Beje noriu pasidalinti ir as
Aciu Renai uz pakartotinai patalpinta ir dar papildyta info naujokems
. Su kai kuo is nurodytu adresu jau teko susipazinti, kai kas dar laukia. Bet isvada viena - Jusu geranosiskas pasidalinimas sukaupta informacija - didelis palengvinimas ne tik pradedantiems orchedistams
.
. Siandien TIK GELES didmenoje (Kaune prie Onkologinio) maciau uzvezta ne maza orchideju asortimenta . Maciau ir nuostabiuju Vandu
. Nezinau, kaip paprastose geliu parduotuvese (iki siol kazkaip neteko matyti melynuju orchideju), taciau sioje zydincios Vandos kainuoja maziau 100 Lt. Turbut cia geras
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 12:56)
O aš naujoj temoj su nauju klausimuku, vakar senukuose nusipirkau vos už 5 lt Oncidium, tai va o jį kišti į orchidėjų substratą?? Ar jiem yra spec substratas, orchidėjoms naudoju iš www.orchidejos.lt.
Papildyta:
Oi kaip visoms baltai pavydžiu
pas visas žydės arba žydi, o pas mane liūdnas vaizdas, Cambria baigė žydėti, bet augina vaiką
dvi renimuojasi (uošvienė susiruošė mesti vieną tai priglaudžiau į renimatorių, o šaknų tai ten nei vienos visai, bet lapai gražūs), Oncidium net nežinau kokios spalvos
pirkau nukainuotą bet be žiedų
bet su nauju vaikiuku
tik viena orchytė žydi dideliais baltais žiedais 
Papildyta:
oncidiumams smulkus substratas tinka
Sveikos,atuskaliukes
Papildyta:
.Nu nesu savus lasinius ir as i naujus namus 
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 09 24, 10:01)
gaila as KLP nepazystu man palyginus visai netoli cia
KLP nėra didelė, bus proga susipažinti
Tai sąrašiukas toks:
Gekoniuke
pyragiuke
rena
kulwerstukas
Aha,pacios meetus ruosia,o as tipo uzborto ania,nu neiko as ir atslubousiu,tik douket zinot kur ir kada
P.S NU JAU SAVO MERGIKIU PASISVECIUOTI NESIVESIU
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 09 24, 10:01)
gaila as KLP nepazystu man palyginus visai netoli cia
KLP nėra didelė, bus proga susipažinti
Tai sąrašiukas toks:
Gekoniuke
pyragiuke
rena
kulwerstukas
Aha,pacios meetus ruosia,o as tipo uzborto ania,nu neiko as ir atslubousiu,tik douket zinot kur ir kada
P.S NU JAU SAVO MERGIKIU PASISVECIUOTI NESIVESIU
Pažiūrėkite ką radau, atrodo neblogai, bet kad nepermatomas vazonas
http://www.tarpgeliu...lechuza.lt.html
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 13:56)
nu bet kaina...
Neatsisakyciau as tokiu vazoneliu... Super atrodo!
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 24, 13:08)
nu i miesta isvariau, topazo reikejo nusipirk, sanpaulijos dvesia
QUOTE(vilmuzele @ 2008 09 24, 13:15)
Nezinau, kaip paprastose geliu parduotuvese (iki siol kazkaip neteko matyti melynuju orchideju), taciau sioje zydincios Vandos kainuoja maziau 100 Lt. Turbut cia geras 
na siaip jos panasiai ir kainuoja
QUOTE(merga @ 2008 09 24, 13:43)
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 13:56)
bet vazonas modernus
Papildyta:
QUOTE(Jukituke @ 2008 09 24, 12:40)
Kad pabaigti sena temele, uzduosiu klausimeli: kas geriau ar grudeliais ar skyscio pavidalo SHULTSO trasos? (gal pavadinima truputi ne taip parasiau, bet suprasit
)
man lb patinka skystos trasos
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 12:56)
pas visas žydės arba žydi, o pas mane liūdnas vaizdas, Cambria baigė žydėti, bet augina vaiką
dvi renimuojasi (uošvienė susiruošė mesti vieną tai priglaudžiau į renimatorių, o šaknų tai ten nei vienos visai, bet lapai gražūs), Oncidium net nežinau kokios spalvos
pirkau nukainuotą bet be žiedų
bet su nauju vaikiuku
tik viena orchytė žydi dideliais baltais žiedais 
pas amne irgi panasi situacija buvo neperseniausiai
Dėl dulksnos orchidėjom, mano nuotraukos gaunasi didelės, nemoku sumažint, labai prašau, kas galit, sumažinkit
Antroje buteliuko pusėje parašyta: Dulksna orchidėjoms. Drėkina paviršines šaknis vandeniu, kuriame nėra kenksmingų druskų. Sudėtyje yra ekstaktas iš greifruktų kauliukų, submikroelementai ir aminorūgštys, kaip gamtoje. Naudoti vieną kartą per dieną apipurškiant paviršines šaknis.
Neledžia įkelti nuotraukos, per didelė
Buteliukas baltas su orchidėjos žiedu, lenkų gamybos ant buteliuko užrašyta "MGIELKA dla storczykow"
Buteliukas baltas su orchidėjos žiedu, lenkų gamybos ant buteliuko užrašyta "MGIELKA dla storczykow"
Tai kad permatomas vidun isistato, juoda paziurekit ten pat
QUOTE(laumar @ 2008 09 24, 14:13)
gali dėt per http://keep4u.ru/ is kompo ikeli fotke, poto spaudi Загрузить kai fotke isikels, tuo pačiu ir formata sumažins, tai nukopijuok antrą nuorodą ir dėk čia
sveikos. turiu toki klausima. nusprendziau persodinti savo orchidejas ir pirkau zemiu misini orchidejoms senukuose, bet ten zieviu ar lukstu nerasta. vien zeme kazkokia su papuvusiais medzio gabalais. ar tai tinkama zeme persodinimui? esu naujoke orchideju auginime tai nelabai ka suprantu
QUOTE(hailiee2 @ 2008 09 24, 14:27)
sveikos. turiu toki klausima. nusprendziau persodinti savo orchidejas ir pirkau zemiu misini orchidejoms senukuose, bet ten zieviu ar lukstu nerasta. vien zeme kazkokia su papuvusiais medzio gabalais. ar tai tinkama zeme persodinimui? esu naujoke orchideju auginime tai nelabai ka suprantu
mesk lauk tas žemes, supus gėlė jose, reikėjo ermitaže nusipirkt substratą orchdėjoms Ekstra