Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Yaz 24+4

QUOTE(_Ika_ @ 2009 02 24, 14:37)
Va va, man tas pats ir tik 2 dienas vietoj 6-7 g.gif

O man jau teplioja 8d. visada sirgdavau 5d. kaip laikrodukas, nesuprantu kas darosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2009 02 24, 17:37)
O man jau teplioja 8d. visada sirgdavau 5d. kaip laikrodukas, nesuprantu kas darosi  unsure.gif

Kelis mėn. gali teplioti, vėliau taip būt neturėtų. Tikriausiai mus gąsdina bet kas, kas anksčiau visai kitaip buvo, bet apsipras organizmas, pasveiks nuo mūsų bėdų ir manykim galėsim mest jas:bigsmile:
Atsakyti
O man situ israse, nes menesines tik karta per koki pusmeti unsure.gif Bet prisiskaiciau visu siaubu baubu apie tas KT, tai nenoriu gert schmoll.gif Galvoju, gal ir be KT pagyciau? g.gif Gal cia nuo streso? g.gif Taciau dbr pradejo vietoj menesiniu rudai tepliot ir perstet blush2.gif unsure.gif Nors tu ka, nezinau, ka daryt! Pas gine irgi nera kaip nueit - uzsieniuose sedziu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeLady @ 2009 01 28, 01:38)
Na as ne apie YAZ konkreciai, bet yra naturalu, kad pradejus vartoti teplioja.. net menesi smile.gif Ypac jei po ilgo nevartojimo.. tai manyciau susitvarkys viskas.  smile.gif

nemanau, kad yra naturalu, kad teplioja... jei KT tinka, neturetu buti jokiu saltuiniu pozymiu, o juk tepliojimas tai salutinis poveikis. man pvz netepliojo kai pradejau gerti KT, bet as ne YAZ geriu..
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2009 03 01, 21:25)
nemanau, kad yra naturalu, kad teplioja... jei KT tinka, neturetu buti jokiu saltuiniu pozymiu, o juk tepliojimas tai salutinis poveikis. man pvz netepliojo kai pradejau gerti KT, bet as ne YAZ geriu..

Informaciniame lapelyje rašo, kad pora mėnesių-normalu. 2ą mėn.geriu šias KT ir jau nebeteplioja thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi tepliojo pirma men, o dabar jau keli menesiai kaip naudoju ir viskas liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
O ma pirma men netepliojo, buvo viskas gerai. O dabar antra pakuote, tai kai menesines baigesi taip ir varo vos ne juodai unsure.gif gerai kad treciadieni eisiu pas gine unsure.gif
Atsakyti
man irgi juodai kazkodel buna.... butu idomu ka tavo gine pasakys
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2009 03 04, 15:32)
man irgi juodai kazkodel buna.... butu idomu ka tavo gine pasakys

As jau po gydytojos smile.gif

Ji pasake:

Jei vartoji antra pakuote, tai yra normalu jei teplioja, tipo organizmas pratinasi.
Jei trecia pakuote geri ir toliau teplioja, reiskias jos netinka (gali buti kad jos per silpnos) ir reik keisti i kitas. Vat tokie reikalai.

Atsakyti
QUOTE(_Ika_ @ 2009 03 04, 21:41)
Laba vakara smile.gif Na o kaip kitos problemos, Garbanike, gal jau irgi apsitvarke?

4u.gif na ehoskopiskai sake viskas grazu, buvo geltonkunis, tai jo lyg ir nera. Dar pagersiu trecia pakuote ir bandysiu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Man gydytoja siandien irgi israse siu tableciu, kad maziau kraujuociau, nes nuo gausiu menesiniu nusilpo kraujas verysad.gif kai tik israse, tai apsidziaugiau, nes jokiu KT pries tai nevartojau, nu galvoju dabar apie apsauga maziau galvot tex bigsmile.gif bet nuliudino jusu pasisakymai apie sumazejusi nora doh.gif pas amne dabar is vis jo mazai, o kas bus kai gersiu KT? g.gif ir kad tepliotu man visa menesi nenoriu schmoll.gif truputi nusivyliau unsure.gif Bet siaip paziuresiu kaip bus, kai po poros sav. pradesiu vartot, parasysiu atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilnamete @ 2009 03 05, 00:09)
Man gydytoja siandien irgi israse siu tableciu, kad maziau kraujuociau, nes nuo gausiu menesiniu nusilpo kraujas  verysad.gif  kai tik israse, tai apsidziaugiau, nes jokiu KT pries tai nevartojau, nu galvoju dabar apie apsauga maziau galvot tex  bigsmile.gif  bet nuliudino jusu pasisakymai apie sumazejusi nora  doh.gif  pas amne dabar is vis jo mazai, o kas bus kai gersiu KT?  g.gif  ir kad tepliotu man visa menesi nenoriu  schmoll.gif truputi nusivyliau  unsure.gif  Bet siaip paziuresiu kaip bus, kai po poros sav. pradesiu vartot, parasysiu atsiliepimus  mirksiukas.gif

na man tai noras tikrai sumazejo cool.gif istiesu, tai cia kiekvienam individualiai, gal tau isvis jokio pasalinio poveikio nebus. Neliudek jau taip is anksto 4u.gif ir pranesk, kai pagersi kazkuri tai laika kaip tau jos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_Ika_ @ 2009 03 05, 12:33)
Linkiu jums didžiausios sėkmės dėl  nestuke.gif ir sveikatytės smile.gif

4u.gif oro_buckis.gif cia tau uz grazius palinkejimus 4u.gif wub.gif
Atsakyti