Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Sveikos. smile.gif

Kokios gražios naujosios Kristepalos gyventojos. bigsmile.gif Ypač antroji. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 09 25, 20:35)
Mano dvi naujos gyventojos  ax.gif

user posted image

user posted image

labai grazios gelytes wub.gif wub.gif O ar paliukas kartais nekvepia blush2.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lexana @ 2008 09 25, 21:03)
Sveikos. smile.gif

Kokios gražios naujosios Kristepalos gyventojos. bigsmile.gif Ypač antroji. wub.gif

Labuks,brangioji, mirksiukas.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
labai grazios gelytes... thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Kristepala,2008 09 25, 20:35]
Mano dvi naujos gyventojos ax.gif

Labai įspūdingos, tokių ir aš ieškau ir labai norėčiau ax.gif
Atsakyti
Klaipedoj rimi prie tub.dispanserio yra tokia faina,notoookia,bet kainuoja (65lt) blush2.gif
Atsakyti
merga, o tu jau is po budejimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 09 25, 20:35)
Mano dvi naujos gyventojos  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Nu ka galiu pasakyt ax.gif tik pasidziaugt jomis su seimininke ir pasakyt, kad tikros grazuoliukes biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 25, 15:50)
aš jau porą atžalėlių atskyriau ax.gif  pakolkas jos pas manes pfu pfu pfu, puikiai jauciasi, jau 12 dienų kai persodinau

Ar tikrai atžalėles, o ne keikius atskyrei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 25, 20:13)
Klaipedoj rimi prie tub.dispanserio yra tokia faina,notoookia,bet kainuoja (65lt) blush2.gif

O ir rimi pardavinėja gėles? g.gif ten juk tik skintos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciocė @ 2008 09 25, 20:26)
Ar tikrai atžalėles, o ne keikius atskyrei mirksiukas.gif

tai pagal tavo pasakyma, jeigu auga ant pagrindines gelės tai atžalele, o jei isleidzia ugli, kai usa, tai tada keikis.. ar ne taip as supratau? g.gif ar atskyriau dvi nuo pacios mamos nuskynus, kai saknytes buvo ilgos, daugiau nei 5cm
Atsakyti
smile.gif+2008 09 25, 18:17-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 25, 18:17)
Skaiciau,kad lyg ir oncidiumo ziedstiebius reik palikt,nes ant ju formuojasi nauji ziedai.

Būtų gerai tongue.gif
Jie gi visada nudžiūna.

QUOTE(kulwerstukas @ 2008 09 25, 21:30)
tai pagal tavo pasakyma, jeigu auga ant pagrindines gelės tai atžalele, o jei isleidzia ugli, kai usa, tai tada keikis.. ar ne taip as supratau? g.gif  ar atskyriau dvi nuo pacios mamos nuskynus, kai saknytes buvo ilgos, daugiau nei 5cm

Nepyk, aš tik pasitikslinau blush2.gif
Tikra šaunuole tu mirksiukas.gif O žaizdelės (na tos vietos, kurioje atžalos prisitvirtinę prie mamos) užsitraukia ar taip ir lieka toks randas?
Aš irgi vieną turiu su atžalėle, bet net neketinu atskirti - šiemet abi žydėjo, tai net trys žiedstiebiai buvo.Labai gražu: ir krūmas stambus įspūdingas ir žiedstiebių dvigubai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2008 09 25, 20:41)
Nepyk, aš tik pasitikslinau  blush2.gif
Tikra šaunuole tu  mirksiukas.gif O žaizdelės (na tos vietos, kurioje atžalos prisitvirtinę prie mamos) užsitraukia ar taip ir lieka toks randas?
Aš irgi vieną turiu su atžalėle, bet net neketinu atskirti - šiemet abi žydėjo, tai net trys žiedstiebiai buvo.Labai gražu: ir krūmas stambus įspūdingas ir žiedstiebių dvigubai  thumbup.gif

Oj tikrai nepykstu, ir ne nepagalvojau apie tai tongue.gif
Na žaizdeles, tai kaip, liko kai tuscia vieta lotuliukas.gif šiaip na gavos kai įdrėskimas, juk atskyriau, bet nelabai jau ir suzalojau smile.gif parodyk kaip atrodo tavoji ta neatskirtoji ax.gif bus idomu pamatyt, gal ir man reiks neatskirt likusiu g.gif
Atsakyti
Aš čia ne į temą, bet lyg skaičiau, kad kažkuri mamytė rūpinasi labdara? Būtų noričių pasidalinti drabužėliais ir daiktais Kaune
Atsakyti