gal atsiras vietinių. Jei ne, tada

QUOTE(jovana @ 2008 07 10, 13:22)
Koks miestas? gal yra KLP?
zinau kas turi parduoti Driclor KLAIPEDOJE,pati pirkau

Isigijau as ta Driclor...nezinau, gal ir geras jis kam nors, bet man tai nepadejo, kojos kaip prakaitavo taip ir prakaituoja

čia buvo minėta, kad visi tie preparatai labai negerai, nes juose yra daug aliuminio (vienas berods 15%, kitas gal dvigubai tiek). Bet pasidalinsiu, ką šiandien perskaičiau ant Nivea purškiamo dezodoranto (jei tiksliau Pearl Beauty) ingredients skiltyje: ALUMINUM CHLROHYDRATE 50%!!! ir dar pirmoje vietoje (žinau, kad kuo arčiau pradžios, tuo ingridiento daugiau produkte). Skaitydama apie visus tuos Driclor, Certain Dri buvau gan skeptiška, bet po šio akibrokšto nuomonė apsivertė aukštyn kojom

QUOTE(marlena24 @ 2008 08 06, 14:28)
Isigijau as ta Driclor...nezinau, gal ir geras jis kam nors, bet man tai nepadejo, kojos kaip prakaitavo taip ir prakaituoja 

driclor ir neskirtass kojom

yra ahc 30 forte, skirtas koju ir ranku prakaitavimui mazinti, lb stiprus ir efektyvus.as naudoju ji pazastim, per klaida uzsisakiau, paskui tik pamaciau kad jis kojytem skirtas labiau.
Gal kas gali rekomenduoti koki stebukla nuo koju prakaitavimo??Turiu Driclor, tai pazastim super
pasitepi 1 karta ir kokia savaite neprakaituoju...tik jau sudetis jo matys ziauri, nes per nakti melynu naktiniu dazus isgrauze
matyt nelabai galima juo piktnaudziauti nuolat...
o vat kojom jis ne velnio nepadeda...