Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas, lubos

QUOTE(rrr? @ 2010 05 23, 15:19)
Gal kas galetumete imesti nuoroda apie LED apsvietima, galimybes ir pan.
Kolkas man tai visiska naujiena, nelabai as ten ir suprantu  blush2.gif
O gal pas save esate pasidare minetaji apsvietima. Gal galetumet pasidalinti iliustracijom  ax.gif Ar esate patenkinti, pliusiukai ir minusiukai.
Buciau dekinga!  mirksiukas.gif

Pas mus LED apšvietimas virtuvėj-valgomajam, vaikų kambary. Šviesos užtenka, tik kai ruošia pamokas tenka įsijungt stalinę lempą.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 05 24, 15:26)
Pas mus LED apšvietimas virtuvėj-valgomajam, vaikų kambary. Šviesos užtenka, tik kai ruošia pamokas tenka įsijungt stalinę lempą.

Ar galetumete ideti foto? Labai labai buciau dekinga.
Jei nenorite rodytis, gal galima tik tarkim ta pusyte ar dali, kur yra apsvietimas?
Jeigu nesunku.

O ar esate kas girdeje. Kazka viena ausim nugirdau, kad yra kazkokie spec. tapetai, kurie atspindi sviesa, skirti butent LED apsvietimui. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 24 gegužės 2010 - 14:25
musu miegamojo pagalbinis apsvietimas, tikrai ne pagrindinis biggrin.gif knyga skaityti ar kompu naudotis pats tas prie tokio.
user posted image

user posted image

pafotkinau ir "aureole", bet kazkokios "kreivos" tos fotkes doh.gif lotuliukas.gif
user posted image

bet sviecia super thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 24, 23:44)
pafotkinau ir "aureole", bet kazkokios "kreivos" tos fotkes  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai cia tos eksperimentines? galima placiau? ax.gif
kiek kvadratu ta viena aureole apsviecia? nu niekaip neapsisprendziu, ar uztektu ju dvieju hole g.gif o svarbiausiai,kad viena ju prie imontuojamos spintos,kazin ar uztektu sviesos,ar tamsoj tektu raustis toj spintoj?
aciu 4u.gif

Atsakyti
labas

gal kas pasakys kuo skirias LED lemputes pvz 38 nuo 60 ,ar per mazai svies 38 LED
Atsakyti
musu miegamojo pagalbinis apsvietimas, tikrai ne pagrindinis  biggrin.gif knyga skaityti ar kompu naudotis pats tas prie tokio.

o koks pagrindinis apšvietimas miegamajame?
man prie lovos kažkas tokio taip pat tiktų , tačiau nerandu prie tokių šviestuvų man derančių/tinkančių lubinių šviestuvų...
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 05 26, 15:29)
o koks pagrindinis apšvietimas miegamajame?
man prie lovos kažkas tokio taip pat tiktų , tačiau nerandu prie tokių šviestuvų man derančių/tinkančių lubinių šviestuvų...

man ties sviestuviukai labai mieli, jie tokie nei super modernus, nei visai klasika ir sviesa jaukia duoda, reguliuojasi uz tu capuku, galima nukreipti sviesa i save.
O pagrindinis pas mus pasleptas - eina palei siena pries lova ir uzsisuka palei langa, tai jo uztenka per akis, nors dar numatyta palei spinta kazkoks ileidziamas apsvietimas, bet jau nezinau ar jo reikes, nes pilna sviesos ir taip g.gif
arba darysiu ileidziama juosta kokia ir viskas.
Atsakyti
Sveiki, jūs kiek matau daugiau apie šviestuvus diskutuojat, o aš norėčiau apie pačias lemputes. Gal kas domėjosi energiją taupančiomis lemputėmis su GU10 cokoliu dedamas vietoj halogenų? Štai tokias http://www.bmsmegapo.../view/?id=47179 Svarstom pirkt, kaži ar vertas dėmesio variantas ar ne...
Atsakyti
pafotkinau ir "aureole", bet kazkokios "kreivos" tos fotkes  doh.gif  lotuliukas.gif

laba,

tai kur gi pirkote tas "aureoles" ax.gif 4u.gif

buvau as "gaudrej"- tai labai mane atsnekinejo nuo tu "baranku" nes jos apsviecia tik iki 4kv/m... bet vistiek as ju labai noriu ax.gif bigsmile.gif o isvaizda jusiskiu "aureoliu"tai visiskai nesiskiria nuo tu gaudres sviestuvu- o kaina tai vos ne keturgubai mazesne thumbup.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 04 13, 21:14)
Labai fainas šviestuvas, bet nieko panašaus nesu mačiusi ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Pati labai ilgai ieškojau sau šviestuvų, kol galiausia nuleidusi rankas, nulėkiau į Italiją ir nusipirkau ten.
Bevaikštinėjant po parduotuves, krito į akis va tokio tipo. Aišku ne tokie, kaip Žanės įdėti, bet man labai įdomiai žiūrėjosi, ypač tie su medžiu kombinuoti. Žinoma turi tikti prie interjero.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Gal kas matėte kur Lietuvoje tokių švietuvų?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 19, 21:44)
laba,

tai kur gi pirkote tas "aureoles"  ax.gif  4u.gif

buvau as "gaudrej"- tai labai mane atsnekinejo nuo tu "baranku" nes jos apsviecia tik iki 4kv/m... bet vistiek as ju labai noriu  ax.gif  bigsmile.gif  o isvaizda jusiskiu "aureoliu"tai visiskai nesiskiria nuo tu gaudres sviestuvu- o kaina tai vos ne keturgubai mazesne  thumbup.gif
Aciu  4u.gif

gaudreje smile.gif kainavo 424 lt. Skirtumas tas, kad viduriukas nera dazomas, kaip tu brangiuju, o ir firma cia kita ei tu brangiuju. Del apsvietimo tai musu prieangis ir koridorius apie 11 kv.m., tai man ju dvieju kaip minimum norisi, bet turbut bus 3 finale, nes daug kampu, reikia, kad viskas apsviesta butu.
Nezinau kiek jos ten apsviecia pagal instrukcija, bet man ju apsvietimas labai patinka, nes nekenciu visokiu spingsuliu, man turi sviest normaliai nors kol kas tik viena ji imontuota, bet man jau gerai, tai kai bus 3 bus isvis liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 06 26, 16:01)
gaudreje smile.gif kainavo 424 lt. Skirtumas tas, kad viduriukas nera dazomas, kaip tu brangiuju, o ir firma cia kita ei tu brangiuju. Del apsvietimo tai musu prieangis ir koridorius apie 11 kv.m., tai man ju dvieju kaip minimum norisi, bet turbut bus 3 finale, nes daug kampu, reikia, kad viskas apsviesta butu.
Nezinau kiek jos ten apsviecia pagal instrukcija, bet man ju apsvietimas labai patinka, nes nekenciu visokiu spingsuliu, man turi sviest normaliai nors kol kas tik viena ji imontuota, bet man jau gerai, tai kai bus 3 bus isvis liux smile.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O man "gaudrej" jokios alternatyvos nepasiule g.gif g.gif - tik sake tu nerekomenduojam, nes sviecia nedaug,o kaina didele.... nors as sakiau,kad noriu butent "baranku"... vis siule tas apvalias be viduriuku, arba ilgas tiesias doh.gif ... begedes...
Gal gali tiksliau pasakyti,kokios firmos tos lempos, ir galpameni, ar vieno diametro jos ar buvo keliu dydziu?
Atsakyti