Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 09 26, 11:06)
Nešiausi į vestuves tortą, puoštą mano užaugintomis orchidėjomis, tai įsivaizduojat, svečiai ne tik tortą, bet ir orchidėjas suvalgė  doh.gif  lotuliukas.gif

doh.gif eina sau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 26 rugsėjo 2008 - 10:47
QUOTE(Lexana @ 2008 09 26, 11:42)
Pati gaminai gal? g.gif

nea schmoll.gif aš ne tokia gabi, tik orchidėjas auginti moku blush2.gif Tai ta ponia, kuri kepė, sakė, kad dar neteko orchidėjomis puošti ax.gif
Atsakyti
Nešiausi į vestuves tortą, puoštą mano užaugintomis orchidėjomis, tai įsivaizduojat, svečiai ne tik tortą, bet ir orchidėjas suvalgė  doh.gif  lotuliukas.gif
Va, kaip jis atrodė

user posted image

Cia buvo specialiai parodytas toratas ir pasigirta, kad visos susizavetumet ir paprasytumet, jog i meeta toki atnestu arba PYRAGIUKEI teks prasyti, kad GAURE toki uz vestuviu pyraga atnestu lotuliukas.gif
Atsakyti
Va, kaip jis atrodė

fantastika koks grozis wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2008 09 26, 11:20)
Sakykit, kuo jus užpildot tarpus tarp žievių, kai persodainat faleonopsius? Nes man dabar kažkokia nestabili orchytė gavosi unsure.gif

kai kuriuos gabalelius zieves pasmulkink ir jais didesnius tarpus uzpildyk
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 09 26, 00:04)
Kauno BS irgi orchideju paroda si savaitgali. Ar as jau maisau kazka?  g.gif

O kur rasti daugiau info? Labai norėčiau?
Atsakyti
Cia mano pirmoji, kuria buvau netycia numarinusi doh.gif , bet po truputi atsigavo
user posted image

user posted image

Sios lapai kazkokie menki pasidare, gal mirsta g.gif ...bet matau nauja gyvybe
user posted image

user posted image

Cia dar viena
user posted image

KAZI KOKEL PAS MANE ORCHIDEJU ZEMES PELESIU APAUGUSIOS unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2008 09 25, 21:41)
Būtų gerai  tongue.gif
Jie gi visada nudžiūna.

Neturiu,tai tiksliai ir nezinau tongue.gif kitam poste patikslinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2008 09 26, 12:55)
Cia mano pirmoji, kuria buvau netycia numarinusi doh.gif , bet po truputi atsigavo
user posted image

user posted image

Sios lapai kazkokie menki pasidare, gal mirsta  g.gif ...bet matau nauja gyvybe
user posted image

user posted image

Cia dar viena
user posted image

KAZI KOKEL PAS MANE ORCHIDEJU ZEMES PELESIU APAUGUSIOS unsure.gif

kadangi vesiau po laistymo atsiranda pelesis neisdziuna greit substratas kaip vasara, aps mane irgi buvo, pastaciau ant saulutes vakarinej palangej, saule pasilde ir dingo, reiks silciau laikyt jei pamatei kad pelesis bando eit ir viskas bus gerai, tokiu metu ir laistyt reikia maziau, kitaip put prades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gania @ 2008 09 26, 14:18)
kadangi vesiau po laistymo atsiranda pelesis neisdziuna greit substratas kaip vasara, aps mane irgi buvo, pastaciau ant saulutes vakarinej palangej, saule pasilde ir dingo, reiks silciau laikyt jei pamatei kad pelesis bando eit ir viskas bus gerai, tokiu metu ir laistyt reikia maziau, kitaip put prades smile.gif

Pas mane langai siauriniai ir pietiniai. Pietinei pusei bijau, kad saule nedegins, o siaurinei pelyja... doh.gif
As geles merkiu i savaite viena karta. Reikes turbut karta per pusantros savaites g.gif .
Atsakyti
vesiuoju metu sako kas dvi geriau, laikyk ant pietines siuo metu ner tiek saules, tikrai nieko neatsitiks, jom kaip tik silumos reikia smile.gif pas mane rytine ir vakarine, ant rytonis dabar maziau saulute sviecia, o vakare ziuriu silciau tai ir pernesiau ta kur maciau kad pelesio yra, paziurejau kad po keliu vakaru ner, net geriau ant sirdies pasidare, tos kurios isdziuvo greiciau laikau ant rytines palanges darbo kambary kad po akim butu wub.gif
Atsakyti
Va prieš kokią šiandien neatsilaikiau. O sakiau, kad phal jau nepirksiu doh.gif
Marijampolės maximoje 20 Lt

O Pyragiukei, tai galiu pasakyti, kad Marėj kepa tokius puikius tortus mirksiukas.gif

user posted image
user posted image

Kokybė nelabai kokia, nes su telefonu fotkinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 26 rugsėjo 2008 - 13:19