Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

labukas 4u.gif šiandien įsigijau DRICLOR preparata ir labai laukiu vakaro bigsmile.gif noriu kuo greiciau isbandyti, gal pagaliau tas kosmaras vardu prakaitas dings doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Kazkuri mama cia klause ar galima naudoti priemones nuo prakaitavimo su aliuminiu zindymo laikotarpiu. As pati naudojau kuri laika, nes ziauriai prakaitavau, taciau nutraukiau radusi siek tiek informacijos del salutinio poveikio. Dideles aliuminio dozes toksiskai veikia nervu sistema ir inkstus. Beje, vakar ziurejau viena filma, ten buvo paminetas rysys tarp priemoniu nuo prakaitavimo su aliuminiu ir Alchaimerio ligos. Dar karta pabandysiu veliau paziuret ir parasysiu tiksliau.
Botulino injekcijos nerekomenduojamos norincioms pastoti, nescioms ir zindyvems.
Labai gaila, kad galimybe naudoti tas priemones nuvyle, teks eit ieskot prakaitavimo priezasties. Itariu, kad gali buti del skydliaukes sutrikimu...ax.gif

Atsakyti
na va, vakar pasiryžau injekcijai. Dariausi Kaune, estetikos centre, pas gyd. V.Kaikarį. Kiek žiūrėjau, ten kaina mažiausia. Aišku brangu ir taip, bet jau kitos išeities nebuvo. Vargino prakaitavimas nerealiai, juodino gyvenimą. Na kas susidūrė su tuo tai žino......Nepadėjo nei tie stebuklingieji dezikai, na gal ir būdavo poveikis, bet labai trumpas, kažkur vienai dienai ir tai.....ir grauždavo baisiai.
Taiva, vakar suleido, šiandien sėdžiu sausutėlė, ir kaip aš juokauju, pažastys be raukšlių..... Svarbiausia SAUSA, beje, kaip tik apturėjau stresinę situaciją, bet SAUSA. Nors sakė poveikis gali užtrukt iki 10 d.
Aš už gyvenimo palengvinimą, pasiryžau, sumokėjau ir nesigailiu.
clap.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2008 05 01, 15:40)
na va, vakar pasiryžau injekcijai. Dariausi Kaune, estetikos centre, pas gyd. V.Kaikarį.  Kiek žiūrėjau, ten kaina mažiausia. Aišku brangu ir taip, bet jau kitos išeities nebuvo. Vargino prakaitavimas nerealiai, juodino gyvenimą. Na kas susidūrė su tuo tai žino......Nepadėjo nei tie stebuklingieji dezikai, na gal ir būdavo poveikis, bet labai trumpas, kažkur vienai dienai ir tai.....ir grauždavo baisiai.
Taiva, vakar suleido, šiandien sėdžiu sausutėlė, ir kaip aš juokauju, pažastys be raukšlių..... Svarbiausia SAUSA, beje, kaip tik apturėjau stresinę situaciją, bet SAUSA. Nors sakė poveikis gali užtrukt iki 10 d.
Aš už gyvenimo palengvinimą, pasiryžau, sumokėjau ir nesigailiu.
clap.gif  thumbup.gif  clap.gif

o kiek sumokejai jei ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gggiedrex @ 2008 05 01, 14:55)
o kiek sumokejai jei ne paslaptis 4u.gif

ir mane kainele domina?
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2008 05 01, 20:00)
ir mane kainele domina?

Sake kainuoja 1000lt 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. smile.gif
Gal kas parduotų Vilniuje Driclor?
Jau atsibodo šlapiai vaikščiot...
Parašykit AŽ, jei žinot, kas parduoda. Parašiau keliems žmonėms, bet jau savaitę neatrašo...
Ačiū wink.gif
Atsakyti
labuciukas smile.gif perskaiciau jusu pokalbi apie certain dri, odorex, dirclor ir lb susidomejau bigsmile.gif gal galite padeti gauti kuri viena is ju, nieko nzn nei kaip nei kur... g.gif rolleyes.gif siuo metu esu is Kauno. padekit isigyti si preparata rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(superneri @ 2008 05 05, 15:04)
labuciukas  smile.gif  perskaiciau jusu pokalbi apie  certain dri, odorex, dirclor ir lb susidomejau bigsmile.gif  gal galite padeti gauti kuri viena is ju, nieko nzn nei kaip nei kur...  g.gif  rolleyes.gif  siuo metu esu is Kauno. padekit isigyti si preparata  rolleyes.gif  ax.gif

Si tema yra apie botulino injekcijas, manau dauguma nusivilia perskaiciusios temos pavadinima joje randa visai apie ka kita, taip kad gal butu verta ikurti kita tema apie dezodorantus. na bet jei nori surasti kazka tai siulau ieskoti per google ivedus dezodoranto pav ir tikrai rasit kas parduoda.
Atsakyti
galiu pagelbeti isigyjant odorex, esu is Klaipedos 50 ml buteliukas su atsiuntimu kainuotu 57 Lt.Dar turiu, bet jau tirpsta, nes vasara ant nosies.Jei ka tai skambinkite 8 610 43922 arba alma10@mail.ru
Atsakyti
As zinau kur gauti Driclor ax.gif rasykite i AZ
Atsakyti
Labai susidomėjau tuo driclor. smile.gif
Tik vat įdomu, kaip ten su juo, kai patepi ant pažasties, reikia jį nuplaut ar negalima?
Galima dar ant to driclor tepti ką nors?
Atsakyti