Kokios gražios naujosios Kristepalos gyventojos.
Sveikos. 
Ypač antroji.
QUOTE(Kristepala @ 2008 09 25, 20:35)
labai grazios gelytes
Papildyta:
QUOTE(Lexana @ 2008 09 25, 21:03)
Labuks,brangioji,
labai grazios gelytes...
Klaipedoj rimi prie tub.dispanserio yra tokia faina,notoookia,bet kainuoja (65lt)
merga, o tu jau is po budejimo
QUOTE(Kristepala @ 2008 09 25, 20:35)
Nu ka galiu pasakyt
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 25, 15:50)
aš jau porą atžalėlių atskyriau
pakolkas jos pas manes pfu pfu pfu, puikiai jauciasi, jau 12 dienų kai persodinau
Ar tikrai atžalėles, o ne keikius atskyrei
QUOTE(merga @ 2008 09 25, 20:13)
O ir rimi pardavinėja gėles?
Papildyta:
QUOTE(Ciocė @ 2008 09 25, 20:26)
tai pagal tavo pasakyma, jeigu auga ant pagrindines gelės tai atžalele, o jei isleidzia ugli, kai usa, tai tada keikis.. ar ne taip as supratau?
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 09 25, 18:17)
Skaiciau,kad lyg ir oncidiumo ziedstiebius reik palikt,nes ant ju formuojasi nauji ziedai.
Būtų gerai
Jie gi visada nudžiūna.
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 25, 21:30)
tai pagal tavo pasakyma, jeigu auga ant pagrindines gelės tai atžalele, o jei isleidzia ugli, kai usa, tai tada keikis.. ar ne taip as supratau?
ar atskyriau dvi nuo pacios mamos nuskynus, kai saknytes buvo ilgos, daugiau nei 5cm
Nepyk, aš tik pasitikslinau
Tikra šaunuole tu
Aš irgi vieną turiu su atžalėle, bet net neketinu atskirti - šiemet abi žydėjo, tai net trys žiedstiebiai buvo.Labai gražu: ir krūmas stambus įspūdingas ir žiedstiebių dvigubai
QUOTE(Ciocė @ 2008 09 25, 20:41)
Nepyk, aš tik pasitikslinau
Tikra šaunuole tu
O žaizdelės (na tos vietos, kurioje atžalos prisitvirtinę prie mamos) užsitraukia ar taip ir lieka toks randas?
Aš irgi vieną turiu su atžalėle, bet net neketinu atskirti - šiemet abi žydėjo, tai net trys žiedstiebiai buvo.Labai gražu: ir krūmas stambus įspūdingas ir žiedstiebių dvigubai
Tikra šaunuole tu
Oj tikrai nepykstu, ir ne nepagalvojau apie tai
Na žaizdeles, tai kaip, liko kai tuscia vieta