QUOTE(zidinga @ 2008 10 17, 11:29)
Sveikinu

Kaip smagu tokias istorijas skaityti. Iš tikrųjų daug ką reiškia,kad ir egzaminatorius geras žmogus,paramina,pagiria ,kad gerai vairuoji. Oi aš jau greit bus pusę metų turiu teises,tai vis pasižiūriu į regitros mašinas pravažiuojančias tai nupurto. Prieš porą dienų stovėjau prie žiedo,pirmą mašiną stovėjo regitros mašiną,kažkas laikė egzaminą,o už jos kitą mašinytė. Tai nesupratau,kaip tą moteriškė užsižiūrėjo,kad trenkė regitros mašinai į užpakalį. Tai taip pagailo to kas laikė,ne tiek man atrodo ir to mašruto bebuvo likę,ir tokį stresą turėjo gauti.
Laikykitės visos laikančios,jums tikrai pavyks.
Labai ačiū
Siaubas, įsivaizduoju, kiek laikančiajam streso įvarė
QUOTE(jolita23 @ 2008 10 17, 11:43)
ojei, kaip nuoširdžiai baltai pavydžiu
Laugh Cry

Šaunuolė tu
O aš kažkaip susitaikiau, kad pateksiu į tą statistiką, kur neišlaiko iš pirmo karto

Reikia ir regitrai pinigėlių pasirinkt. Be to manau, kad biški paskubėjau užsiregistruot į egzaminą

Nu bet apsiuostysiu kas kaip toj baisiojoj Regitroj
Ačiū

Tik nenusiteik taip, kad neišlaikysi. Aš labai didelę klaidą padariau pirmą kartą eidama su mintim, kad tikrai neišlaikysiu. Žinok, kad tu visada gali ginčytis. Tas labai svarbu. Taisykles moki, matai, kad bando sukirst, tai ir draskyk akis. Beje, jeigu kartais prireiktų arba nežinai, tai regitrininkai nebegali nuo rugsėjo 10-os duot tokių nurodymų, kurie prieštarauja taisyklėms. Negali liept važiuot kur plyta pvz, ir stebėt kaip tu elgsies.
QUOTE(Takahashi @ 2008 10 17, 12:01)
Ka gi, ka gi

Ir as islaikiau!
Sveikinu, šaunuolė
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 17, 12:46)

kazi kas tokiu atveju... juk jis tai ne kaltas, kad JAM i vaziavo... manau tikrai butu nedteisinga eiti laikyti antra karta egzamino
Sveikinu! smagu, kad musu daugeja!
Aha, bet jeigu policiją iškvietė, tai kiek laiko sugaišo. Bet galėjo ir pabaigt maršrutą, juo labiau, kad egzaminuotojui nei šilta, nei šalta turėtų būt, kad kažkas įlenkė mašiną, o ir tas vargšas laikantysis turbūt persigandęs visas ir niekuo nekaltas. Man taip atsitiktų, tai turbūt paskui regitros iš vis kaip velnias kryžiaus bijočiau. Nors mano antras regitrininkas labai jau verkšleno po to, kai aš priliečiau ratu bortelį, kad aš jam galėjau visą šoną išlankstyt, kokią čia avariją padariau ir pan
Beje, dėdė Zigmantas paskambino šiandien pasveikint, tai net palengvėjo
Papildyta:
QUOTE(Nerytė)
ne, nevazineju jau, juk kai islaikiau egza isvaziavau is LT, o ir nematau tikslo (ir jis nemate) toliau vazineti...
Vaje, kažkaip susišvietė man, kad tu dar tik mokaisi

Ot višta