QUOTE(viktorija8211 @ 2011 05 03, 15:25)
Pradejau vartoti Yaz nuo balandzio 6 dienos, tai yra nuo ale pirmos menesiniu dienos, siandien jau geguzes 3 ir as vis dar kraujuoju, .......
esu jau rasiusi anksciau, kaip man buvo su siom KT, tai pasikartosiu: visa pirma menesi tepe ir man, bet kantriai laukiau, nes maniau, kad adaptacija ir praeis, kai baigiantis menesiui pradejau tas placebo tabletes, kai turi buti mm, tai prasidejo tada nenustojantis kraujavimas, pliaupe be sustojimo, keistis paketus turejau kas pusvalandi ir niekur negalejau iseit is namu. Siaip taip dasikapsciau iki gydytojo tai sustabde vaistu pagalba per tris dienas. Buvo kelione suplanuota, bilietai nupirkti, vos atostogu nesugadino, bet laiku spejau sustabdyti kraujavima. Buvau jau pora tableciu ir is antro pakelio isgerus, bet gydytojas patare nebetesti, vartojau dar kokia savaite kraujavima stabdancius ir tada perejom prie "Jeanine". Sitos tiko, nes buvo didesne kazkurio hormono doze, o Jaz atseit netiko del per mazos hormonu dozes. Tai tokios buvo pasekmes liudnos