

perku jautienos ispjova (ne pati pigiausia mesyte ir ne visada rasi grazu gabaleli), nes is nugarines ir kumpio taip skaniai nesigauna - ibandyta:)... mesyte pjaustau mazdaug 3cm storio "riekelemis", pamaigau truputeli galbalelius, kad minsktesni butu ir forma igautu, uzbarstau truputeli druskytes ir gausiai pipiriuku grustu (juodu arba penkiu pipiru misinio).
Keptuve gerai ikaitinu, idedu sviesto ir palaikau, kad siek tiek paruduotu, tada ipilu aliejaus ir kai ikaista, sudedu mesyte.
Priklausomai nuo gabaleliu dydzio ir pomegiu, skiriasi ir kepimo laikas, bet vidutiniskai po 3 min is kiekvienos puses: 1.5 min is vienos puses apkepam, tada apverciam 1.5 is kitos puses ir vel pakarojam po 1.5 min is vienos ir is kitos puses. tada mesyte graziau apkepa

o padaziuka darau toki: i likusius riebalus ir nubyrejusius pipiriukus keptuveje ipilu slakeli brendzio (siaip ji reiketu padegti, bet as bijau

paprasta, greita ir laaabai skanu, bet...nepigu
