Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

tikrai kad isgyvens ... viskas su ja gerai.. a ji tokia jau neveik metai ir nenumoro.. saknu daug, visos sveikos.. galvoju kad net neskirsiu jei isaugins.. tegu buna... ax.gif
[/quote]

Tai sveikinu, kad tik gėlytė nemiršta. Aš galvojau, kad ji tik dabar po kokio puvinio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(campanula @ 2008 09 25, 14:35)
Sian geliu bazej Kaune pilna vandu-melynu, bordavu ir oranzine wub.gif  wub.gif  wub.gif 100lt kaina. Jei kas turit atliekamu pinigeliu ir dideli nora-nulekit,dar tikrai bus smile.gif

na manes vandos visai netraukia... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 25, 13:26)
buvau pamirsus viena savo gelyte, sian pasiziuriu a ten didziulis spuogas lenda.. ydmu kas tai? virsunes senai neturim... bigsmile.gif
user posted image
foto nekokybiskos blush2.gif

ir man indomu,kas ten bus g.gif ,nes nei į šaknį nei į žiedstiebį nepanašu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 25, 13:37)
gal ir nunyks, visi seni lapai nyksta, bet gal y ta laika jau bus naujas normalus augaliukas.. wub.gif
Papildyta:

labai atp[ige... dar pernai uz tokias 30lt mokejau... doh.gif

Tai jo,paaugins mažiuka ir tik tada.Maniškė numirojo galutinai kai mažius turėjo tris nemažus lapelius. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 24, 19:36)
Tai gi gaurė mano miestietė(marti gi ji pas mane mirksiukas.gif )

P.S. oi duos ji man dabar in kuprą doh.gif

o tai ir tu is marijampoles? blink.gif maniau is kokio vilkaviskio ar kazkur aplinkui doh.gif
Atsakyti
o man tai pagalbos reikia, gavau raibuole, siunciausi pastu ir imant is dezutes ji eme ir iskrito is vazono, paziurejau kad saknys sudziuve, va kas like, ir nzn ka daryt ar man ja reanimuot ar i substrata kist blink.gif

http://public.fotki....e/dscf4088.html

bandziau idet i 5 litru buteli, galvojau gal pades, ziuriu kad lapai slampa ir galiukai ruduot pradejo verysad.gif
Atsakyti
Debesiene, tavo gėlytė naują augimo tašką auginasi, t.y. naują viršūnę thumbup.gif

Beja merginos, keikiais vadinamos tik phaleonopsių vaikučiai išauginti ant žiedstiebių, o iš senojo augalo išlindę vaikiukai yra tiesiog atžalėlės mirksiukas.gif Ir jų atskirti kas turit tikrai neskubėkit, nes vargu aš išgyvens. Labai jau didelės žaizdos gaunasi atskiriant. Lai auga kartu su mamyte vienam vazone, bus dvigubai daugiau žiedų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos wub.gif
O sakykit Cambrijos ir Oncidiumo nužydėjusius stiebus kirpti ar palikti, jie kaip phalaenopsis gali pratęsti stiebą ar jau ne?

blush2.gif Įlindau Ciocės turtus pažiūrėti blink.gif blink.gif blink.gif likau sužavėta, ir kaip tu spėji visas sužiūrėti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ligitukas_: 25 rugsėjo 2008 - 14:38
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 25, 11:29)
na jus ir lekiat... blink.gif  nespeju su jumis... schmoll.gif  biggrin.gif

Siandien tik gavau pranesima is pasto,tai ryt varysiu STebuklelio pasiimt smile.gif thumbup.gif

O KLp vienoj maximkoj maciau supakuotas camrijas,o ant ju uzrasas...-Phaleonopsis hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif(bet labai jau grazios)
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2008 09 25, 15:26)
Debesiene, tavo gėlytė naują augimo tašką auginasi, t.y. naują viršūnę  thumbup.gif

Beja merginos, keikiais vadinamos tik phaleonopsių vaikučiai išauginti ant žiedstiebių, o iš senojo augalo išlindę vaikiukai yra tiesiog atžalėlės  mirksiukas.gif  Ir jų atskirti kas turit tikrai neskubėkit, nes vargu aš išgyvens. Labai jau didelės žaizdos gaunasi atskiriant. Lai auga kartu su mamyte vienam vazone, bus dvigubai daugiau žiedų  thumbup.gif

tai as ir taip sakau... drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(gania @ 2008 09 25, 15:12)
o man tai pagalbos reikia, gavau raibuole, siunciausi pastu ir imant is dezutes ji eme ir iskrito is vazono, paziurejau kad saknys sudziuve, va kas like, ir nzn ka daryt ar man ja reanimuot ar i substrata kist blink.gif

http://public.fotki....e/dscf4088.html

bandziau idet i 5 litru buteli, galvojau gal pades, ziuriu kad lapai slampa ir galiukai ruduot pradejo verysad.gif

maniskes irgi tokios, tik zinoma ju daug daugiau.. bet auga..a su tokiom net nezinau kaip elgtis g.gif gal ant kiminu kokiu padet, geriau dregme palaikys...
Atsakyti
Priminimas

Nuo rytojaus iki sekmadienio,Klaipedoje prie buvusio z/u technikumo rudenine muge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 25, 15:39)
Siandien tik gavau pranesima is pasto,tai ryt varysiu STebuklelio pasiimt smile.gif  thumbup.gif

O KLp vienoj maximkoj maciau supakuotas camrijas,o ant ju uzrasas...-Phaleonopsis  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  lotuliukas.gif(bet labai jau grazios)

taip velai? man paste sake kad antrad ar treciad jau bus... g.gif as ir susodinau saviskes siandien blush2.gif

a tokiu uzrasu parduotuvej labai daznai galima sutikt... doh.gif
Atsakyti