Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

QUOTE(volkiene @ 2010 08 06, 15:08)
sakykit o kur tokias lempas pirkot? gal galetumet parasyti tiksliau  ax.gif  beje ar pakankamai gerai apsviecia? kiek kw lempute?

kazkur rase, kad pirko Gaudrej. as nusiziurejau tokias kavdratines deti, tai pasirodo negaliu, nes jau lubos padarytos. sitas atrodo dejo irgi jau i padarytas lubas. kiek cm jos isileidzia i lubu vidu?
Atsakyti
Apvaliam reikia minimum 117mm, o kvadratiniam 160mm (jei apie ta pati snekam) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astuliukas: 09 rugpjūčio 2010 - 13:19
QUOTE(Astuliukas @ 2010 08 09, 14:16)
Sveika,

Aš tau galiu padeti del apsvietimo  mirksiukas.gif kas domina

o tai gal ir man galite padeti su apsvietimu ax.gif stai pirmo auksto planelis- nelabaisugalvoju,ka daryti pirmo auksto hole+svetaine+virtuve... aciu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2010 08 09, 14:16)
Apvaliam reikia minimum 117mm, o kvadratiniam 160mm (jei apie ta pati snekam)  smile.gif

as sitos labai norejau, bet panasu, kad noras ir liks http://www.dmlights....e/flatline.html
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2010 08 09, 18:03)
as sitos labai norejau, bet panasu, kad noras ir liks http://www.dmlights....e/flatline.html

Nea, ne apie tą patį šnekėjome schmoll.gif. Neturiu po ranką Wever katalogo, be jei sakė, kad toks montavimo būdas, tai tada tik liks svajone... o nenori įleidžiamais profiliais bandyti sužaisti ir panašų stilių išlaikyti?
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2010 08 10, 10:55)
Nea, ne apie tą patį šnekėjome  schmoll.gif. Neturiu po ranką Wever katalogo, be jei sakė, kad toks montavimo būdas, tai tada tik liks svajone... o nenori įleidžiamais profiliais bandyti sužaisti ir panašų stilių išlaikyti?

pe ve ze smile.gif ?
pas mus kolidoriuj, darbo kambary ir svetainej sudeti pailgi tokie ileidziami i lubas. del tu buvau apsisrendus, pries darant remonta. Miegamajam man jie atrode per salti, o dabar vel prie sito tipo griztu ir norisi suderinti. gal turi kokiu minciu?

user posted image

Atsakyti
sveiki,
gal kas zinot, kokios lemputes dedasi tokiam pasleptam apsvietimui? ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tai čia jau nuo Jūsų poreikių priklauso. Pavyzdžiui pas mane koridoriuje, miegamajame ir svetainėje sudėtos ledinės juostos, vaikų kambaryje - liuminescencinės lempos. Priklauso, kokio efekto tikitės, ar ryškios šviesos, ar prigesintos- tik kaip papildomo efekto.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 08 13, 10:08)
Tai čia jau nuo Jūsų poreikių priklauso. Pavyzdžiui pas mane koridoriuje, miegamajame ir svetainėje sudėtos ledinės juostos, vaikų kambaryje - liuminescencinės lempos. Priklauso, kokio efekto tikitės, ar ryškios šviesos, ar prigesintos- tik kaip papildomo efekto.

as noriu tik efekto biggrin.gif prigesintos sviesos. tai cia tinkama LED'ine juostele? bet turbut nepigiai atsieina ji? pvz 19kv kambariui g.gif
o sitos liuminescencinės lempos, tai dar vadinamos dienos sviesos lempos? blush2.gif
Atsakyti
Tai dėkite LED ''šlangą'' taip vadinamą - šiltos baltos spalvos. Jos tikrai nebrangios, ir būtent tą prigesintą efektą duoda.
Taip, liuminescencinės tos pačios dienos lempos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 13 rugpjūčio 2010 - 19:49
QUOTE(Temidė @ 2010 08 13, 20:48)
Tai dėkite LED ''šlangą'' taip vadinamą - šiltos baltos spalvos. Jos tikrai nebrangios, ir būtent tą prigesintą efektą duoda.
Taip, liuminescencinės tos pačios dienos lempos  4u.gif

aciu labai uz patarima biggrin.gif 4u.gif
reikes apsilankyti elektrotechnikos parduotuvej kad daugiau papasakotu... biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas darete lubas su skystais tapetais? laukiu atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti