QUOTE(valerie @ 2009 01 18, 22:07)
Na, mane domina tas pats klausimas ir niekas i ji kol kas normaliai neatsake
Mano seimos gydytoja (ji taip pat ir endokrinologe) sake tik tiek, kad tai nera gerai
Man dar priedo visalaik bando kilti DHEA-S (dehidroepiandrosteronas, antinksciu hormonas, androgenas, t.y. vyriskas hormonas), o nuo to labai slenka plaukai. Ar tau plaukai neslenka? 
Tai mineta gydytoja mato tarp siu hormonu kazkoki rysi, bet koki, aiskiai nepasake
Kazkaip jauciu, kad nera tai gerai 
O stai mano gine is VK pasake, kad PRG gali buti tik per mazai, bet ne per daug. Bet, logiskai pagalvojus, kam tuomet tos normos, jei normos virsijimas nieko nereiskia?

Tai mineta gydytoja mato tarp siu hormonu kazkoki rysi, bet koki, aiskiai nepasake

O stai mano gine is VK pasake, kad PRG gali buti tik per mazai, bet ne per daug. Bet, logiskai pagalvojus, kam tuomet tos normos, jei normos virsijimas nieko nereiskia?

na taip, man labai slenka plaukai

ir visa tai prasidejo po vaikelio netekties. as buvau pastojus pries 2 metus. bet vaikeliui buvo nustatytas edvardso sindromas- pokyciai nesuderinami su gyvybe... as jo netekau...
dabar nepavyksta pastoti jau pusantru metu. todel pradejau dometis ivairias tyrimais pries apsilankant VK...