Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Yaz 24+4

Sveikos panos 4u.gif
Na vartojau ir as jas viena cikla, bet vos nenumiriau-vemiau ir vaiksciojau kaip narkotiku pririjus, buvau pikta ir viskam apatiska... Aplinkiniai klausdavo, kas nutiko, ar susirgau, nes buvau balta kaip popierius. Tereikejo tik nustoti gerti ir antra diena vel tapau savimi 4u.gif
Manau, kad sios KT tiesiog yra netoleruojamos mano kuno, nes niekada nesu taip anksciau jautusis.
Atsakyti
Vartoju ir aš jas jau pusę metų gal.. g.gif Jokio šalutinio poveikio, tik trumpesnės ir beskausmės mėnesinės. Labai džiaugiuosi, kad taip iš pirmo karto nutaikė gydytoja tinkamas smile.gif
Atsakyti
Gal tos, kurios naudoja jazz, galėtų pasidalinti kur perka šias tabletes ir kokia jų kaina? Pirkau eurovaistinėje tai mokėjau 43LT, kaip kainos kitur?

Naudoju dar tik mėnesį, kažkokių šalutinių poveikių nepastebėjau, tik kad mėnesinėm susirgau vos po 2 savaičių na ir beveik pastoviai tepa, bet tikiuosi tai greitai praeis g.gif
Atsakyti
Perku Camelia vaistineje. Su kortele ~38-41lt. smile.gif
Atsakyti
Ačiū, apsilankysiu =)

Naudoju dar tik antrą mėnesį, bet man jos patinka. Veido oda daug gražesnė, prie krūtinės skausmelio jau pripratau, tepimų kraujo nėra. Džiaugiuosi, kad iš karto tiko =)
Atsakyti
Pradejau vartoti Yaz nuo balandzio 6 dienos, tai yra nuo ale pirmos menesiniu dienos, siandien jau geguzes 3 ir as vis dar kraujuoju, veidas isbertas kazkoks pajuodes, galvoju nutraukti jas vartoti, vartojau daug metu kontraceptines, paskuj kai norejau pastoti uztruko pora metu, pastojau ir iskart persileidimas, greit pastojau vel ir laimingai, tai pora metu po nestumo nevartojau nieko, bet pradejo teplioti man tarp menesiniu, gyd israse K sako reikia butinai viska sureguliuos, tik kad ziuriu nieko cia gero, nuovargis baisiausias ir kur nebus kai tiek kraujuoji, lai sako man kas ka nori, nieko gero visos tos K, chemija ir tiek. Dar perskaiciau straipsni Svedijoje kaip mergaite 16 metu mire nuo siu Yaz K,nes susidare kraujo kresuliai, taip kad nereikia man jokiu tu chemiju
Atsakyti
Sveikos paneles, parduodu Yaz nauja pakuote, man jos netiko o buvau nusipirkusi iskart tris pakuotes tai dar viena visiskai nauja net nepradaryta turiu..... Jei ka skambinkit +37067457771
Atsakyti
QUOTE(viktorija8211 @ 2011 05 03, 15:25)
Pradejau vartoti Yaz nuo balandzio 6 dienos, tai yra nuo ale pirmos menesiniu dienos, siandien jau geguzes 3 ir as vis dar kraujuoju, .......

esu jau rasiusi anksciau, kaip man buvo su siom KT, tai pasikartosiu: visa pirma menesi tepe ir man, bet kantriai laukiau, nes maniau, kad adaptacija ir praeis, kai baigiantis menesiui pradejau tas placebo tabletes, kai turi buti mm, tai prasidejo tada nenustojantis kraujavimas, pliaupe be sustojimo, keistis paketus turejau kas pusvalandi ir niekur negalejau iseit is namu. Siaip taip dasikapsciau iki gydytojo tai sustabde vaistu pagalba per tris dienas. Buvo kelione suplanuota, bilietai nupirkti, vos atostogu nesugadino, bet laiku spejau sustabdyti kraujavima. Buvau jau pora tableciu ir is antro pakelio isgerus, bet gydytojas patare nebetesti, vartojau dar kokia savaite kraujavima stabdancius ir tada perejom prie "Jeanine". Sitos tiko, nes buvo didesne kazkurio hormono doze, o Jaz atseit netiko del per mazos hormonu dozes. Tai tokios buvo pasekmes liudnos ax.gif
Atsakyti
Nu bet baisu, net pradeti man kitas gerti, cia kaip bandomasis trusis ant saves turi bandyti.
As nebegeriu tu Yaz antros pakuotes, tai va ziuriu kad ir kraujavimas apsiramino ir galva nebeskauda ir saldytuvo atokos pasibaige, na zodziu nusprendziau kad daugiau jokiu KT.
Atsakyti
Gėriau Jeanine, tai organizmas pradėjo kaupti skysčius, toks vaizdas buvo, kad pūčiausi ne dienom, o valandom, virškinimas sutriko, šaldytuvas buvo atakuojamas juodai biggrin.gif . Pastoviai užaštrintas PMS'as iki isterijos priepuolių. Po trijų mėn. mečiau, gydytoja paskyrė Yaz. Su jais kaip ir viskas tvarkoj: krūtinės neskauda, nervinė sistema ir virškinimas susinormalizavo, alkio protrūkių ryškesnių nei be kontraceptinių nepastebėjau.
Vienintelis minusas kol kas tas tepliojimas - apie pusantros savaitės su pakraujavimu. Tiesa, lyginant su Jeanine, kai kraujo beveik nepasirodydavo, su Yaz kraujuoju kaip be kontraceptinių.
Atsakyti
QUOTE(viktorija8211 @ 2011 05 06, 15:49)
Nu bet baisu, net pradeti man kitas gerti, cia kaip bandomasis trusis ant saves turi bandyti.
As nebegeriu tu Yaz antros pakuotes, tai va ziuriu kad ir kraujavimas apsiramino ir galva nebeskauda ir saldytuvo atokos pasibaige, na zodziu nusprendziau kad daugiau jokiu KT.

man antra pakuote be keliu tableciu nupirko mergina is SM smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Do_do_do @ 2011 05 06, 21:44)
Gėriau Jeanine, tai organizmas pradėjo kaupti skysčius, toks vaizdas buvo, kad pūčiausi ne dienom, o valandom, virškinimas sutriko, šaldytuvas buvo atakuojamas juodai biggrin.gif . Pastoviai užaštrintas PMS'as iki isterijos priepuolių. Po trijų mėn. mečiau, gydytoja paskyrė Yaz. Su jais kaip ir viskas tvarkoj: krūtinės neskauda, nervinė sistema ir virškinimas susinormalizavo, alkio protrūkių ryškesnių nei be kontraceptinių nepastebėjau.
Vienintelis minusas kol kas tas tepliojimas - apie pusantros savaitės su pakraujavimu. Tiesa, lyginant su Jeanine, kai kraujo beveik nepasirodydavo, su Yaz kraujuoju kaip be kontraceptinių.

tai jus vartojate atvirksciai kaip as-pirma Jeanine, po to Jaz. As dziaugiausi Jeanine vien jau del to, kad man su jomis netepliojo, po to begimo kibirais su Jaz-tai buvo kaip pasaka, nors psichine bukle nebuvo stabili. Dabar esu su Mirena, bet tai ir vel -kitos problemos, kitos bedos. Jei tik galeciau, rinkciaus tik naturalu gyvenima, bet man beda-viskas del sveikatos, ne del kontracepcijos. Taip, kad gryzti i naturalu gyvenima nebegaliu, tenka kenteti su vienokia ar kitokia priemone ax.gif
Atsakyti
gyd. išrašė gerti šiuos kontraceptikus, geriu pirma ciklą, nuo 15 cik.d. pradėjo teplioti g.gif , pikinimas yra kartais, juos reikės gerti dar du ciklus, čia gydimo tikslais g.gif
Atsakyti