Turiu moulinex( ME4011 ).Jokių priekaištų neturiu.Pilnai jos pakanka.

Gal kas naudojat tokią mėsmalę? Kažkaip užsinorėjau mėsmalės.

QUOTE(Mergelė @ 2010 01 24, 16:38)

Gal kas naudojat tokią mėsmalę? Kažkaip užsinorėjau mėsmalės.

labas, plaunasi labai paprastai, kaip paprasta mesmale, gal net lengviau

Galvoju pirkti mėsmalę. Kas nors gali patarti ar daržovių pjaustymo antgaliai yra geras dalykas? T.y. ar tai veikia? Tarkim, jeigu aš panorėsiu paruošti kopūstų salotas ar burokėlius barščiams supjaustyti ar ne bus per smulkus/stambus gabaliukai? Su tarkavimu, tai jaučiu bet kokiu atveju viskas gerai turėtų būti.
Kas turit mėsmales pasidalinkit savo patirtimi į ką reikia atkreipti dėmesį norint įsigyti gerą mėsmalę?
QUOTE(vitalij777 @ 2010 05 03, 20:42)
Galvoju pirkti mėsmalę. Kas nors gali patarti ar daržovių pjaustymo antgaliai yra geras dalykas? T.y. ar tai veikia? Tarkim, jeigu aš panorėsiu paruošti kopūstų salotas ar burokėlius barščiams supjaustyti ar ne bus per smulkus/stambus gabaliukai? Su tarkavimu, tai jaučiu bet kokiu atveju viskas gerai turėtų būti.
Pjausto neblogai, jei neturi virtuvinio kombaino, tikrai bus vertas dėmesio priedas.
Bent pas mane tarkuoja smulkiais šiaudeliais, tipo burokine, tarkuoja bulves (blynam) ir riekelėm. Pati praktiškai nenaudoju, nes turiu "kombainą". Bet išbandžiau, tai viskas neblogai.
Patarimas iš patirties, jei pirksite Zelmer mėsmalę... neplautike indaplovėje, kai išplovė... matalinės detalės tapo juodos... jausmas, kad "nuėdė" kažkokį viršutinį sluoksnį.
Nors kitų priekaištų šiai pakankamai pigiai mėsmalei neturiu
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2010 06 16, 15:54)
Kas turit mėsmales pasidalinkit savo patirtimi į ką reikia atkreipti dėmesį norint įsigyti gerą mėsmalę?
Svarbu apsukos ir priedai kurie bus reikalingi, nuo priedų stipriai kyla kaina, o jei jie paskui mėtysis be naudos, tai kam už tai mokėti
Kaip minėjau, jei turit indaplovę, atkreipkite dėmesį ar galima joje plauti (jei galima būna parašyta).
mano naudojama:

Mėsmalės kartu su kombainu, skirtos sumalti gabaliuką.
Bet kai mes perkam pusė paršiuko... greit galą gautų kombainas.
QUOTE(vi_ @ 2008 10 04, 17:51)
Be to, ji galinga, turi reversą (jei malant kuom nors užspringsta, galima sprangų kąsnį išprašyti atgal). Mašinikė turi 2 trūkumus (bent man įžiūrimus): didoka ir brangoka (~500 Lt). Dėl didumo, kurį nulemia galingumas, dar verta pagalvoti: jei mali tik kada-ne-kada ir myzernais kiekiais, tai tokio monstro tikrai nereikia.
Jei gerai suprantu, KENWWOD MG510 Mėsmalė nėra tokia galinga kaip MOULINEX DKA14E.
Moulinex
Kenwood
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 06 19, 16:28)
Turiu mesmale tefal. Mokejau 500 litu. Mala neblogai, iš dalies esu patenkinta. Dar turi ten visokiu pribombasu, kuriu nenaudoju. Gal galit apšviest kam tas reversas reikalingas, nes nežinau kaip ji naudot.
Mėsmalėje reversas naudojamas kai kas užstringa, kai jo nėra mėsmalė išardoma ir išvaloma, su šia funkcija to daryti nereiks.
Papildyta:
QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 06 19, 16:34)
Gamintojo puslapyje įsivėlusi klaida
MG 510
Galingumas - 1600W, nerūdijančio plieno korpusas ir peilis, trys nerūdijančio plieno diskai skirti smulkinimui ir kapojimui ( 3,0; 4,5 ir 8,0mm.), užmova "Kebbe" ir užmova dešrelėms kimšti, našumas 125 kg maltos mėsos per valandą (2,08 kg./min), skyrius priedams laikyti, funkcija "reverse" - atbulinės eigos funkcija, nerūdijančio plieno peilio saugojimo vieta.
Kadangi pati pardavinėju mėsmales, tiktai rusiškas, šiek tiek galiu suteikti naudingos informacijos. Korpuse, kur įkišame malimo prietaisą, turi buti ne plastmasinis įsukimas, o metalinis. Labai daug kas nežino ir susigundo pigesne kaina tokios mėsmalės, ir po keletos kartų malimo tokia mėsmale - nebemala
, tarsi veliasi viskas. Pirkdami, visų pirma, žiūrėkite į mėsmalės įsukimą, kad jis būtų BŪTINAI metalinis, o po žiūrėkite į galingumą ir.t.t Mėsmalės kaklelis daugumos būna siauras, kadangi jis yra vienfazis, ne pramoninis. Jei kaklelis būtų platus, prikištume mėsos ir mėsmalei būtų sunku atlikti darbą. Čia tik reikia džiaugtis, šitaip neperdeginsime variklio ir naudosime mėsmalę ilgai
. O galingumas jau nuo jūsų norų ir poreikių priklauso. Aš pati pardavinėju mėsmales, kurios sumala 30-35kg/h. neviena moteris džiaugėsi sumalusi 2 kiaules
, bet aišku yra gerų mėsmalų ir iš tų populiarių firmų, tik reikia žiūrėti į tą įsukimą. Praktiškai mėsmalės gerumas nuo to ir priklauso

Nusipirkau baltarusiska mesmale be jokiu pribombasu. Jau trecią per kokius 15 metu, nes ankstesnių mėsmalių pamečiau kai kurias dalis. Mala be jokiu fokusu, man patinka.
turiu moulinexą, kol dirbo džiaugėmės, gal kokius4 metus, o dabar kazkoks dantratis viduj subyrėjo ir niekur neina gauti ir nieks is niekur neatveža, nes neva negamina. Todėl manau, kad firmą kažkiek aplaidžiai žiūri į tokius dalykus ir aiška krenta prestižas