Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Man tai labai smalsu ir niekaip neiseina is galvos tas tortas, kur cia kazkuri foto idejusi buvo su orchidejom ant torto virsaus smile.gif gal i tema "Saldus receptai su nuotraukomis" idetumet recepta ir ta foto? wub.gif labai prasau 4u.gif

Ir siandien sese pranese man, kad ermitaze mate daug orchideju po 26 lt, visokiu visokiausiu... ir kazkokia su daug ziedu, kainuojancia apie 200 lt. O kad as Vilniuj pakliuciau, tai lekciau tiesiu taikiniu i ermitaza. Bet vakar kaip as ten pamirsau pro geliu skyriu praeit Maximoj, tai negaliu isivaizduot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 27, 15:59)
. Bet vakar kaip as ten pamirsau pro geliu skyriu praeit Maximoj, tai negaliu isivaizduot  doh.gif

nu kaip visad būna...planuoji-ir užmiršti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 27, 16:49)
nu kaip visad būna...planuoji-ir užmiršti doh.gif

As neplanavau smile.gif tiesiog is iprocio prie geliu nulekiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 27, 17:01)
As neplanavau smile.gif tiesiog is iprocio prie geliu nulekiu  lotuliukas.gif

į kraują įaugę jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 27, 13:42)
Šiandien apturėjau vieną medicininę procedūrą, ta proga gavau nuo vyro štai ką

P.S> "Vilniaus dienoje" rašė, kad Karoliniškėse ta proga, kad atidarė po remonto Maxmą, vakar buvo dalinamos orchidėjos dykai  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
kažin kur aš buvau  doh.gif - kodėl ne ten  doh.gif

aha, grazuole wub.gif

pzdc doh.gif ciuju i parde kelys sykius buciau varius hihihi.gif

Man tai labai smalsu ir niekaip neiseina is galvos tas tortas, kur cia kazkuri foto idejusi buvo su orchidejom ant torto virsaus smile.gif gal i tema "Saldus receptai su nuotraukomis" idetumet recepta ir ta foto?  wub.gif labai prasau  4u.gif

Gaure, dejo ta torta, bet ji juk sake, kad to torto nekepe pati schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 27, 17:34)
aha, grazuole wub.gif

Gaure, dejo ta torta, bet ji juk sake, kad to torto nekepe pati schmoll.gif

Aaa, as galvojau kad pati kepe.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 27, 17:34)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 27, 14:42)
Šiandien apturėjau vieną medicininę procedūrą, ta proga gavau nuo vyro štai ka

Grazi gelyte
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 27, 17:37)

doh.gif nu radai ka paryskint blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir siandien sese pranese man, kad ermitaze mate daug orchideju po 26 lt, visokiu visokiausiu... ir kazkokia su daug ziedu, kainuojancia apie 200 lt. O kad as Vilniuj pakliuciau, tai lekciau tiesiu taikiniu i ermitaza. Bet vakar kaip as ten pamirsau pro geliu skyriu praeit Maximoj, tai negaliu isivaizduot  doh.gif

sveikos, jau seniai cia beskaitinejau, nespeju su jusu tempais doh.gif

ermitaze po 26 Lt maciau buvo tie patys phalaenopsiai, kaip visuomet, grazus smile.gif o 219 ir 249 Lt buvo vandos. dvi melynos ir viena kazkokia lyg tamsiai violetine, su taskiukais. grazu, bet kaina tai doh.gif

ar buvot parodoj? tiek grozybiu prisiziurejau.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 09 27, 18:15)
o 219 ir 249 Lt buvo vandos. dvi melynos ir viena kazkokia lyg tamsiai violetine, su taskiukais. grazu, bet kaina tai  doh.gif

ar buvot parodoj? tiek grozybiu prisiziurejau..  wub.gif

I paroda rytoj vaziuoju.
O kodel vandos tokios brangios? Gal jas itin sunku prazydinti? As per Tarasca is vokieciu parsisiunciau maziuke tokia, tai dar zalia ji kol kas, nors sventa dvasia ir vandenuku (sventintu) gyva biggrin.gif Tfu tfu tfu... , kad tik gyventu
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 09 27, 18:23)
I paroda rytoj vaziuoju.
O kodel vandos tokios brangios? Gal jas itin sunku prazydinti? As per Tarasca is vokieciu parsisiunciau maziuke tokia, tai dar zalia ji  kol kas, nors sventa dvasia ir vandenuku (sventintu) gyva  biggrin.gif  Tfu tfu tfu... , kad tik gyventu

parodoj siaip daugiausiai kaktusu buvo.. orchideju ne tiek, bet vis tiek labai graziai atrode smile.gif man labiausiai patiko tokios mazytes wub.gif (net nepamenu, kaip vadinasi ju veisles, bet tokias per www.orchidejos.lt maciau galima isigyt)

siaip as vandu prieziuros ypatybiu nezinau, taciau kiek girdejau, tai jas sunku augint, tuo labiau prazydint. matyt, del to ir brangios. nors ermitazo kainos tai sakyciau vis tiek per daug iskeltos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkavka: 27 rugsėjo 2008 - 17:35