Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(zuzla @ 2008 09 26, 08:22)
pasiilgau aš jos žiedų.. o tai normalu, kad ji lapus naujus leidžia, o patys apatiniai du geltonuoja?

Tai naturalus dalykas,nauji lapai auga,seni lapai džiūsta,tskant naturalus gamtos reiškinys. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2008 09 26, 10:41)
Kiek šaknyčių turi turėti keikis, kad jį jau galima būtų atskirti nuo mamos? Pas mane 3 keikiai po 2 šaknytes išleidę ir jau ilgokos tokios, bet daugiau naujų nelenda, tai galvoju ar dar tegul auga pas mamą ar jau sodinti savarankiškai g.gif

As buvau uzauginus apie 10-15 cm sakneles. nenorejau numineti nes mano keikiai zydejo, tai paskui biski keiksnojau doh.gif , nes saknys buvo per ilgos, kad tilptu i vazoniuka. O turejo irgi po 3 arba 4 sakneles. smile.gif Persodinus pradejo leisti ir daugiau saknyciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif

QUOTE(merga @ 2008 09 26, 07:03)
Na man iki Vilniaus kaip iki Paryziaus,uzteks KLp muges smile.gif  laugh.gif

drinks_cheers.gif Man irgi Klaipėdoje vykstančios mugės pakaks tikrai. hihihi.gif Ypač, kai pasidairyti važiuoju, o ne pirkti kažko. laugh.gif

QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 26, 08:22)
laba ryteli  ax.gif
gerai skamba pyragiukes pyraga  lotuliukas.gif  sakiau,kad pyrago jau neber  verysad.gif  o ir suri baigiam suvalgyt  blush2.gif  lotuliukas.gif

A kas draudžia dar įmaišyti pyragiuką? rolleyes.gif hihihi.gif Na ir sūrio palikit ir mumi... laugh.gif
Atsakyti
Nešiausi į vestuves tortą, puoštą mano užaugintomis orchidėjomis, tai įsivaizduojat, svečiai ne tik tortą, bet ir orchidėjas suvalgė doh.gif lotuliukas.gif
Va, kaip jis atrodė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 25, 22:00)
aha smile.gif .Mano anyta matyt dar ilgai mane es ir anapilin nepasiruosus.siandien atsigavo  smile.gif

jos toks darbas hihihi.gif

QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 26, 08:22)

gerai skamba pyragiukes pyraga  lotuliukas.gif  sakiau,kad pyrago jau neber  verysad.gif  o ir suri baigiam suvalgyt  blush2.gif  lotuliukas.gif

teks paciom ta pyraga pirktis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 26, 11:06)
Va, kaip jis atrodė

thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 26, 10:06)
Nešiausi į vestuves tortą, puoštą mano užaugintomis orchidėjomis, tai įsivaizduojat, svečiai ne tik tortą, bet ir orchidėjas suvalgė  doh.gif  lotuliukas.gif
Va, kaip jis atrodė

user posted image

wub.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit, kuo jus užpildot tarpus tarp žievių, kai persodainat faleonopsius? Nes man dabar kažkokia nestabili orchytė gavosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 26, 11:06)
Nešiausi į vestuves tortą, puoštą mano užaugintomis orchidėjomis, tai įsivaizduojat, svečiai ne tik tortą, bet ir orchidėjas suvalgė  doh.gif  lotuliukas.gif
Va, kaip jis atrodė

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet tortas laaabai gražus. wub.gif
Atsakyti
Tortukas labai labai gražus thumbup.gif
Ir vėl pas visas žiedukai ir lapukai o mano vienintelė žydinti pradėjo vysti žiedukai, šaknys naujos auga, jų būklė superinė o žiedai jau vysta tai turbūt jau baigėsi žydėjimas verysad.gif O gal kas negerai.
O mano ta kur rodžiau renimatoriuje pradėjo intensyviai gelsti lapai, ką daryti? Kas jai galėjo netikti verysad.gif Nu manau iš manęs tikrai neišeis gera augintoja verysad.gif Aš jas taip myliu taip popinu kasdiena o jos man swoon.gif
Nu pasiguodžiau sorry cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 26, 10:06)
Va, kaip jis atrodė

user posted image

Ale torto grazumas mmmmmmmmmmmmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 09 26, 11:29)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet tortas laaabai gražus. wub.gif

Ir labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 26, 11:39)
Ir labai skanus  thumbup.gif

Pati gaminai gal? g.gif