Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Lietuva @ 2008 09 27, 13:42)
Šiandien apturėjau vieną medicininę procedūrą, ta proga gavau nuo vyro štai ką

user posted image

Oi siandien ir as tokia pat nauja gyventoja parsinesiau thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 27, 20:18)
Sese klausia, ar orchidejos bijo skersvejo, salcio? Gal ruosiasi nupirkt  lotuliukas.gif oij kaip noreciau  lotuliukas.gif

O gal pati sau nori nusipirkt,o pas tave konsultuojasi hihihi.gif

P.S.ačiū už palaikymą blush2.gif labai jau susinervijau,ir mažius gavo į šikę unsure.gif ,o aš juk jį pardavinėjau doh.gif

Lietuva labai graži dovanėlė mirksiukas.gif sveikatėlės tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamytė23: 27 rugsėjo 2008 - 19:30
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 27, 20:29)
O gal pati sau nori nusipirkt,o pas tave konsultuojasi hihihi.gif

P.S.ačiū už palaikymą blush2.gif labai jau susinervijau,ir mažius gavo į šikę unsure.gif ,o aš juk jį pardavinėjau doh.gif
Lietuva labai graži dovanėlė mirksiukas.gif sveikatėlės tau 4u.gif

Paklausiau kodel klausia apie tuos skersvejus, sake gal kaledu senis atnestu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 27, 20:31)
Paklausiau kodel klausia apie tuos skersvejus, sake gal kaledu senis atnestu  lotuliukas.gif

Na tai lauksim naujienų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 27, 20:36)
Na tai lauksim naujienų mirksiukas.gif

Tai kaip del tu skersveju? blink.gif o kaledos dar toli.. jauciu be progos isigysiu dar kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 27, 20:40)
Tai kaip del tu skersveju?  blink.gif o kaledos dar toli.. jauciu be progos isigysiu dar kokia  lotuliukas.gif

orchidejos bijo skersveju
Atsakyti
Klausykit merginos,

Tai kas buvo tuoj parodoj, papasakokit ka gero matet, gal kazka naujo suzinojot? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 27, 09:18)
Labas dienas...buvau išvykusi 4u.gif
tai grįžusi radau savo NEATPAŽĮSTAMĄ OBJEKTĄ (jei pamenate) patapusį žiedkočiu...ne orinė šaknis visdėlto...ryškėja nariuko kontūrai thumbup.gif žodžiu mano didelės meilės baltąjai savo gražuolei rezultatas bus trys žiedkočiai wub.gif du nauji augantys ant senojo ir vienas visai naujas lendantis iš lapų koto clap.gif  clap.gif

dideliausi sveikinimai tokia ilgai laukta proga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Štai vaiko nulaužtas žiedkotis kaip dabar turės baigti žydėjimą cray.gif dry.gif
user posted image

O čia pro orchidariumo kampą,nuotaikai pasikelti blush2.gif
user posted image

P.S.parodoje nebuvau,bet laukiu su nekantrumu fotoreportažo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 09 27, 15:23)
I paroda rytoj vaziuoju.

lauksim vaizdiniu ispudziu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 27, 16:53)
O mano vaikiščias nulaužė antrą žiedkotį,tą ant kurio  pirmą kartą žąliuzė užkrito,taip gražiai skeidėsi cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif nesėkmingas jis kažkoks cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Tikriausiai čia kažkieno pavydas verysad.gif

neliudek taip mamyte23 console.gif gal kitu kart gelyte vietoj dvieju, keturis ziedkocius tau uzaugins mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 27, 17:40)
Tai kaip del tu skersveju?  blink.gif o kaledos dar toli.. jauciu be progos isigysiu dar kokia  lotuliukas.gif

RS forume skaiciau, kad orchideju saltuoju metu laiku geriau nepirkti, nes jos bijo salcio ir skersveju. jom neuztenka, kad jas isukam i maisiuka iseinant is parduotuves schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 27, 18:00)
Štai vaiko nulaužtas žiedkotis kaip dabar turės baigti žydėjimą cray.gif  dry.gif
user posted image

O čia pro orchidariumo kampą,nuotaikai pasikelti blush2.gif
user posted image
P.S.parodoje nebuvau,bet laukiu su nekantrumu fotoreportažo bigsmile.gif

vajeeej kaip gaila toookio grozio, ale gal ir taviskis pamerktas ziedstiebis sumastys uzaugint keiki, kaip pas rena g.gif sito tau labiausiai ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės 4u.gif

gavau aš vakar algą ir galvoju prasinešiu po pardes, labai miniuko senai noriu arba bordinės rolleyes.gif ermitaže miniukai po 40 lt, senukuose po 37lt pagailo pinigų blush2.gif bordinės neradau... užėjau į žaliajį centrą ir pamačiau ... nieko ypatingo, tik kad nukainuota 50%, baltai ružava... nukainuota todėl, kad nulužo žiedkotis ir liko tik vienas žiedelis... galvoju ai, turiu jau baltą... bet... šian grįžau blush2.gif o ji manęs laukia rolleyes.gif

http://public.fotki....va/img1130.html

http://public.fotki....va/img1130.html

sakau, lyg ir nieko ypatingo, bet grįžau štai dėl ko

http://public.fotki....va/img1139.html

http://public.fotki....va/img1141.html

taigi mano orchdėjų kampelis dabar atrodo taip

http://public.fotki....va/img1147.html

matosi mano reanimatorius, ten vis dėlto pasodinau savo žalsvąją verysad.gif

p.s. nu ir prirašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 27, 21:20)
vajeeej kaip gaila toookio grozio, ale gal ir taviskis pamerktas ziedstiebis sumastys uzaugint keiki, kaip pas rena  g.gif  sito tau labiausiai ir linkiu  mirksiukas.gif

Ačiū už linkėjimus aš irgi to norėčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2008 09 27, 21:30)

Protingai padarei,kad grįžai dabar dar tau ilgiau žydės mirksiukas.gif

P.S.gražūs vazioniukai mirksiukas.gif
Atsakyti