Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrinė mėsmalė

QUOTE(vaida39 @ 2008 09 25, 09:09)
As turiu Moulinex.Labai gera,naudoju jau 2metai.Kainavo apie 380lt.

Pas mus irgi Moulinex, super daiktas, mala be priekaistu, tikrai gera thumbup.gif
Atsakyti
Labas, įkišiu ir aš savco trigrašį. Kažkada turėjau rusišką su pribombasais Tuo metu buvau labai patenkinta. Dabar turiu kombainą, ir nė už ką nepirkščiau atskirai. Žodžiu viskas vietoje. Mokant pinigus mėsmalė t.b. max išnaudojama. Nežinau firmos, bet mačiusi mėsmalę su pribombasais ir sulčių spaudimu. Kažkada mama prie paprastos mėsmalės prisukdavo tokį priedą ir kuo puikiausiai išspausdavo raud. serbentų sultis. Esu mačiusi ir kombainui, tačiau neprisiruošiu nusipirkti. Maniškis nėra galingas, bet dabar be jo neisivaizduoju gyvenimo. Ir mėsą malu, ir tešlą suku, ir daržoves pjaustau ir t.t.
Atsakyti
Pas mane irgi Moulinex thumbup.gif , turiu jau kokius 4m ir vis dar atsidžiaugt negaliu, modelio neatsimenu, bet su reversu, bulvių tarkavimo priedu, dviem peiliukais, dešrom kimšt priedais, lyg ir dar kažkokių priedų yra, bet neprireikė kolkas biggrin.gif , va tik reiktų jau peilius pagalast, bent jau vyriškis taip sakė ax.gif
Atsakyti
o tai koks galingumas yra vidutinis? ar 1300w užtenka? malam nelabai daug, paršelių neperkam, tik kokį kumpį ir tada jį sudorojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2008 10 04, 16:51)
Aš jau būčiau tokią nusipirkus, bet kai nukakau į parduotuvę, jos ten nebuvo. Išpirko! Dabar žadu pirkti per tiesioginius tiekėjus. Taip pigiau gaunasi.

Tai per amazon.co.uk užsisakyti galima. Su atsiuntimu gaunas apie 460 Lt. Bet gal jau ir pas mus kur nors galima nupirkt už tiek.

QUOTE(katiniuks @ 2009 02 03, 15:56)
Turiu moulinex( ME4011 ).Jokių priekaištų neturiu.Pilnai jos pakanka. 4u.gif

Mes šitą nupirkom dovanų, bet galvojam gal ir sau pasilikt. Ar šitas modelis tarkuoja bulves ar ne? Mane tai labai domina.

QUOTE(Mergelė @ 2010 06 16, 13:54)
Kas turit mėsmales pasidalinkit savo patirtimi į ką reikia atkreipti dėmesį norint įsigyti gerą mėsmalę?

Čia jau viską jums susakė, bet dar vietoj parduotuvėj patariu išsiardyti ir pažiūrėti ar peiliukas iš normalaus metalo, nes jei iš tokio, kur stuktelėjus įlinksta, tai ilgai netarnaus. Dažniausiai peiliukus būna išėmę pardavėjai (sakė vagia labai), reikia paprašyti, kad parodytų.
Atsakyti
Išbandėm šiandien kaip Moulinex ME4011 tarkuoja bulves. Prie jo nėra to cilindro bulvėms, pasiskolinom nuo 6061 modelio. Maniau, jei gerai tarkuos, tai tą vieną cilindrą tiesiog nusipirksiu atskirai. Tarkavo visiškai šūdinai, totalus pravalas. Sakė ir 6061 taip pat tarkuoja. Gal vieną bulvę pasitąsius 15 min. ir galima normaliai sutarkuot, bet daugiau... Mes pvz. kugeliui tarkuojam 3 kg bulvių, tai čia be šansų būtų. Su ta lietuviška mašina net negalima lygint, ten 3 kg sutarkuoja per porą min., sklandžiai ir greitai. Vienu žodžiu, atsisakau minties pirkti mėsmalę su bulvių tarkavimo funkcija, tegu ji būna mėsmalė ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(mejinga @ 2010 12 09, 11:28)
o tai koks galingumas yra vidutinis? ar 1300w užtenka? malam nelabai daug, paršelių neperkam, tik kokį kumpį ir tada jį sudorojam  ax.gif

geras variantas yra Moulinex ME 605 ( 1600 W, metalinis įsukimas, reversas, 2 sieteliai)
Yra dar modelis su priedais daržovėms pjaustyti, tačiau plastmasinis antgalis yra labai nepatvarus, greitai išsidėvi jo jungtis.
Neblogas pasirinkimas būtų Kenwood MG 450 ( 1400 W, metalinis įsukimas, reversas, 3 sieteliai, antgaliai dešroms ir kebbe). Pats peiliukas storesnis ir tvirtesnis yra Kenwoodo. Abiejų kainos apie 300 litų.
Iš pigiausių išskirsiu vienintelę Clatronic FW 3151. Ji 1000 W, metalinis įsukimas, reversas, 3 sieteliai, antgaliai dešroms ir sausainiams. Garantija 2 metai. Kaina 125 lt.
Jei kas nori tarkuoti bulves - tai reikia atskirai įsigyti lietuvišką elektrinę tarką Migiris.
Patikima, patvari.
Atsakyti
QUOTE(RIVAL @ 2010 12 11, 23:26)
geras variantas yra Moulinex ME 605 ( 1600 W, metalinis įsukimas, reversas, 2 sieteliai)
Yra dar modelis su priedais daržovėms pjaustyti, tačiau plastmasinis antgalis yra labai nepatvarus, greitai išsidėvi jo jungtis.

Kažkodėl čia rašo, kad jo galia 1400 W. Gaila, Moulinex saitas visiškai niekinis, jokios normalios informacijos.
Atsakyti
o is cia gal kas bandete pirkti mesmale:
http://pigu.lt/buiti...CFZgA3godVDWrpQ
Atsakyti
Na ir aš įlindau pasidomėti mėsmalėmis ax.gif

QUOTE(RIVAL @ 2010 12 12, 00:26)
Neblogas pasirinkimas būtų Kenwood MG 450 ( 1400 W, metalinis įsukimas, reversas, 3 sieteliai, antgaliai dešroms ir kebbe). Pats peiliukas storesnis ir tvirtesnis yra Kenwoodo. Abiejų kainos apie 300 litų.
Iš pigiausių išskirsiu vienintelę Clatronic FW 3151. Ji 1000 W, metalinis įsukimas, reversas, 3 sieteliai, antgaliai dešroms ir sausainiams. Garantija 2 metai. Kaina 125 lt.
Jei kas nori tarkuoti bulves - tai reikia atskirai įsigyti lietuvišką elektrinę tarką Migiris.
Patikima, patvari.

Taigi dar pavasarį padovanojom mamai šią Clatronic FW 3151 mėsmalę, pataupėm vadinasi doh.gif Nuo pat pirmo karto ne malė, o trynė mėsą. Taigi neiškentus spalį nunešiau su garantiniu. Grįžo pinigai biggrin.gif Na iš vieno šono tai gerai, bet iš kito vėl galvos skausmas, kokią dabar nusipirkti, kad nenusivilti. Bet ir 500Lt mokėt nenoriu blush2.gif Jaučiu pirksiu už kokius 300Lt Moulinex g.gif Tik vat galvoju, kad tie antgaliai būt visai nieko: sultims spaust, daržovėms susitarkuot, kaip supratau bulvėms tarkuot - nekas g.gif
Aš pati tai virtuvinį kombainą tokį Philips su mėsmale turiu, jau gal kokie 8 metai, tai super daiktas, labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daina323: 19 gruodžio 2011 - 19:31
As prasikeikiau su savo elektrine mesmale doh.gif Aisku firma ne kokia - Vulcano doh.gif Mesa nemala, o trina. Tik sausainiai per mesmale isejo neblogi, bet garsas ir kvapas ja ijungus blink.gif Lauke puikiausiai girdisi is 8 auksto doh.gif Dabar persikraustem, gyvenam zemai, tai jauciu visi aplinkiniai namai girdejo. Todel spjoviau ir pries kelias dienas nusipirkau rankine mesmale. Dazniausiai valgyti darau kai miega vaikas, tai turbut geriausia iseitis, kad neprikelciau.
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2010 11 23, 10:00)
Pas mane irgi Moulinex   thumbup.gif , turiu jau kokius 4m ir vis dar atsidžiaugt negaliu, modelio neatsimenu, bet su reversu, bulvių tarkavimo priedu, dviem peiliukais, dešrom kimšt priedais, lyg ir dar kažkokių priedų yra, bet neprireikė kolkas biggrin.gif , va tik reiktų jau peilius pagalast, bent jau vyriškis taip sakė ax.gif

Pas mane virs metu Moulinex ME6061 thumbup.gif ziauriai esu patenkinta, turiu su priedais, minusas - kad garsiai, o siaip esu be galo patenkinta, tas priedas bulvem trinti - tai trinu bulvyniams blynams, o kugeliui ar cepelinams su senu savo kombainu, o visi kiti priedai tai liux, ir pati mesmale, ir antgaliai, sriuba burokine paruost vieni niekai dabar - su burokine tarka - burokus, morka, o vasara salotas marinuojam kaip greitai thumbup.gif o uogenes pratrint, kaip as jos anksciau neturejau blush2.gif namines desreles kaip daznai gaminu dabar,o pats svarbiausias dalykas kad palygint su kombainu plaut mazai reikia, nuimi antgali perplovei ir viskas, nes kol kambaina isrinksi, perplausi, surinksi, tai ir daznai su juo gamint nesinorejo, o cia pastoviai nauduoju, bulves kepti irgi fainai pjausto...
Del kainos, galiu biski patart- yra pirkti Ermitaze ju, tai kaip akcija buna 25 proc.visiems prekems + aciu taskai tai gaunasi 200 su biskiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulbulka.: 22 vasario 2012 - 15:23