Kiek šaknyčių turi turėti keikis, kad jį jau galima būtų atskirti nuo mamos? Pas mane 3 keikiai po 2 šaknytes išleidę ir jau ilgokos tokios, bet daugiau naujų nelenda, tai galvoju ar dar tegul auga pas mamą ar jau sodinti savarankiškai
As buvau uzauginus apie 10-15 cm sakneles. nenorejau numineti nes mano keikiai zydejo, tai paskui biski keiksnojau , nes saknys buvo per ilgos, kad tilptu i vazoniuka. O turejo irgi po 3 arba 4 sakneles. Persodinus pradejo leisti ir daugiau saknyciu.
Nešiausi į vestuves tortą, puoštą mano užaugintomis orchidėjomis, tai įsivaizduojat, svečiai ne tik tortą, bet ir orchidėjas suvalgė Va, kaip jis atrodė
Po dvidešimties metų tu būsi labiau nusivylęs dalykais, kurių nedarei, negu tais, kuriuos darei. Taigi, išplauk iš ramybės uosto. Pagauk pasatą savo burėms. Tyrinėk. Svajok. Atrask. Markas Tvenas
Nešiausi į vestuves tortą, puoštą mano užaugintomis orchidėjomis, tai įsivaizduojat, svečiai ne tik tortą, bet ir orchidėjas suvalgė
Va, kaip jis atrodė
Nešiausi į vestuves tortą, puoštą mano užaugintomis orchidėjomis, tai įsivaizduojat, svečiai ne tik tortą, bet ir orchidėjas suvalgė
Va, kaip jis atrodė
Tortukas labai labai gražus Ir vėl pas visas žiedukai ir lapukai o mano vienintelė žydinti pradėjo vysti žiedukai, šaknys naujos auga, jų būklė superinė o žiedai jau vysta tai turbūt jau baigėsi žydėjimas O gal kas negerai. O mano ta kur rodžiau renimatoriuje pradėjo intensyviai gelsti lapai, ką daryti? Kas jai galėjo netikti Nu manau iš manęs tikrai neišeis gera augintoja Aš jas taip myliu taip popinu kasdiena o jos man Nu pasiguodžiau sorry
Va, kaip jis atrodė