O dieve, mergos, išlaikiau!!
Ką tik grįžau, vis dar ekstazėj, bet bandau papasakot viską. Perspėju, kad mėgstu daug rašyt, nes esu filologė
Tėtis grįžo anksčiau iš darbo, kad nuvežtų mane į Regitrą. Nusprendėm, kad nuvairuosiu pati

Truputį nervinuosi, lyja, bet nuvažiuoju be klaidų, susimoku, užsiregistruoju ir laukiu. Jau po 15h, bet nekviečia. Žiūriu ateina regitrininkas, kuris mane egzaminavo antrą kartą, ir kuris mane sukirto palietus bortelį. Galvojau nusišausiu, jeigu jis mane pakvies. Girdžiu "Marius". Net palengvėjo

O tas Marius prieina prie jo toks visas 'šūstras' ir sako: "Praeitas žmogus išlaikė?"

Man pasitaikė jaunas ir mielas egzaminuotojas. Nepasakytum iš išvaizdos, kad atrodo nepiktas, bet iš tikrųjų labai geras

Išeinam, žiūriu gavau tą pačią Astrą su tais pačiais numeriais - trečią kartą iš eilės

Atsisėdu, susitvarkau, pasibandau. Ant estakados gęstu, nes koja dreba kažkodėl (bobų nesuprasi. pirmą kartą labai gęsau, antrą kartą visai negesau, dabar truputį

O mašiniukas tas pats

). Užvažiuoju. Apsisukimas ribotoj erdvėj - super, įstrižas - super, įsibėgėjimas - super, T forma - super. Pasiruošiam į miestą

Susireguliuoju veidrodėlius, įjungiu šviesas, girdžiu "išjunk šviesas, jos jau dega". Ir tikrai, prietaisų skydely dega lemputė, o rankenėlė ant 0. Koks skirtumas

Važiuojam, viskas gerai, užgesau ant sankryžos dar vieną kartą, nes ten tokia įkalnė, beveik kaip estakada tas pats, bet tuščia buvo, tai nieko baisaus. Jis man sako: "Per greitai su kojom dirbi, tai ir gesti. Atsipalaiduok" Nu va, galvoju, supranta žmogus, kad drebu visa, o dar ta sankaba tokia slidi ir girgždanti, tik ir taisyk koją ant jos visą laiką. Patampė jis mane po vienpusius, po žiedą, po stop visokius ženklus. Viskas lyg ir gerai. Vieną kartą tik vos nepravažiavau posūkio, nes žiūriu tiesiai, o ten, kur man reikia sukt į kairę, kaip šalutinis atrodo. Jis ant stabdžių, sako "sankryžoj į kairę". Galvoju šakės man, nes, man atrodo, jau stabdo po tokių nesąmonių. Aš jam: "oi, atsiprašau, jau būčiau tiesiai nuvažiavus". Jis: "ir kur tu ten būtum pasukus man įdomu". Tik tada prisiminiau, kad ten toliau iš vis ne į temą. Jis man: "atsipalaiduok ir klausk, jei ko nesupranti, gi gerai važiuoji". Na ką, jau įsukom į Raudondvario plentą (Kaune čia), jau tik tiesus kelias iki Regitros. O kiek manevruot reikėjo man po tas 2 eismo juostas

Gyvenime tiek nemanevravau. Visi kaip išprotėję - deda ant stabdžių, stovi su avariniais, maršrutkės kas 5 metrus stoja...

Įvažiuojam į Regitrą. Girdžiu: "Važiuojam į aikštelę". Sustojau. Egzaminuotojas sako: "Egzaminas išlaikytas, gerai važiuoji, šaunuolė. Bek fotografuotis, tvarkyt dokumentus" Aš vos iššstenėjau "ačiū labai" ir vos neišgriuvau iš tos mašinos

Bėgu, jau žiūriu tėtis stovi su klaustuku ant veido, dar girdžiu "viso geriausio"

Apie nuotrauką tai patylėsiu, kaip pamišėlė atrodžiau, bet koks skirtumas, svarbu jau esu pilnateisė vairuotoja
Dieve kaip gera, net verkt norisi