Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Aciu Renai uz pakartotinai patalpinta ir dar papildyta info naujokems aciuks.gif . Su kai kuo is nurodytu adresu jau teko susipazinti, kai kas dar laukia. Bet isvada viena - Jusu geranosiskas pasidalinimas sukaupta informacija - didelis palengvinimas ne tik pradedantiems orchedistams notworthy.gif .

Beje noriu pasidalinti ir as blush2.gif . Siandien TIK GELES didmenoje (Kaune prie Onkologinio) maciau uzvezta ne maza orchideju asortimenta . Maciau ir nuostabiuju Vandu clap_1.gif . Nezinau, kaip paprastose geliu parduotuvese (iki siol kazkaip neteko matyti melynuju orchideju), taciau sioje zydincios Vandos kainuoja maziau 100 Lt. Turbut cia geras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 12:56)
O aš naujoj temoj su nauju klausimuku, vakar senukuose nusipirkau vos už 5 lt Oncidium, tai va o jį kišti į orchidėjų substratą?? Ar jiem yra spec substratas, orchidėjoms naudoju iš www.orchidejos.lt.

Papildyta:
Oi kaip visoms baltai pavydžiu  blush2.gif  pas visas žydės arba žydi, o pas mane liūdnas vaizdas, Cambria baigė žydėti, bet augina vaiką  mirksiukas.gif  dvi renimuojasi (uošvienė susiruošė mesti vieną tai priglaudžiau į renimatorių, o šaknų tai ten nei vienos visai, bet lapai gražūs), Oncidium net nežinau kokios spalvos  blush2.gif  pirkau nukainuotą bet be žiedų  ax.gif  bet su nauju vaikiuku  mirksiukas.gif  tik viena orchytė žydi dideliais baltais žiedais  wub.gif

oncidiumams smulkus substratas tinka 4u.gif ta prasme smulkesnis nei phelenopsiam, as uzsisakinejau is orchidejos lt. ta pati naudoju ir dendrobiumams, cambriom smile.gif
Atsakyti
Sveikos,atuskaliukes
Papildyta:
gathering.gif gossip.gif bis.gif .Nu nesu savus lasinius ir as i naujus namus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 09 24, 10:01)
gaila as KLP nepazystu man palyginus visai netoli cia

KLP nėra didelė, bus proga susipažinti

Tai sąrašiukas toks:
Gekoniuke
pyragiuke
rena
kulwerstukas

Aha,pacios meetus ruosia,o as tipo uzborto ania,nu neiko as ir atslubousiu,tik douket zinot kur ir kada lotuliukas.gif
P.S NU JAU SAVO MERGIKIU PASISVECIUOTI NESIVESIU sleep.gif gathering.gif clap_1.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėkite ką radau, atrodo neblogai, bet kad nepermatomas vazonas g.gif
http://www.tarpgeliu...lechuza.lt.html
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 13:56)
Pažiūrėkite ką radau, atrodo neblogai, bet kad nepermatomas vazonas  g.gif
http://www.tarpgeliu...lechuza.lt.html

nu bet kaina...
Atsakyti
Neatsisakyciau as tokiu vazoneliu... Super atrodo!
Atsakyti

QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 24, 13:08)
musu rena kokia rupestinga  thumbup.gif  pastate mums naujus namus ir pati dingo  g.gif

nu i miesta isvariau, topazo reikejo nusipirk, sanpaulijos dvesia doh.gif miltlige uzpuole doh.gif

QUOTE(vilmuzele @ 2008 09 24, 13:15)
Nezinau, kaip paprastose geliu parduotuvese (iki siol kazkaip neteko matyti melynuju orchideju), taciau sioje zydincios Vandos kainuoja maziau 100 Lt. Turbut cia geras unsure.gif

na siaip jos panasiai ir kainuoja g.gif
QUOTE(merga @ 2008 09 24, 13:43)
P.S NU JAU SAVO MERGIKIU PASISVECIUOTI NESIVESIU sleep.gif  gathering.gif  clap_1.gif  lotuliukas.gif

doh.gif o tu ka galvoji as savo mergytes-uogytes is trg tempciau lotuliukas.gif

QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 13:56)
Pažiūrėkite ką radau, atrodo neblogai, bet kad nepermatomas vazonas  g.gif

bet vazonas modernus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jukituke @ 2008 09 24, 12:40)
Kad pabaigti sena temele, uzduosiu klausimeli: kas geriau ar grudeliais ar skyscio pavidalo SHULTSO trasos? (gal pavadinima truputi ne taip parasiau, bet suprasit  blush2.gif )

man lb patinka skystos trasos ax.gif tik vat schulco skystu trasu, kazkaip as nemaciau schmoll.gif mano kely dar nepasitaike g.gif

QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 12:56)
Oi kaip visoms baltai pavydžiu  blush2.gif  pas visas žydės arba žydi, o pas mane liūdnas vaizdas, Cambria baigė žydėti, bet augina vaiką  mirksiukas.gif  dvi renimuojasi (uošvienė susiruošė mesti vieną tai priglaudžiau į renimatorių, o šaknų tai ten nei vienos visai, bet lapai gražūs), Oncidium net nežinau kokios spalvos  blush2.gif  pirkau nukainuotą bet be žiedų  ax.gif  bet su nauju vaikiuku  mirksiukas.gif  tik viena orchytė žydi dideliais baltais žiedais  wub.gif

pas amne irgi panasi situacija buvo neperseniausiai doh.gif as ja atitaisiau ax.gif Mb man pripirko nemazai zydinciu phal thumbup.gif
Atsakyti
Dėl dulksnos orchidėjom, mano nuotraukos gaunasi didelės, nemoku sumažint, labai prašau, kas galit, sumažinkit 4u.gif Antroje buteliuko pusėje parašyta: Dulksna orchidėjoms. Drėkina paviršines šaknis vandeniu, kuriame nėra kenksmingų druskų. Sudėtyje yra ekstaktas iš greifruktų kauliukų, submikroelementai ir aminorūgštys, kaip gamtoje. Naudoti vieną kartą per dieną apipurškiant paviršines šaknis.

Neledžia įkelti nuotraukos, per didelė doh.gif

Buteliukas baltas su orchidėjos žiedu, lenkų gamybos ant buteliuko užrašyta "MGIELKA dla storczykow" biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad permatomas vidun isistato, juoda paziurekit ten pat
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2008 09 24, 14:13)
Neledžia įkelti nuotraukos, per didelė doh.gif

gali dėt per http://keep4u.ru/ is kompo ikeli fotke, poto spaudi Загрузить kai fotke isikels, tuo pačiu ir formata sumažins, tai nukopijuok antrą nuorodą ir dėk čia mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos. turiu toki klausima. nusprendziau persodinti savo orchidejas ir pirkau zemiu misini orchidejoms senukuose, bet ten zieviu ar lukstu nerasta. vien zeme kazkokia su papuvusiais medzio gabalais. ar tai tinkama zeme persodinimui? esu naujoke orchideju auginime tai nelabai ka suprantu
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2008 09 24, 14:27)
sveikos. turiu toki klausima. nusprendziau persodinti savo orchidejas ir pirkau zemiu misini orchidejoms senukuose, bet ten zieviu ar lukstu nerasta. vien zeme kazkokia su papuvusiais medzio gabalais. ar tai tinkama zeme persodinimui? esu naujoke orchideju auginime tai nelabai ka suprantu

mesk lauk tas žemes, supus gėlė jose, reikėjo ermitaže nusipirkt substratą orchdėjoms Ekstra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 24 rugsėjo 2008 - 13:33