Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Aš išlaikiau vairavimas iš antro katro, laikiau Vilniuje. Papuolė toks instruktorius su tamsiais akiniais(Vilnietes turėtu žinoti apie ką kalbu) Girdėjau apie ji visokiausių negerų pletkų. Kai jis mane pakvietė, biški širdys sudrėbėjo. Pradėjau linksmai su jo bendrauti, parodyt kad pas mane gera nuotaika ir aš nieko nebijau. Išpradžiu jis keistai i mane žiūrėjo(tipo ko čia išsidirbinėji, toj verkt reikės, kai neišlaikysi) Žodžiu norėjau ji gerai nusiteikti. Nežinau ar pavyko, jis nebuvo kalbus, užtat aš ten belėką šnekėjau, kad tik nebūtu tylos mašinoj smile.gif . Buvo klaidu( bet nekritiniu) ir praleido, nors tikiu, kad galėjo nepraleisti. Tai kam aš čia viską rašau, reikia daugiau optimizmo ir nežiūrėti i juos kaip i priešus. drinks_cheers.gif

P.S. neesu pasitikinti savimi, kad visa tai išlaikyti reikėjo nemažai nervu ir pastangų. Kai pasakė, kad išlaikiau, net nebuvo tuo labai didelio džiaugsmo buvau jau moraliai išsekusi. Bet tikiu kad mandagus ir linksmas bendravimas man padėjo ir aišku 10 centu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 09 26, 20:19)
Man egzaminas panašiai, spalio 7 d. Irgi labai bijau, ypač dėl daromų kvailų klaidų doh.gif Tai su rankiniu pradedu važiuot, tai pavaros neišjungiu prieš užvesdama, tai dar kas nors. O geriausia, kai mieste vos pro raudoną nepravažiavau doh.gif Reikia man dar praktikos, oj reikia unsure.gif

Aha as per raudona pravaziavus kokius 5 kart, tiksliau kai mirksi geltonas... Visada spadziu gaziuka ir galvoju kad spesiu doh.gif doh.gif

QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 09 26, 23:13)
Aš irgi spalio 4 laikau. Kokiam mieste laikysi?

As Kaune blush2.gif

QUOTE(liute2 @ 2008 09 26, 23:49)
Sveikos, mergytės, nežinau, ar čia papuoliau, bet labai  noriu pasisakyt apie Kauno Regitrą. Vakar laikiau vairavimą pirmą kartą. Pavyko, bet jau kas per instruktorius papuolė, tai seniai su tokiu moliu teko bendraut. Mato mane pirmą kartą, o kad "tujina"... Likau apakus. O jau kalba, žiauru. Sako "Davažiuosi sankryžą - suk į kairę". Aš buvau pakraupus. Važiuoju sau pirma juosta, priekyje troleibusas. Rodau posūkį ir rikiuojuosi į antrą juostą, jį aplenkiu, vėl į pirmą, žiūriu - priekyje vėl kliūtis. Galvoju, geriau bus, jei važiuosiu antra juosta. Tas idiotas sako: "Ką, čia tau koks dviračių takas(rodo į pirmą juostą) ? Tu nejuokauk, čia tu egzaminą laikai, tuoj aš sėsiu už vairo ir galėsi namo varyti". Tikras vargšelis, toks vaizdas, kad mokyklos nebaigęs. Tai va, linkiu didelės kantrybės visiems ir visoms, kas susidursit su regitru "profais". Nes ten kažkokios atmatos susirinkę. Norėjau daug jam išrėžti į akis, bet būčiau negavusi teisių, tai patylėjau, daviau durniui kelią. Vakar visą dieną vietos neturėjau, nežinojau, ar džiaugtis, ar verkt, buvau taip įsiutinta, pažeminta.... Dabar skaitydama jus, supratau, kad jam reikėjo kyšio. O man nė į galvą neatėjo, bet ir gerai, nes toks durnelis nevertas nė vieno mano sąžiningai uždirbto cento. Visoms didelės kantrybės, už visas laikau kumščius, neužsišokit ant regitrų pabaisų.

Na pasisakymas ne apie kauno regitra, o tiesiog apie viena darbuotoja. As laikausi Kaunukyje. Na ir ka, pasitaike tikrai saunus regitrininkas. Jaunas vyrukas, malonus, vietomis grieztokas buvo. Bet manau taip ir turejo elgtis, nes vis del to egzaminuoja. O kai apsiblioviau suzinojusi kad neislaikiau, tai tas net paguode. Pripasakojo visokiu linksmu dalyku apie egzaminus belaikancius. Pagyre kad gerai vairuoju, kad nebijau. Isvadino lenktyninke lotuliukas.gif
Labai tikiuos kad spalio 4 jis mane vel ezaminuos. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif norejau ir as pasisakyti.vakar laikiau Kauno regitroj praktikos egzamina.atejau vos ne valanda anksciau,apsiziurejau kas kaip,prisiregistravus prisedau laukiamajame.sedziu,visu veidai perkreipti,ryskus jaudulys,kas is kampo i kampa vaiksto. na ka, ir man prasidejo.kojos dreba, rankos irgi neatsilieka, as sedziu ir kartoju sau mintyse"ko cia nervuojies, gi viska moki, galu gale, pabandysi, pravaziuosi, jei ne kita kart pasiseks".bet kad ir kaip stengiaus nepadejo blink.gif atejo mano eile.Regitrininkas papuole puikus.Ramus tonas, toks malonus,matosi,kad jam tikrai negaila to pazymejimo.Na bet zinoma, as visas figuras pravaziavus sugebejau susimauti paskutineje,garaze(kas visada pukiausiai sekesi),kazkaip stebuklingai nuvertusi kairiojo sono pimas dvi gaireles.Man sustojus sis sako"kas atsitiko?juk puikiai vaziuoji,viska moki" o as"nezinau,jaudinuos", anas "gerai vaziuojam i aiksteles sona, pasitarsim" ir man jau mintyse iskart "o ne,nebeturiu pazymejimo".Ir jis ramiai taip sako "nepyk,bet cia buvo rimta klaida" viska paaiskino kas kaip.sako "as jaudinausi pirma kart laikydamas taip pat, cia yra normalu, ir nereikia nusiminti, ateisi kita kart ir islaikysi.telieka tau palinket sekmes kita kart." na ka,nubraukiau asara eidama namu link ir nusprendziau sturmuoti sekanti kart.
pasirodo nera jau visi tokie blogi tie regitrininkai, kaip esu prisiskaicius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankh @ 2008 09 27, 12:23)
As Kaune  blush2.gif

Aš irgi blush2.gif

Pirmą kartą kai laikiau, tai man irgi geras pasitaikė. Gal tas pats. Toks jaunas, šviesus, ne itin didelio ūgio (bent jau kiek pastebėjau). Sėdėjo, kažką paišė į lapo kampą. Kai pradėjau gest ant estakados, pasakiau, kad nervinuosi, tai sakė 'nusiramink, susikaupk ir pagalvok, kodėl gęsta variklis'. Labai padeda tokie žodžiai, nes jeigu pradėtų dar burbėt, tai apsiverkus būčiau turbūt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laugh_Cry @ 2008 09 27, 12:49)
Aš irgi  blush2.gif

Pirmą kartą kai laikiau, tai man irgi geras pasitaikė. Gal tas pats. Toks jaunas, šviesus, ne itin didelio ūgio (bent jau kiek pastebėjau). Sėdėjo, kažką paišė į lapo kampą. Kai pradėjau gest ant estakados, pasakiau, kad nervinuosi, tai sakė 'nusiramink, susikaupk ir pagalvok, kodėl gęsta variklis'. Labai padeda tokie žodžiai, nes jeigu pradėtų dar burbėt, tai apsiverkus būčiau turbūt  smile.gif

As 9.30 uzsirasiusi mirksiukas.gif
Mano buvo su akinukais, kiek atsimenu tai arba plikas arba su laaabai trumpais plaukais. Hmm kazkaip is strioko net neisidemejau kaip zmogus atrode. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankh @ 2008 09 27, 12:55)
As 9.30 uzsirasiusi  mirksiukas.gif
Mano buvo su akinukais, kiek atsimenu tai arba plikas arba su laaabai trumpais plaukais. Hmm kazkaip is strioko net neisidemejau kaip zmogus atrode.  schmoll.gif

Aš 14:00

Aš irgi neatsiminčiau, bet gerai prisimenu, kaip į jį pasižiūrėjau, kai pradėjau gest lotuliukas.gif Norėjau pamatyt reakciją, nežinau net, kodėl. Gal kad jeigu pradėtų staugt, tai būčiau jau tam nusiteikus lotuliukas.gif
Atsakyti
na sėkmės sėkmės visoms drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Persikėliau egzminą į 2dienį, nes 4dienį nenumatytų reikalų atsirado, ir pabijojau važiuot nevažinėjus prie egzaminą, tai pasiėmiau kartelį vieną. Kaip norėčiau, kad baigtųsi pagaliau tas košmaras....
Atsakyti
laba vakara. As pirma karta 10 diena laikisiu vilniuje. jau tiek prisiskaiciau kad net nesitikiu islaikyti. Siandien podizilio persedau i benzina tai siaubas ima per valanda turbut 5 kartus uzgesau.gal kas bande taip vazinet? o gal mokitis geriau su diziliu nes jie regitroj?
Atsakyti
QUOTE(Sheili @ 2008 09 27, 21:45)
laba vakara. As pirma karta 10 diena laikisiu vilniuje. jau tiek prisiskaiciau kad net nesitikiu islaikyti. Siandien podizilio persedau i benzina tai siaubas ima per valanda turbut 5 kartus uzgesau.gal kas bande taip vazinet? o gal mokitis geriau su diziliu nes jie regitroj?
Man irgi taip pat buvo. Bet nesijaudink, jeigu jau išmoksi su benzinu važinėti, su dyzeliu problemų nebebus drinks_cheers.gif

Atsakyti
Sveikos,as taip pat jungiuosiu prie jusu.as laikysiu savo pirma egazamina spalio 4d.du kartus jau buvau atkelusi is baimes,tai kazkiek jau buvau primirsusi.tai dabar nusipirkau papildomu vaziavimu mokykloje.na nezinau kaip man seksis regitroje,bet kazkodel jauciu kad nekaip..nors instruktorius sake kad vairuoju neblogai bet,labai jau stresuoju..
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 09 27, 20:07)
Bet nesijaudink, jeigu jau išmoksi su benzinu važinėti, su dyzeliu problemų nebebus drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif as irgi mokykloj mokiausi su benzinine, tai dabar tiek su dyzelinemis MB, tiek su tevu, tiek su regitros masinomis neuzgestu (neskaitant paskutinio karto regitroj ant estakados, bet ta istorija dar papasakosiu veliau).
Papildyta:
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 09 28, 08:54)
Sveikos,as taip pat jungiuosiu prie jusu.as laikysiu savo pirma egazamina spalio 4d.du kartus jau buvau atkelusi is baimes,tai kazkiek jau buvau primirsusi.tai dabar nusipirkau papildomu vaziavimu mokykloje.na nezinau kaip man seksis regitroje,bet kazkodel jauciu kad nekaip..nors instruktorius sake kad vairuoju neblogai bet,labai jau stresuoju..

Nuosirdziai patariu nusiraminti ir nestresuoti, nes PIRMA - ne visi regitrininkai pabaisos, ANTRA - is baimes ir streso tik dar labiau klaidu padarysi. O siaip tai dideliausios sekmes tau ir visoms kurioms regitra dar pries akis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 28 rugsėjo 2008 - 10:18