Įkraunama...
Įkraunama...

Auklė patiems mažiausiems

As irgi is tu, kuri tures 6 men.leliuka svetimam palikti. Kitaip neiseina, nes pas mus vaiko prieziuros atostogos tik 26 savaites, taigi nori nenori teko ieskotis aukles. verysad.gif Suradom, ir atrodo gera ir rekomendacijos ir atsiliepimai, bet vistiek sirdi skauda. verysad.gif Mazas dar mano kleckiukas bus, kai reiks i darba gryzti.Gerai nors tiek, kad dukryte jau suvokia kas gerai ir kas ne, taigi jei auklyte pamirs savo pareigas man bus atraportuota.
Atsakyti
Sveikutes,
o kaip su kainomis Siauliuose? manau, kad 12 Lt tikrai daugoka. Gal ir ne tas pats, bet dirbdame pedagoge pati gaunu i valanda vidutiniskai 12 Lt. O ten esi atsakingas per diena uz pussimti vaiku, kurie dar greiciau galva gali nusisukti. O cia tik vienas vaikutis.
Atsakyti
Maniskius priziurejo mama, tai ramia dusia palikdavau, svetimam- tikrai toki maza labai sunku patiketi... g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, aš savo mažiuką auklei palikau kai jam buvo jau netoli metukai. teko grįžti į mokslus. Bet auklę šiaip ne taip radom pažįstamą, tai nebuvo baisu palikti. Na prieš metus laiko pas mus auklė kainavo valanda 5lt.
o kai čia pasiskaičiau, kad 12lt už valandą doh.gif blink.gif kažkoks košmaras...
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2008 09 23, 19:09)
Sveika,

Nemanyčiau, kad susirasti auklytę vaikučiui iki metukų yra kažkas keblaus, kurkas kebliau susirasti patikimą auklytę.
Atlyginimas truputį skiriasi: kūdikio priežiūra, tuo labiau naujagimio, reikalauja patirties, valandinis tarifas Vilniuje yra vidutiniškai 12 litų valanda, o pastovus už visą darbo dieną nuo 1500 Lt. Skaičiai be abejo nėra kaip priklijuoti prie visų šeimų, tariamasi individualiai, tačiau vargiai galėtų būti mažesni.

Nesamone max 5lt/val
Papildyta:
QUOTE(Emili.. @ 2008 12 08, 16:11)
O man iskilo klausimas sitoks: kam reikalinga aukle motinai kuri augina naujagimi? Juk tai mamos pareiga, buti nuo ryto iki vakaro su tokiu mazyliu...

O man iskilo klausimas toks-koks tamstos reikalas kas,kodel ir kada samdo aukle?
Papildyta:
QUOTE(kittychan @ 2009 05 15, 07:35)
Sveiki,
neseniai teko is pazistamu isgirsti, kad jie palieka savo 9men. dukryte visai dienai su aukle, o patys tevai dirba. Man asmeniskai, butu baisu palikti savo mazyli su visiskai svetimu zmogumi 10 val per para. Noreciau isgirsti Jusu nuomone  g.gif
Atsiprasau is anksto jei panasi tema jau yra  4u.gif

Nuo 4 men patikejau auklei.Sveika,gyva ir netraumuota biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif o tai gal mamai reik ir i parduotuve ar i kirpykla, ar sedi namie su vaiku ir niekur neiseini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciuks @ 2010 10 14, 17:18)
ax.gif  o tai gal mamai reik ir i parduotuve ar i kirpykla, ar sedi namie su vaiku ir niekur neiseini  biggrin.gif

nuo to, kad paliksit vaikiuka kelioms valandoms kito zmogaus glebyje, pasaulis nesugrius, jei jau mama esi, augini maza vaikiuka, tai namuose ir apsikirpt turi moket, ir dar nuveikt kruvas dalyku, kur siaip anksciau rasdavai laiko iseit doh.gif apsurdas doh.gif as nuo keliu menesiu pradejau vaikscioti i kirpykla, nes norejosi atsistoti i vezes, vaikiukui tikrai nieko nenutiko, as grizdavau pamaitinti, susiplanuodavau laika taip, kad vaikiukas gautu mp.sugebedavau net ir toliau isvaziuot, jei reikedavo..nenuskriaudziau nieko, tikrai...as tokios prabangos neturejau, kad vyras mane isleistu, nes jo darbas rimtas ir negali grizti mane isleisti nueiti pasidaryti manikiuro, apsikirpti ir tt.nemata tame nieko blogo, ta pati auklyute musu seimoje jau 3 metai..abu vaikai laukia issizioje jos, kaip mociutes...taip kad, jei yra patikimas zmogus-tik sveikintina iskisti nosi i lauka vienai...neparasyta niekur, kad mama-tai tik namuos salia vauiko sedinti moteris..
pirma vaika palikau 6 men, nes norejau gristi mokslu...grizau, baiguau, vaikiukas uzaugo keleta savaiciu per metus matydamas aukle, na, tikrai jokiu traumu nebuvo...
Atsakyti
O kokia kaina valandinės auklės Kaune 8 mėn. vaikučiui? Nes vistiek darbo kaip ir daugiau (nors jei tas kelias valandas miegos pietų miego hihihi.gif gal ne).

Mūsų dukra nelabai prisileidžia svetimus žmones, kad ir pas savus nemačius ilgesnį laiko tarpą nenori eiti ant rankų. Tai kaip prie tos auklytės reiktų pripratinti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 10 26, 14:11)
O kokia kaina valandinės auklės Kaune 8 mėn. vaikučiui? Nes vistiek darbo kaip ir daugiau (nors jei tas kelias valandas miegos pietų miego hihihi.gif gal ne).

Mūsų dukra nelabai prisileidžia svetimus žmones, kad ir pas savus nemačius ilgesnį laiko tarpą nenori eiti ant rankų. Tai kaip prie tos auklytės reiktų pripratinti mastau.gif

Reiktų, kad auklė ateitų ir jums esant namie pažaistų su dukryte, ją pakalbintų, pabendrautų. Stebėti kaip sekasi ir jei visai neblogai tada bandyti patyliukais pasišalinti tarkim į kitą kambarį ir pabūti tyliai, tegul auklė pasibovina su mažąją. Stebėti kaip seksis. Kitą dieną vėl viską kartoti ir jau bandyti išeiti iš namų. Palikit auklei numerį, kad jei kas susisiektų. Taip pat nuo namų toli nenuveikit. Na po truputį pratinti prie auklės, negalima staiga palikti vaiko su svetimu žmogumi, o ypač jei jis toks yra prieraišus. ax.gif
Ir dar labai daug priklauso nuo auklės, reikia stebėti kaip vaikutis reaguoja į ją ar prisiima, kaip žaidžia auklė su vaiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safira023: 26 spalio 2010 - 21:21
MAn iskilo klausimas, jai vaika palieki auklei ir paskaiciavus, gaunasi tokios sumos kaip 1500lt. tai kiek tada reikia uzdirbti, kad apsimoketu aukle samdyti? doh.gif , o jai i darba reikia eiti, nes reikia pinigu isgyventi, tarkim vienisa mama, o alga tarkim minimumas. tai gaunasi, kad isgyventi nera is ko, jai uz vaika gauni ta minimuma 97lt, o eiti i darba negali, nes nepasamdysi aukles, nes jai teks moketi dvigubai nei uzdirbi blink.gif
kazko as cia nesuprantu 4u.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine vilke @ 2010 10 28, 15:54)
MAn iskilo klausimas, jai vaika  palieki auklei ir paskaiciavus, gaunasi tokios sumos kaip 1500lt. tai kiek tada reikia uzdirbti, kad apsimoketu aukle samdyti? doh.gif , o jai i darba reikia eiti, nes reikia pinigu isgyventi, tarkim vienisa mama, o alga tarkim minimumas. tai gaunasi, kad isgyventi nera is ko, jai uz vaika gauni ta minimuma 97lt, o eiti i darba negali, nes nepasamdysi aukles, nes jai teks moketi dvigubai nei uzdirbi  blink.gif
kazko as cia nesuprantu 4u.gif  blink.gif

na tai daug ir reikia uzdirbti,o kas cia neaisku g.gif biggrin.gif
aukle galbut irgi yra ta vienisa mama atejusi uzsidirbti tongue.gif
kiekvienam savos bedos yra pacios didziausios 4u.gif
Atsakyti
As taip pat palieku kaip tik siuo metu auklei savo maziu. Neramu nerealiai. Atrodo suradom puikia moteri, bet sirdis vis tik labai nerami.
Del atlyginimo, tai esu numaciu si 6lt/val. Auklyte sake, kad jai toks atlygis yra tinkamas. Siuo metu yra pazintinis laikas, tad mokesime keleta men 5lt/val. O tada ziuresim, gal ir 6 lt pasirodys mazai, jei bicas bus nenuorama (koks kartais pasirodo prie savu).
Man labaiu rupi ne klausimas kiek moketi auklei, bet kaip isisleisti pasitikejima i savo sirdi...bet matyt cia ne sios temos klausimas blush2.gif
Atsakyti