Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 25, 15:34)
Sveikos  wub.gif
O sakykit Cambrijos ir Oncidiumo nužydėjusius stiebus kirpti ar palikti, jie kaip phalaenopsis gali pratęsti stiebą ar jau ne?

Skaiciau,kad lyg ir oncidiumo ziedstiebius reik palikt,nes ant ju formuojasi nauji ziedai.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 25, 17:23)
Nu va biski papletkinau su jumi,pasidziaugiau(oi,dar nepasigyriau,juk skleidziasi mano smulkiaziede thumbup.gif ,nors apleidau per ta savaite jas ir keli ziedeliai nuvyto net neissiskeleide sad.gif ) ir varau ligonene priimti savo "pamaina".Vakare gal pasirodysiu smile.gif

sekmes 4u.gif

smile.gif+2008 09 25, 18:17-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 25, 18:17)
Skaiciau,kad lyg ir oncidiumo ziedstiebius reik palikt,nes ant ju formuojasi nauji ziedai.

mastau.gif keista
Atsakyti
smile.gif+2008 09 25, 18:17-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 25, 18:17)

Patikslinu,cituoju: "Patarimas: Nuzydejusioms Oncidium kramerianum ir Oncidium papilio (Psychopsis) ziedynkociu nenupjauti - kitais metais ant to paties stiebo susikrauna nauji pumpurai."
Tai cia tik tom dviem rusim taip...
P.S. GĖLIŲ KNYGA, 1996M, UAB GAMTA
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 25, 17:24)
viskas bus gerai mirksiukas.gif

Reik tikėtis, nes maudžiau ne vieną, o visas tris kiek turėjau, viena su žiedeliais, bet nešlapinau žiedkočių. Dvi reikėjo, kad adaptuotųsi naujuose namuose, o viena sustojo augint atžalėlę, po to, kai jums parodžiau kas ten auga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 25, 14:23)
Nu va biski papletkinau su jumi,pasidziaugiau(oi,dar nepasigyriau,juk skleidziasi mano smulkiaziede thumbup.gif ,nors apleidau per ta savaite jas ir keli ziedeliai nuvyto net neissiskeleide sad.gif ) ir varau ligonene priimti savo "pamaina".Vakare gal pasirodysiu smile.gif

laikykis merga 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 09 25, 18:32-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 25, 18:32)
Patikslinu,cituoju: "Patarimas: Nuzydejusioms Oncidium kramerianum ir Oncidium papilio (Psychopsis) ziedynkociu nenupjauti - kitais metais ant to paties stiebo susikrauna nauji pumpurai." 
    Tai cia tik tom dviem rusim taip...
    P.S. GĖLIŲ KNYGA, 1996M, UAB GAMTA

aisku, tai cia tik tom rusim smile.gif

QUOTE(klastune @ 2008 09 25, 18:48)
Reik tikėtis, nes maudžiau ne vieną, o visas tris kiek turėjau, viena su žiedeliais, bet nešlapinau žiedkočių. Dvi reikėjo, kad adaptuotųsi naujuose namuose, o viena sustojo augint atžalėlę, po to, kai jums parodžiau kas ten auga  unsure.gif

na ir adaptuosis thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip visoms baltai pavydžiu  blush2.gif  pas visas žydės arba žydi, o pas mane liūdnas vaizdas, Cambria baigė žydėti, bet augina vaiką  mirksiukas.gif  dvi renimuojasi (uošvienė susiruošė mesti vieną tai priglaudžiau į renimatorių, o šaknų tai ten nei vienos visai, bet lapai gražūs), Oncidium net nežinau kokios spalvos  blush2.gif  pirkau nukainuotą bet be žiedų  ax.gif  bet su nauju vaikiuku  mirksiukas.gif  tik viena orchytė žydi dideliais baltais žiedais  wub.gif
[/quote]

As šiam žmogučiui (Ligitukui) linkiu didelės kantrybės ir po to didžiulio džiaugsmo pražydinus mirksiukas.gif group.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 24, 21:28)
Sakykit kaip jūsų orchytės tokiu šaltu metu kambariuose jaučiasi?

Pas mane rasos lašeliai nedingsta nuo sienelių jau nežinia kiek laiko?
Nu jau tikrai senai.
Ar tai reiškia, kad negalima lieti?

Taip, gelytei drėgmės pakanka, juk kai salta, ji maziau isdziuna nei vasara... tegu sau kvepuojas saknytes, neliek dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ferarri: 25 rugsėjo 2008 - 18:51
Mano dvi naujos gyventojos ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 25 rugsėjo 2008 - 19:35
QUOTE(gania @ 2008 09 25, 15:16)
miltonopsiui paziurek saknis mano vienai nukainotai taip buvo, o jiem kaip ir kitiem smlkiasakniam substratas kitoks, toks kaip dendrobiumam, oncidiumam, cambriom

na kad ji jau pas manes metai, ir visaj nieko laikesi, net siemet ziedelius buvo sukrovus, tik nesuprantu kas nutiko.
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 25, 15:45)
labai jau sudziuves atrodo... bet tokius neturejus...

o ir nelaistau daznai, zeme dregnoka 4u.gif

dabar suku galva ka reik daryt man su juo... g.gif

Papildyta:
QUOTE(Kristepala @ 2008 09 25, 19:35)
Mano dvi naujos gyventojos  ax.gif

Gra=ios gyventojos, ir avi suderintos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 09 25, 20:35)
Mano dvi naujos gyventojos  ax.gif

dvi zalios grazuoles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 09 25, 20:35)