Išsireikalavau receptą iš savo gydytojos Yaz tabletėms, pradėjau gerti, man nerealiai tinka. Šalutinio poveikio nulis (prieš tai gėriau Yasmin, tos pačios, tik truputį daugiau hormonų), krūtinė beveik D (buvo C, o prieš pradedant gert KT buvo B ), žiūrėsim kiek laikysis

. Jos brangokos (nors su lietuviškom kainom nėr ką lygint, už 3mėn sumokėjau 20 eurų, nes dalį padengia draudimas). Kol kas žodžiu liuks. Geriu dar tik pusantro mėn. Labai patinka, kad nereikia daryti pertraukos ir kad neaktyvios tabletės tik 4ios - man PMS šiek tiek sušvelnėjo. Tfu tfu kad neprisišnekėčiau
Papildyta:
QUOTE(Garbanike @ 2009 03 16, 14:32)
Nzn ka daryt

kiekviena diena teplioja, tai rudai tai raudonai. man KT skirti gydymui , gal man jos kaip tik kenkia kai tiek laiko ir nesusitvarko

Gyd kai paskutini karta buvau sake dar pagerti men nors ir teplios, bet kiek jau gali tepliot

gal kam panasiai yra?
Mano porai draugių taip buvo, vienai pasakė, kad KT per silpnos - organizmas permuša poveikį. Pakeitė tabletes ir viskas susitvarkė. Beveik visos firmos turi tokį patį KT variantą, tik stipresnį.Nežinau, dėl ko tu geri tabletes. Mano draugė gėrė, nes mėnesinės buvo labai nereguliarios nuo paauglystės ir net nebuvo prošvaisčių, kad susitvarkys.
Kitai nepadėjo net ir stipresnės tabletės, taigi įsidėjo spiralę (ji negimdžiusi). Labai patenkinta.