Labai noreciau isbandyti,nes jau pagalvojau ir apie tas injekcijas,bet jeigu yra paprastesnis budas tai reikia ir pasinaudoti
Labas,
skaiciau skaiciau sita temele ir nusprendziau prisiduoti
as pati jau 3 karta botokso injekcijas nuo prakaitavimo isbandau ir
Pirma karta buvau rugpjucio men, pakartotinau atvykau po 8 men.Trecio karto prireike praejus 15 menesiu.
Gaila tik , kad mano mieste to niekas nedaro, tad po ilgu paiesku atradau Kaune Estetines chirurgijos centra.
Nezinau tikesite ar ne, bet pacios matote dabar rugpjucio men, karstis visur, o man nors ka
QUOTE(lauruuuke @ 2009 08 10, 19:10)
As irgi galvoju kad tai saunus dalykelis botulino injekcijos, nes ilgesnis poveikis islieka, pati taip pat galvoju susileisti Dysport injekcija 
Aš taip pat visada svajojau apie botuliną, bet labai jau jis brangus....
o man tai nuo dricloro [B]ziauriai niezejo... visa nakti normaliai miegot negalejau tik paryciais jau uzmigau...taip norejosi pasikasyt
bet padeda tai tikrai. Galvojau sau, "nu reik paziureti ar tiiikrai jau jis ten toks stebuklingas kaip cia visos sneka".Pasirodo tikrai....
O tos kurios naudojat driclor ar nuo jo neissauseja oda pazastu? mano kazkokios sausos baisiai pasidare.... gal per daug uztepiau to gerio?
O tos kurios naudojat driclor ar nuo jo neissauseja oda pazastu? mano kazkokios sausos baisiai pasidare.... gal per daug uztepiau to gerio?
[/quote]
Gal ir per gausiai užtepei, nes jo nereikia daug pritepti, o gal odelė jautresnė...
Puiki alternatyva injekcijoms - DRICLOR. Pigiau min 20 kartu, o buteliuko uztenka min metams:).
Tad jeigu kas noretu pabandyti - drasiai kreipkites i az arba 8684-69006 arba jurateda@hotmail.com.
Esu Kaune, bet atsiunciu i visas Lietuvos vietoves.
Tad jeigu kas noretu pabandyti - drasiai kreipkites i az arba 8684-69006 arba jurateda@hotmail.com.
Esu Kaune, bet atsiunciu i visas Lietuvos vietoves.
Atradau nuostabų daiktą nuo kojų prakaitavimo 
Esu bandžiusi ir Teimūrovo pastą - nervino, kad išsiterlini rankas ir jis toks baltas
Bet tikrai veiksmingas
Mano tetis, kuriam be galo prakaituoja kojos, jį įveikė naudodamas Boro miltelius.
O man mama atvežė tokį balzamą-gelį kojoms, galvojau, kad jau atvežė, susitepsiu. Ir ką gi, pasitepiau vakare ir ryte prieš audamasi batus- grįžus kojos neskleidė jokio kvapelio
Ir jis permatomas, mažai reikia ir nepastebėjau, kad sausintų odą
Nereikia pasitepus bėgti plautis rankų,kaip kad su Teimūrovo pasta
Žodžiu esu labai patenkinta, tuo labiau, kad jo sudėtyje 60% natūralių ekstraktų
Kaina jo irgi juokinga - 5 Lt
Esu bandžiusi ir Teimūrovo pastą - nervino, kad išsiterlini rankas ir jis toks baltas
O man mama atvežė tokį balzamą-gelį kojoms, galvojau, kad jau atvežė, susitepsiu. Ir ką gi, pasitepiau vakare ir ryte prieš audamasi batus- grįžus kojos neskleidė jokio kvapelio
QUOTE(Baltija @ 2009 09 23, 15:39)
Atradau nuostabų daiktą nuo kojų prakaitavimo 
Bet tikrai veiksmingas
Mano tetis, kuriam be galo prakaituoja kojos, jį įveikė naudodamas Boro miltelius.
Ir jis permatomas, mažai reikia ir nepastebėjau, kad sausintų odą
Nereikia pasitepus bėgti plautis rankų,kaip kad su Teimūrovo pasta
Žodžiu esu labai patenkinta, tuo labiau, kad jo sudėtyje 60% natūralių ekstraktų
Kaina jo irgi juokinga - 5 Lt

O kur si stebukla galima nusipirkti?
Jungiuosi ir as prie jusu. Deja, neskaiciau visos temos, labai jau daug
Taciau turiu ir as tokia problema kaip gausus prakaitavimas.
botulinui nesiryztu o ir brangoka. Isbandziau isgirtaji Driclor. Pirma syki kai uztepiau tai nieko, nebuvo jokio prakaito zymiu gal savaite, o gal daugiau.. Taciau kai pasitepiau antra syki... taip isgrauze pazastis kad net visos istino
Ismeciau as ji
neverta kankytis.
Dabar nusipirkau naujove PERSPIREX labai panasus i Driclor, tik patobulintas. Jokio salutinio poveikio
o ir kainuoja tik pora euru daugiau. Net vaistininkes nuomones klausiau, kuris geresnis ir maziau kensmingas. Tai anot jos - Perspirex. Taigi, jeigu yra galimybe tai siulyciau sita pirkti o ne Driclor
QUOTE(Dolitukeee @ 2009 10 04, 23:48)
Dabar nusipirkau naujove PERSPIREX labai panasus i Driclor, tik patobulintas.
Rašo kad jis pėdoms ir delnams