QUOTE(Luana @ 2010 11 23, 10:00)
Pas mane irgi Moulinex

, turiu jau kokius 4m ir vis dar atsidžiaugt negaliu, modelio neatsimenu, bet su reversu, bulvių tarkavimo priedu, dviem peiliukais, dešrom kimšt priedais, lyg ir dar kažkokių priedų yra, bet neprireikė kolkas

, va tik reiktų jau peilius pagalast, bent jau vyriškis taip sakė
Pas mane virs metu Moulinex ME6061

ziauriai esu patenkinta, turiu su priedais, minusas - kad garsiai, o siaip esu be galo patenkinta, tas priedas bulvem trinti - tai trinu bulvyniams blynams, o kugeliui ar cepelinams su senu savo kombainu, o visi kiti priedai tai liux, ir pati mesmale, ir antgaliai, sriuba burokine paruost vieni niekai dabar - su burokine tarka - burokus, morka, o vasara salotas marinuojam kaip greitai

o uogenes pratrint, kaip as jos anksciau neturejau

namines desreles kaip daznai gaminu dabar,o pats svarbiausias dalykas kad palygint su kombainu plaut mazai reikia, nuimi antgali perplovei ir viskas, nes kol kambaina isrinksi, perplausi, surinksi, tai ir daznai su juo gamint nesinorejo, o cia pastoviai nauduoju, bulves kepti irgi fainai pjausto...
Del kainos, galiu biski patart- yra pirkti Ermitaze ju, tai kaip akcija buna 25 proc.visiems prekems + aciu taskai tai gaunasi 200 su biskiu