Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(laumar @ 2008 09 24, 14:13)
Dėl dulksnos orchidėjom, mano nuotraukos gaunasi didelės, nemoku sumažint, labai prašau, kas galit, sumažinkit 4u.gif Antroje buteliuko pusėje parašyta: Dulksna orchidėjoms. Drėkina paviršines šaknis vandeniu, kuriame nėra kenksmingų druskų. Sudėtyje yra ekstaktas iš greifruktų kauliukų, submikroelementai ir aminorūgštys, kaip gamtoje. Naudoti vieną kartą per dieną apipurškiant paviršines šaknis.

Neledžia įkelti nuotraukos, per didelė doh.gif

Buteliukas baltas su orchidėjos žiedu, lenkų gamybos ant buteliuko užrašyta "MGIELKA dla storczykow" biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Kaina 4.99Lt

Ačiū už patarimą dėl nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 24 rugsėjo 2008 - 13:36
QUOTE(hailiee2 @ 2008 09 24, 14:27)
sveikos. turiu toki klausima. nusprendziau persodinti savo orchidejas ir pirkau zemiu misini orchidejoms senukuose, bet ten zieviu ar lukstu nerasta. vien zeme kazkokia su papuvusiais medzio gabalais. ar tai tinkama zeme persodinimui? esu naujoke orchideju auginime tai nelabai ka suprantu

Tai jau šitą ir aš galiu patarti, tikrai mesk naudok va tokį
user posted image
Jai Kaunietė esi Tarp gėlių yra jo pirkti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ligitukas_: 24 rugsėjo 2008 - 14:01
QUOTE(laumar @ 2008 09 24, 14:36)
Kaina 4.99Lt

mačiau aš jo kažkur pirkti, bet kažkaip prėjau ir viskas g.gif
Atsakyti
Registruojuosi ir as.
Na ir plepes esam doh.gif

Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2008 09 24, 15:27)
sveikos. turiu toki klausima. nusprendziau persodinti savo orchidejas ir pirkau zemiu misini orchidejoms senukuose, bet ten zieviu ar lukstu nerasta. vien zeme kazkokia su papuvusiais medzio gabalais. ar tai tinkama zeme persodinimui? esu naujoke orchideju auginime tai nelabai ka suprantu

ups.. aš irgi Senukuos pirkau. Lietuviškos gamybos doh.gif tai radau žemių, lentų su vinimis, ir be vinių.. galiu laužą kurti, bet ne orchidėją persodint bash.gif:
Atsakyti
laugh.gif gathering.gif Registruojuos.Nu kaip staigiai čia tema baigiasi.
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2008 09 24, 15:50)
ups.. aš irgi Senukuos pirkau. Lietuviškos gamybos  doh.gif  tai radau žemių, lentų su vinimis, ir be vinių.. galiu laužą kurti, bet ne orchidėją persodint bash.gif:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai galesi dabar troba orchems statyt iš to lietuviško stebuklo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2008 09 24, 11:36)
Kaina 4.99Lt

Ačiū už patarimą dėl nuotraukos 4u.gif

niekur tokio nemaciau bet butu visai idomu isbandyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 24 rugsėjo 2008 - 15:59
QUOTE(naitas @ 2008 09 24, 16:50)
ups.. aš irgi Senukuos pirkau. Lietuviškos gamybos  doh.gif  tai radau žemių, lentų su vinimis, ir be vinių.. galiu laužą kurti, bet ne orchidėją persodint bash.gif:

tai ne tik orchems, bet ir sau lotuliukas.gif nereiks vyniu pirkt bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 24, 16:12)
tai ne tik orchems, bet ir sau lotuliukas.gif nereiks vyniu pirkt bigsmile.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Bet tai apie ką žmonės galvoja toki substrata "orchidejoms" gamindami?Nu niekaip nesuprantu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 09 24, 17:18)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Bet tai apie ką žmonės galvoja toki substrata "orchidejoms" gamindami?Nu niekaip nesuprantu schmoll.gif  schmoll.gif

tai kad visos zemes tokios super... su stiklo gabalais, celofano gabalais.. jau apie visokius vabalus nekalbu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 09 24, 17:18)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Bet tai apie ką žmonės galvoja toki substrata "orchidejoms" gamindami?Nu niekaip nesuprantu schmoll.gif  schmoll.gif

o tu galvoji, jie ten kazka gamina g.gif lotuliukas.gif bele sumakaluoja ir gerai doh.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 09 24, 17:35)
tai kad visos zemes tokios super... su stiklo gabalais, celofano gabalais.. jau apie visokius vabalus nekalbu blink.gif

na va, nei stiklo, nei celofano (reanimatoriui ar orchidariumui) nereik prikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2008 09 24, 14:36)
Kaina 4.99Lt

aš tokį daiktą mačiau Ermitaže, ir galvoju pirkt artimiausiu laiku ax.gif
Atsakyti