Sveikos 
Gydytoja paskyrė YAZ kontraceptines tabletes. Gal kam teko jas vartoti? Kokie pojūčiai, atsiliepimai?

Gydytoja paskyrė YAZ kontraceptines tabletes. Gal kam teko jas vartoti? Kokie pojūčiai, atsiliepimai?

QUOTE(Malizia @ 2012 02 08, 19:10)
Sveikos 

Man taip pat vakar jas paskyre, tai irgi butu idomu isgirsti atsiliepimu. O gal jas skiria visoms dabar?

O del kokiu bedeliu jas tau paskyre? Ar tik del pagrindines ju atliekamos funkcijos - apsauga nuo nestumo?
QUOTE(viltuse @ 2012 02 08, 18:14)
Man taip pat vakar jas paskyre, tai irgi butu idomu isgirsti atsiliepimu. O gal jas skiria visoms dabar? 
O del kokiu bedeliu jas tau paskyre? Ar tik del pagrindines ju atliekamos funkcijos - apsauga nuo nestumo?

Kaip apsaugos priemonę ir šiaip sakė spuogelius ant nugaros turėtų sutvarkyt. Man pareiškė, kad juose ne daug hormonų, todėl neauga svoris, geriant jas nereikia daryt pertraukų, tvarko spuogelius.. na, žodžiu, pareiškė, kad tai jaunimo kontraceptikai

prieš 3 metus gydytoja paskyrė YAZ tabletes, bet man jos labai netiko- pasireiškė daug šalutinių požymių: tepliojimai, krūtinės skausmai. Draugei jos labai tiko, dar kurį laiką tik jas ir vartojo.
Šiandien pirma mėnesinių diena, 19 h išgėriau yaz. Ko laukti?
Kiek laiko dabar turėtų trukti prasidėjusios mėnesinės? Tai pirmos tabletės, kurias geriu, todėl įdomu kas ir kaip

QUOTE(Malizia @ 2012 02 27, 20:16)
Šiandien pirma mėnesinių diena, 19 h išgėriau yaz. Ko laukti?
Kiek laiko dabar turėtų trukti prasidėjusios mėnesinės? Tai pirmos tabletės, kurias geriu, todėl įdomu kas ir kaip 

Na kaip pradedancejai galiu pasakyti, kad pirma karta viskas bus kaip buvo kiek viena men. Menesines turetu trukti tiek kiek ir trukdavo. Bet jau nuo kito men. turetum pamatyti po veiki, man tai super sutvarke. Man anksciau buvo 7 dienas ir baisinis kraujavimas, tris dienas baisinis skausmas pilvo. Ispradziu paskyre Novynette, geriau labai daug metu, pasitvarke men. Netokios gausios, 5d. ir spuogu apmazejo, po gimdymo paskyre YAZ tai isvis kai kuri menesi tik pateplioja ir viskas trunka kartais tik 3d, 4d. Daktare sake kad Yaz tabletes skiria dermatogai kurie turi bedu su spuogais. Man tai liuks padejo viskam.
QUOTE(ssimmsi @ 2012 02 29, 15:23)
Na kaip pradedancejai galiu pasakyti, kad pirma karta viskas bus kaip buvo kiek viena men. Menesines turetu trukti tiek kiek ir trukdavo. Bet jau nuo kito men. turetum pamatyti po veiki, man tai super sutvarke. Man anksciau buvo 7 dienas ir baisinis kraujavimas, tris dienas baisinis skausmas pilvo. Ispradziu paskyre Novynette, geriau labai daug metu, pasitvarke men. Netokios gausios, 5d. ir spuogu apmazejo, po gimdymo paskyre YAZ tai isvis kai kuri menesi tik pateplioja ir viskas trunka kartais tik 3d, 4d. Daktare sake kad Yaz tabletes skiria dermatogai kurie turi bedu su spuogais. Man tai liuks padejo viskam.
Ačiū už atsakymą. Šiandien gersiu jau tą tabletę, jokių blogumų nejaučiu, tik sergu gausiau nei įprastai. Ar verta nerimaut?
aš irgi prie YAZ perėjau. Prieš tai kelis metus gėriau Lindynette 20. Jau antra savaitė kaip YAZ vartoju ir kol kas viiiiskas fain! Nu, buvo truputis nuotaikų svyravimų pačiomis pirmomis dienomis (bet nežinau ar čia 100% galiu kaltint tabletes..
), visa kita puikiai. Tikiuos taip ir liks

Man gine irgi israse YAZ po gimdymo kaip naujos kartos kontraceptika, kuris labai labai liuks
Deja... Dingo bet koks noras , plius buvau pagatava sudraskyt kiekviena, kuris mesdavo netoki zvilgsni
Zodziu rezultatas-pikta, nervinga, nieko nenorinti ir gyvenimu nusivylus. Nuejau pas kita gine ji pasake, kad sitos man per silpnos, ir israse lindynette 30. Dabar jokiu minusu nera.
Plius kainu skirtumai tokie neblogi
lindynette 23 lt, o yaz 46 lt. Dvigubai, plius bloga savijauta...

Sveikutės
Yaz tabletes vartoju jau ketvirtą mėnesį ir iki šiol viskas buvo gerai (na išskyrus, kad kas antrą mėnesį mano mmm prasideda skausmingai)
Šį mėnesi jos prasidėjo kaip ir įprastai 27d. ir tęsėsi 5 dienas, tačiau po 3 dienų nuo jų pabaigos, mano mmm vėl prasidėjo!!!
Nesuprantu kodėl taip įvyko... Gal kam nors buvo taip pat?