Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

QUOTE(MAILUTE @ 2009 03 01, 14:36)
niu kaip tavo sveikata...kaip tavo sesei pasibaige .tikiuosi viskas sekmingai ax.gif

Man gulimas režimas namuose, būtų guldę į skyrių, ale kad turėjau temperatūros, tai neguldė. Pielonefritas paūmėjo, trachėjitas prisidėjo ir dar peršalimas su sloga. Šlapimo tyrimas nekoks, gerai tik kad baltymo nėra, bet rado leukocitų ir acetono. Kraujo tyrimas irgi blogas. O spaudimas kaip nekeista pas gydytoją buvo 120/80 ir 130/90. Namuose kiek matuoju vis tiek man apatinis laikos apie 100 (būna 120/95, 130/100). Kitą savaitę kai pasijusiu geriau, kartosiu tyrimus.

Sesei gimdymas baigėsi ekstriniu CP. Iškankino dieną su skatinamaisiais, spaudimas tik kilo, vaisiaus tonai silpnėjo ir tai kol jos vyras nepradėjo reikalauti CP, niekas nieko nedarė (nes sesė iš principo su niekuo nesitarė ir niekam pinigų nedavė).. doh.gif Dabar turi sūnelį wub.gif Tik sesei spaudimas vis laikosi, niekaip nekrinta. O sūneliui kraujo tyrimas blogas, temperatūra laikosi, tai leidžia vaistus.. Bet tikimės tik geriausio.

Ale kuo arčiau gimdymo terminas, tuo man baisiau darosi dėl to spaudimo.. Kaip čia ištempti iki pabaigos be didesnių pasekmių g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2009 02 25, 15:48)
iki 20 sav. spaudimas nekenkia.jo net pas daktare nematuoja...o 140/90 tai dar nera aukstas toks ribinis ypac jei ir pries nestuma buvo didokas na bent jau pas mane taip ir man taip daktare aiskino
Papildyta:

o kolius tu vaistukus naudoji?ar galima juos bet kurioj vaistinej nusipirkti?

Man gydytoja nuo pat nestumo pradzios matuoja spaudima ir vis kabinejas prie jo
Papildyta:
QUOTE(Svajūnė @ 2009 02 26, 20:25)
Pataisau, pavadinimą- Sepia S30, nes kažkodėl užsifikasavę buvo, jog ten pagal potencialus tie vaistai skirstomi, tai ir parašiau vietoj S, P  blush2.gif
Sesei šiandien gimdymą skatina. Pirma leido skatinamuosius, po to nuleido vandenis- gimdyti leis pačiai, nors spaudimas sakė ryte buvo 160/100 ir baltymo vėl šlapime rado  g.gif Visą dieną sėdim kaip ant adatų, laukiam naujienų.
Man sakė, kad negerti vaistų kol spaudimas nebus 150/110. ryt einu pas ginekologą, žiūrėsiu ką sakys..

O man liepe gert kai buvo 140/90
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man dar tik nestumo pradzia, o jau turiu bedu su padidejusiu kraujospudziu. Nors anksciau niekada padidejusiu kraujospudziu nesiskundziau, kaip tik atvirksciai, padniau turedavau pazeminta...
O visa si savaitgali turejau 140/90 spaudima, prie to dar prisidejo dideli galvos skausmai ir silpnumas...
Siandien eisiu pas gydytoja, nezinau, ka ji man pasakys, nes siandien jau siek tiek geriau jauciuosi, bet nusprendziau vsi tiek poliklinikoje pasilankyti, nes prisiskaiciau, kad didelis kraujospudis nestumo metu yra labai pavojingas...
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2009 03 01, 18:51)
Man gulimas režimas namuose, būtų guldę į skyrių, ale kad turėjau temperatūros, tai neguldė. Pielonefritas paūmėjo, trachėjitas prisidėjo ir dar peršalimas su sloga. Šlapimo tyrimas nekoks, gerai tik kad baltymo nėra, bet rado leukocitų ir acetono. Kraujo tyrimas irgi blogas. O spaudimas kaip nekeista pas gydytoją buvo 120/80 ir 130/90. Namuose kiek matuoju vis tiek man apatinis laikos apie 100 (būna 120/95, 130/100). Kitą savaitę kai pasijusiu geriau, kartosiu tyrimus.

Sesei gimdymas baigėsi ekstriniu CP. Iškankino dieną su skatinamaisiais, spaudimas tik kilo, vaisiaus tonai silpnėjo ir tai kol jos vyras nepradėjo reikalauti CP, niekas nieko nedarė (nes sesė iš principo su niekuo nesitarė ir niekam pinigų nedavė).. doh.gif Dabar turi sūnelį  wub.gif Tik sesei spaudimas vis laikosi, niekaip nekrinta. O sūneliui kraujo tyrimas blogas, temperatūra laikosi, tai leidžia vaistus.. Bet tikimės tik geriausio.

Ale kuo arčiau gimdymo terminas, tuo man baisiau darosi dėl to spaudimo.. Kaip čia ištempti iki pabaigos be didesnių pasekmių  g.gif  blush2.gif

vajai vargsiuke blink.gif laikykis na jau nedaug liko.na guodzia tai kad jau leliukas tavo isgyvens tad viskas bus gerai...stiprybes laikykis 4u.gif
o del seses tai zinau ta situacija tikiuosi viskas susitvarkys svarbu pavyko leliuka isgelbeti wub.gif
Atsakyti
pas mane labai daznas pulsas ...kaip manot merginos ar labai cia negerai...pas gine tik kita 5dieni ar reik greiciau nulekt?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuste @ 2009 03 03, 10:28)
pas mane labai daznas pulsas ...kaip manot merginos ar labai cia negerai...pas gine tik kita 5dieni ar reik greiciau nulekt?? g.gif

Labai dažnas, tai koks? Nėštukėms pulsas dažnai būna padažnėjęs ir tai normalu, svarbu, kad nebūtų permušimų širdies.. 4u.gif
Atsakyti
O kaip jums - galvos neskauda? ka geriat jei galva skauda? spaudimas geras... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *gabi*: 03 kovo 2009 - 13:43
QUOTE(*gabi* @ 2009 03 03, 13:37)
O kaip jums - galvos neskauda? ka geriat jei galva skauda? spaudimas geras... g.gif

Man neskauda. Nėštukėms kažkokius nuo skausmo galima, tik vis su atmintim negerai man.. nepamenu ibumetinas ar ibufrenas ar dar kažkokie, čia gydytojos reikia pasiklausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2009 03 03, 13:55)
Man neskauda. Nėštukėms kažkokius nuo skausmo galima, tik vis su atmintim negerai man.. nepamenu ibumetinas ar ibufrenas ar dar kažkokie, čia gydytojos reikia pasiklausti  4u.gif

Kiek skaiciau galima paracetamoli, siaip jis man padedavo, bet siandiena kazko nepadeda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *gabi*: 03 kovo 2009 - 14:32
QUOTE(Svajūnė @ 2009 03 03, 13:32)
Labai dažnas, tai koks? Nėštukėms pulsas dažnai būna padažnėjęs ir tai normalu, svarbu, kad nebūtų permušimų širdies.. 4u.gif

na virs simto visada 108-110 panasiai laikosi... bet as nejauciu kad sirdis sitaip smarkiai plaka tik kai pamatuoju tai jau parodo toki...spaudimas kaip ir geras... g.gif
Atsakyti
man akusere sake kad jei su pirmu buvo aukstas spaudimas tai su antru neturetu kartotis ..bent jau taip praktika jos rodo
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2009 03 04, 14:05)
man akusere sake kad jei su pirmu buvo aukstas spaudimas tai su antru neturetu kartotis ..bent jau taip praktika jos rodo

Man gyd sako reikia stebeti, bet kita nestuma gali kartotis, arba ne...
Atsakyti