Įkraunama...
Įkraunama...

Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

QUOTE(silll123 @ 2009 04 30, 11:35)
Man botulinas tai tikrai per brangu....O nuo prakaitavimo padėjo tik Driclor. Labai patenkinta, nes nebėra jokio kvapo ir prakaito. Aš tepu kas 4 dienos, ir visada vakare, taip pat prieš tai bent 12 val nedepiliuoju pažastų. Tai tik pirmus 2 kartus jautėsi nestiprus perštėjimas, o vėliau absoliučiai jokio niežtėjimo ar perštėjimo. Žodžiu man jis super. Dar turiu kelis atliekamus, jei kam reikia, rašykit : rumsilva@gmail.com  (60 ml. - 38 Lt.)

drinks_cheers.gif Nepakeiciamas dalykas nuo prakaitavimo.Man netgi nebereikia tepti daznai,uztenka 2-3k./menesi arba pasitepu kai prisimenu,kad jau senai tepiau.Dabar vis primenu MB,kad pasiteptu ax.gif Nebetikejau,kad kas gali padeti,bet kai pabandziau,tai dabar nebeisivaizduoju ka reiketu be jo daryti wub.gif O botulino injekcija manau yra pats krastutinis budas,kai jau isvis niekas nebepadeda.
Atsakyti
sveikos, as cia nauja, bet labai domiuosi driclor preparatu ir norejau pasiteirauti ar kuri nors uzsisakinejo ji is www.prakaituoju.lt, ar ten kokybiska prake? dekoju uz atsakymus
o beje, gal kas gali patarti kur jo isigyti kitur? as esu is druskininku
Papildyta:
QUOTE(silll123 @ 2009 04 30, 13:35)
Man botulinas tai tikrai per brangu....O nuo prakaitavimo padėjo tik Driclor. Labai patenkinta, nes nebėra jokio kvapo ir prakaito. Aš tepu kas 4 dienos, ir visada vakare, taip pat prieš tai bent 12 val nedepiliuoju pažastų. Tai tik pirmus 2 kartus jautėsi nestiprus perštėjimas, o vėliau absoliučiai jokio niežtėjimo ar perštėjimo. Žodžiu man jis super. Dar turiu kelis atliekamus, jei kam reikia, rašykit : rumsilva@gmail.com  (60 ml. - 38 Lt.)

dar turite driclor????
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 05 09, 17:16)
sveikos, as cia nauja, bet labai domiuosi driclor preparatu ir norejau pasiteirauti ar kuri nors uzsisakinejo ji is www.prakaituoju.lt, ar ten kokybiska prake? dekoju uz atsakymus
o beje, gal kas gali patarti kur jo isigyti kitur? as esu is druskininku
Papildyta:
dar turite driclor????

as pati pirkau is forumietes jau senokai, o va draugei irgi tokia pati problema vasara, tai uzsisake is www.prakaituoju.lt Tai viskas normaliai, toks pats Driclor kaip ir pas mane, ir galiojimas tinkamas smile.gif gavo per kelias dienas pastu.
Atsakyti
Dysport yra injekcija nuo prakaitavimo, truputi kiek zinau ji brangoka, bet sako labai jau veiksminga, nezinau jeigu tai visam laikui sutvarko problemas su prakaitavimu tai manau kad gal ir verta moketi pinigus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 05 09, 18:44)
aciu, tada bandysiu ir as uzsisakineti ta stebukla thumbup.gif

Man nuo prakaitavimo padėjo tik Driclor.
Aš pirmą kartą tepiau tol kol liovėsi prakaitavimas, o tai buvo 2 dienos...
Dabar tepu kas 4 ar 5 dienos, ir visada vakare, taip pat prieš tai bent 12 val nedepiliuoju pažastų. Tai tik pirmus 2 kartus jautėsi nestiprus perštėjimas, o vėliau absoliučiai jokio niežtėjimo ar perštėjimo. Tai turbut nuo odos jautrumo priklauso... Žodžiu man jis super. Dar turiu kelis atliekamus, jei kam reikia, rašykit : rumsilva@gmail.com (60 ml. - 38 Lt)
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2009 04 19, 15:13)
Kaina 1000 lt. Atrodo žiauriai brangu, bet paskaičiavus kiek per mėn. išeina, tai visai normalu. Ir diskomforto jokio. Apie prakaitą galima pamiršt, nė dėmelės, visiškai ar fizinės apkrovos metu ar stresinėse situacijose. man pvz. čia reklamuojami antirespirantai visiškai nepadėjo, efektas nulinis.....tai išbandžiau iš nevilties botuliną, ir neatsidžiaugiu.

o kiek per menesi iseina tau? blink.gif pazastim max 80lt(lancome kremukas nuo prakaitavimo)ir tai dviem menesiams g.gif 1000lt max 8menesiams nemanau,kad gali leist kiekviena doh.gif taip,kad ir skaiciuot nera ka
Atsakyti
Laba diena visoms! Aš irgi neseniai įsigijau Driclor smile.gif ir mane kankina abejonės ar jis tikrai nėra per daug kenksmingas, nes aš kai pradėjau naudoti veliau pajutau skausmą vienoje krūtyje ir tai tęsias jau pora savaičių. Esu pasimetus, patarkit ką daryti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite papasakoti kaip naudoti Odorex extra dry losjona? kas kiek laiko ji tepti? gal panasiai kaip driclor einant miegot? Ir dar klausimelis, ar galima ji su pirstukais uztepti ant pazasties?nes jis ne rutulinis, tai net nzn kaip cia su juo elgtis... Uzsisakiau bet nezinau kaip naudotis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyytee @ 2009 05 13, 18:38)
Dysport yra injekcija nuo prakaitavimo, truputi kiek zinau ji brangoka, bet sako labai jau veiksminga, nezinau jeigu tai visam laikui sutvarko problemas su prakaitavimu tai manau kad gal ir verta moketi pinigus tongue.gif

tikrai ne visam laikui schmoll.gif min 3 men max pusmeciui
Atsakyti
sveiki! bandziau botokso injekcijas nuo prakaitavimo, likau patenkinta! tik pas mus LT daznai suleidzia maziau nei reikia! kad efektas laikytusi 8-12men reikia ne maziau kaip 35-40 injekciju i kiekviena pazasti. kai 1 karta dariau, mane apgavo - sumokejau 1300lt, bet suleido 15-20 (jau nepamenu kiek tiksliai) i kiekviena pazasti, tai ir laikesi apie 5 men. nujauciu, kad likuti uz kuri as sumokejau sau pasilaike...tad bukit budrios!
Atsakyti
Del Odorex naudojimo

Nezinau is kur ji uzsisakete, bet jums padesiu, kadangi pati toki platinu.
Reikia tepti is vakaro ant nuplautu ir sausai nusausintu pazastu.Paprasciausiai uztepkite ant pazastu su sudrekintu vatos tamponeliu.Ryte nuplaukite pazastis su muilu ar duso zele.Ir viskas.Netepkite ant ka tik nuskustu ar depiliuotu pazastu, nes graus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliaake76: 09 birželio 2009 - 09:16
Ta injekcija dysport sako is ties veiksminga,salina iki metu laiko prakaitavimo problemas.
Atsakyti