gif
Atsakyti
Ka gi, ka gi smile.gif Ir as islaikiau! Vakar buvo tiek dziaugsmo, kad i SM jau ir nebeparasiau smile.gif Siaip kai pravaziavau aikstele, viskas pasidare labai lengva ir instruktorius sake, kad pravaziavau be nei vienos klaidos!

Beje, aikstelej koja drebejo ant sankabos ziauriai, tai tarp pratimu as normaliai rankini uztraudavau, nukeldavau abi kojas nuo pedalu ir truputi leisdavau sau atsipusti smile.gif Taip ir sakiau instruktoriui - kojos dreba, reikia joms duod susinormalizuot smile.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif Smagu, kad vis daugiau įveikusių Regitrą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zidinga @ 2008 10 17, 10:29)
Prieš porą dienų stovėjau prie žiedo,pirmą mašiną stovėjo regitros mašiną,kažkas laikė egzaminą,o už jos kitą mašinytė. Tai nesupratau,kaip tą moteriškė užsižiūrėjo,kad trenkė regitros mašinai į užpakalį. Tai taip pagailo to kas laikė,ne tiek man atrodo ir to mašruto bebuvo likę,ir tokį stresą turėjo gauti.
Laikykitės visos laikančios,jums tikrai pavyks.  4u.gif

unsure.gif kazi kas tokiu atveju... juk jis tai ne kaltas, kad JAM i vaziavo... manau tikrai butu nedteisinga eiti laikyti antra karta egzamino unsure.gif

QUOTE(Takahashi @ 2008 10 17, 11:01)
Ka gi, ka gi smile.gif Ir as islaikiau!

Sveikinu! smagu, kad musu daugeja!
Atsakyti
4u.gif laba diena,
na tada gal cia priims mane ax.gif
As irgi bandziau laime regitroj.nepavyko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atlantica @ 2008 10 17, 13:01)
4u.gif laba diena,
na tada gal cia priims mane ax.gif
As irgi bandziau laime regitroj.nepavyko. unsure.gif

laba,

nenusimink, vis tiek pavyks! kada dabar vel eini? bigsmile.gif
Atsakyti
Nezinau ir ka daryt verysad.gif ,
noriu dar nusipirkt papildomu vaziavimu gal.
bandziau kaune,dabar visi kalba,kad marsrutai lengvesni vilniuj g.gif
Atsakyti
QUOTE(zidinga @ 2008 10 17, 11:29)
Sveikinu  4u.gif  Kaip smagu tokias istorijas skaityti. Iš tikrųjų daug ką reiškia,kad ir egzaminatorius geras žmogus,paramina,pagiria ,kad gerai vairuoji. Oi aš jau greit bus pusę metų turiu teises,tai vis pasižiūriu  į regitros mašinas pravažiuojančias tai nupurto. Prieš porą dienų stovėjau prie žiedo,pirmą mašiną stovėjo regitros mašiną,kažkas laikė egzaminą,o už jos kitą mašinytė. Tai nesupratau,kaip tą moteriškė užsižiūrėjo,kad trenkė regitros mašinai į užpakalį. Tai taip pagailo to kas laikė,ne tiek man atrodo ir to mašruto bebuvo likę,ir tokį stresą turėjo gauti.
Laikykitės visos laikančios,jums tikrai pavyks.  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif
Siaubas, įsivaizduoju, kiek laikančiajam streso įvarė

QUOTE(jolita23 @ 2008 10 17, 11:43)
ojei, kaip nuoširdžiai baltai pavydžiu Laugh Cry  4u.gif  4u.gif  Šaunuolė tu  thumbup.gif
O aš kažkaip susitaikiau, kad pateksiu į tą statistiką, kur neišlaiko iš pirmo karto  ax.gif  Reikia ir regitrai pinigėlių pasirinkt. Be to manau, kad biški paskubėjau užsiregistruot į egzaminą  blush2.gif  Nu bet apsiuostysiu kas kaip toj baisiojoj Regitroj  ax.gif

Ačiū 4u.gif Tik nenusiteik taip, kad neišlaikysi. Aš labai didelę klaidą padariau pirmą kartą eidama su mintim, kad tikrai neišlaikysiu. Žinok, kad tu visada gali ginčytis. Tas labai svarbu. Taisykles moki, matai, kad bando sukirst, tai ir draskyk akis. Beje, jeigu kartais prireiktų arba nežinai, tai regitrininkai nebegali nuo rugsėjo 10-os duot tokių nurodymų, kurie prieštarauja taisyklėms. Negali liept važiuot kur plyta pvz, ir stebėt kaip tu elgsies.

QUOTE(Takahashi @ 2008 10 17, 12:01)
Ka gi, ka gi smile.gif Ir as islaikiau!

Sveikinu, šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 10 17, 12:46)
unsure.gif kazi kas tokiu atveju... juk jis tai ne kaltas, kad JAM i vaziavo... manau tikrai butu nedteisinga eiti laikyti antra karta egzamino unsure.gif
Sveikinu! smagu, kad musu daugeja!

Aha, bet jeigu policiją iškvietė, tai kiek laiko sugaišo. Bet galėjo ir pabaigt maršrutą, juo labiau, kad egzaminuotojui nei šilta, nei šalta turėtų būt, kad kažkas įlenkė mašiną, o ir tas vargšas laikantysis turbūt persigandęs visas ir niekuo nekaltas. Man taip atsitiktų, tai turbūt paskui regitros iš vis kaip velnias kryžiaus bijočiau. Nors mano antras regitrininkas labai jau verkšleno po to, kai aš priliečiau ratu bortelį, kad aš jam galėjau visą šoną išlankstyt, kokią čia avariją padariau ir pan blink.gif bash.gif Beje, dėdė Zigmantas paskambino šiandien pasveikint, tai net palengvėjo biggrin.gif

Papildyta:

QUOTE(Nerytė)
ne, nevazineju jau, juk kai islaikiau egza isvaziavau is LT, o ir nematau tikslo (ir jis nemate) toliau vazineti...

Vaje, kažkaip susišvietė man, kad tu dar tik mokaisi doh.gif Ot višta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laugh_Cry: 17 spalio 2008 - 13:21
Gal kas bande ir vilniuj ir kaune?ar labai skiriasi?
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos(tikrai tikrai) vairuotojos 4u.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų.Jau nuo vasaros pas jus įlendu-džiaugiuosi pergalėmis ir nuosirdžiai liūdžiu dėl nesekmių.Teoriją išsilaikiau prieš mėn o vat praktika g.gif dar vis nesiryžtu-dar nepasitikiu savo jėgom o ir baimės daug verysad.gif
Jegu galima mergaitės plačiau apie sankabą ir kulniuką blink.gif nes tokių praktinių "smulkmenų"mano instruktorius nesiteikė paaiškinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atlantica @ 2008 10 17, 13:12)
Nezinau ir ka daryt verysad.gif ,
noriu dar nusipirkt papildomu vaziavimu gal.
bandziau kaune,dabar visi kalba,kad marsrutai lengvesni vilniuj g.gif

manau nuo vilko begsi ant meskos uzsoksi... marsrutai lengvesni gal, nzn, bet kiek masinu, kokios spustis... manai islaviruosi? nebijok tu marsrutu, juk pasimokisi, visus pravaziuosi ir nieko sunkaus neliks

QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 10 17, 13:15)
Beje, dėdė Zigmantas paskambino šiandien pasveikint, tai net palengvėjo biggrin.gif

Papildyta:

Vaje, kažkaip susišvietė man, kad tu dar tik mokaisi  doh.gif  Ot višta  doh.gif  biggrin.gif

smagu, kai pasveikina

ne, as jau po visko... jau vazineju su masiniuku kai MB grista... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(januxs @ 2008 10 17, 13:28)
Sveikos esamos ir būsimos(tikrai tikrai) vairuotojos  4u.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų.Jau nuo vasaros pas jus įlendu-džiaugiuosi pergalėmis ir nuosirdžiai liūdžiu dėl nesekmių.Teoriją išsilaikiau prieš mėn o vat praktika g.gif dar vis nesiryžtu-dar nepasitikiu savo jėgom o ir baimės daug verysad.gif
    Jegu galima mergaitės plačiau apie sankabą ir kulniuką blink.gif nes tokių praktinių "smulkmenų"mano instruktorius nesiteikė paaiškinti ax.gif

kai atleidineji sankaba kulniuka spausk i dugna, taip darydama niekad nenumesi sankabos ir masina neuzges! thumbup.gif
Atsakyti