Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Yaz 24+4

Sveikutės,
Jungiuosiu prie vartojančių 4u.gif
Keista pradžia kažkokia, pradėjau gerti visai šviežiai. mmm pasibaigė ir prasidėjo tepliojimas doh.gif visas 5 dienas, galvojau jau nesiliaus, bet lyg ir baigėsi jau. Dėl noro sumažėjimo negalėčiau nieko pasakyt, nes taip jau sutapo - ir vaistukai, ir peršalimas su sinusitu, tai apie norą net negalvoju blush2.gif tik nežinia, kuris iš jų kaltas smile.gif Šiaip anksčiau gėriau nakvišų aliejų, tai šiuo klausimu mane labai paveikė blush2.gif (vyras pradėjo įtarinėt, kad kažkas man negerai, anksčiau tiek nereikėdavo hihihi.gif ) Tai, galvoju, jei pajusiu visišką apatiją, reiks vėl nakvišas į pagalbą kviest hihihi.gif
Atsakyti
Man vel prasidejo kraujavimas rudas doh.gif Nesuprantu, cia menesines ar ne doh.gif doh.gif doh.gif nesamone kazkokia scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2009 03 09, 15:50)
Man vel prasidejo kraujavimas rudas  doh.gif  Nesuprantu, cia menesines ar ne  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nesamone kazkokia  scare.gif

Man kai buvo viduryje pakuotes prasideje, tai irgi is pradziu rudai, galvojau tepimas tik bus (nei tai kraujavimas rudas, nei tai isskyros - nesuprasi), bet paskui kaip normalios menesines buvo blink.gif

O dabar pertrauka su tom 4 tablem, tai mmm atkeliavo vel.
Atsakyti
Sveikutes! As irgi vatoju YAZ, jau antras ciklas prasidejo. Man visada mmm tesdavosi 5-6 dienas, bet praeita cikla vos 3 dienos buvo, paskui buvo nezymos rudos isskyros nuo vidurio ciklo. O 27 tablete tipo prasidejo mmm, tipo pakraujavau valandele nezymiai, paskui tokios rudos isskyros ir viskas, tuo ir baigesi mano mmm, vos viena diena pasirgau. Dabar viskas grazu, svaru. Siandien skambinau savo ginei, sake kad taip gali buti ir tai yra normalu. Na as taip ir tikiuosi, nes bijau praziopsoti kita cikla, nes man darys apvaisinimo procedura.
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2009 03 09, 16:50)
Man vel prasidejo kraujavimas rudas  doh.gif  Nesuprantu, cia menesines ar ne  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nesamone kazkokia  scare.gif

Nzn ka daryt unsure.gif kiekviena diena teplioja, tai rudai tai raudonai. man KT skirti gydymui , gal man jos kaip tik kenkia kai tiek laiko ir nesusitvarko verysad.gif Gyd kai paskutini karta buvau sake dar pagerti men nors ir teplios, bet kiek jau gali tepliot unsure.gif gal kam panasiai yra?
Atsakyti
Išsireikalavau receptą iš savo gydytojos Yaz tabletėms, pradėjau gerti, man nerealiai tinka. Šalutinio poveikio nulis (prieš tai gėriau Yasmin, tos pačios, tik truputį daugiau hormonų), krūtinė beveik D (buvo C, o prieš pradedant gert KT buvo B ), žiūrėsim kiek laikysis smile.gif. Jos brangokos (nors su lietuviškom kainom nėr ką lygint, už 3mėn sumokėjau 20 eurų, nes dalį padengia draudimas). Kol kas žodžiu liuks. Geriu dar tik pusantro mėn. Labai patinka, kad nereikia daryti pertraukos ir kad neaktyvios tabletės tik 4ios - man PMS šiek tiek sušvelnėjo. Tfu tfu kad neprisišnekėčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbanike @ 2009 03 16, 14:32)
Nzn ka daryt  unsure.gif  kiekviena diena teplioja, tai rudai tai raudonai. man KT skirti gydymui , gal man jos kaip tik kenkia kai tiek laiko ir nesusitvarko  verysad.gif  Gyd kai paskutini karta buvau sake dar pagerti men nors ir teplios, bet kiek jau gali tepliot  unsure.gif  gal kam panasiai yra?

Mano porai draugių taip buvo, vienai pasakė, kad KT per silpnos - organizmas permuša poveikį. Pakeitė tabletes ir viskas susitvarkė. Beveik visos firmos turi tokį patį KT variantą, tik stipresnį.Nežinau, dėl ko tu geri tabletes. Mano draugė gėrė, nes mėnesinės buvo labai nereguliarios nuo paauglystės ir net nebuvo prošvaisčių, kad susitvarkys.
Kitai nepadėjo net ir stipresnės tabletės, taigi įsidėjo spiralę (ji negimdžiusi). Labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laksmi: 16 kovo 2009 - 14:50
QUOTE(Laksmi @ 2009 03 16, 16:45)

Mano porai draugių taip buvo, vienai pasakė, kad KT per silpnos - organizmas permuša poveikį. Pakeitė tabletes ir viskas susitvarkė. Beveik visos firmos turi tokį patį KT variantą, tik stipresnį.Nežinau, dėl ko tu geri tabletes. Mano draugė gėrė, nes mėnesinės buvo labai nereguliarios nuo paauglystės ir net nebuvo prošvaisčių, kad susitvarkys.
Kitai nepadėjo net ir stipresnės tabletės, taigi įsidėjo spiralę (ji negimdžiusi). Labai patenkinta.

Matai kaip, man kad endometrioze aprimtu, nes po operacijos ... Po KT ruosiuos bandyt nestuke.gif bet net nzn ka cia daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2009 03 16, 15:36)
Matai kaip, man kad endometrioze aprimtu, nes po operacijos ... Po KT ruosiuos bandyt  nestuke.gif  bet net nzn ka cia daryt  unsure.gif

O kodėl tau būtent Yaz išrašė, kuom jos jau tokios ypatingos? Gal pabandyk kitas tabletes... Endometriozė ne juokas, man truputį keista, kodėl išrašė tokias silpnas.. Sveikatos ir stiprybės sveikstant! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laksmi @ 2009 03 16, 18:57)
O kodėl tau būtent Yaz išrašė, kuom jos jau tokios ypatingos? Gal pabandyk kitas tabletes... Endometriozė ne juokas, man truputį keista, kodėl išrašė tokias silpnas.. Sveikatos ir stiprybės sveikstant!  4u.gif

Nzn unsure.gif Treciadieni bus proga su ja pakalbeti, tai issiaiskinsiu, gal teks keisti i kitas. Po nesekmingo nestumo geriau mercilon (jos is stipriu) tai buvo viskas gerai iskyrus balso pasikeitima, o sitos matyt man per silpnos verysad.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanike: 16 kovo 2009 - 17:52
Sveikos bigsmile.gif As su YAZ dar tik trecia diena, bet skaitau jusu atsiliepimus ir biski baisu darosi unsure.gif nenoreciau, kad man menesi laiko tepliotu ar dar kas neaiskaus organizme darytusi unsure.gif Bet po kol kas , tfu tfu tfu, viskas gerai bigsmile.gif
P.s. siandien skaiciau informacini lapeli ju, tai vienas is salutiniu poveikiu paminetas punktas, kad jos gali sukelt mazakraujyste, o jos man skirtos butent mazakraujystei gydyt doh.gif
Atsakyti
nu man sitos tabletytes taj thumbup.gif is pradziu tepliojo, bet dabar kaip laikrodukas... o geriausias dalykas, kad kutine paaugo ax.gif cool.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neimanoma @ 2009 04 06, 09:22)
nu man sitos tabletytes taj  thumbup.gif  is pradziu tepliojo, bet dabar kaip laikrodukas... o geriausias dalykas, kad kutine paaugo  ax.gif  cool.gif  unsure.gif

Labas smile.gif Šaunu, sveikinu išsirinkus puikiai tau tinkančias KT thumbup.gif Įdomu pasidarė, kiek yra iš pradžių? Mėnesį, du?Pati naudoju 4a pakuotę, tepliojimas maniau dingo, tačiau šį mėnesį jis kaip niekad sustiprėjęs schmoll.gif
Atsakyti