Radau tokį variantą (dar nebandžius, bet gundausi

):
pipirinis steikasMarinatas:
suspausti galva cesnako,
raudonas sausas vynas,
sojos padazas,
vorcesterio padazas,
juodieji maziukai pipiriukai (gera sauja arba ~100vnt.

).
Mesyte (jautienos ispjova) supjaustyti gabalais ~po 250-300gr ir sudeti i marinata. Marinuojam nuo 1val. iki paros.
Kepam: mesyte istraukiam is marinato issunkiam, paspaudinejam, i keptuve pilam alyvuogiu aliejaus (nedaug), gerai ikaitinam, dedam mesyte, kai gerai (labai gerai) apkepa vienas sonas - apverciam. Kepama pagal skoni gerai iskepes-vidutiniskai-nepilnai. I pabaiga sudedam ta marinata kur marinavosi mesyte, ir tuos pipiriukus.
Valgoma su daug darzoviu: pomidoras, agurkas, salotos ir kt... (kas megsta galima su ryziais, su bulvem, kai kuriem gerai ir su stikline acto

) niam niam kaip skanu

pasidarykite sau ir sveciams - nepasigailesite !