Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

QUOTE(MAILUTE @ 2009 03 04, 14:05)
man akusere sake kad jei su pirmu buvo aukstas spaudimas tai su antru neturetu kartotis ..bent jau taip praktika jos rodo

QUOTE(*gabi* @ 2009 03 04, 15:02)
Man gyd sako reikia stebeti, bet kita nestuma gali kartotis, arba ne...

Gerai būtų.. Nebent tas spaudimas per pirmą nėštumą buvo be aiškios priežasties sukilęs g.gif

Man kartojasi pirmo nėštumo istorija, tiksliau pabaiga.. Tikiuosi, kad baigsis viskas gerai, kaip ir pirmą kartą, labai to tikiuosi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2009 03 05, 09:11)
Gerai būtų.. Nebent tas spaudimas per pirmą nėštumą buvo be aiškios priežasties sukilęs  g.gif

Man kartojasi pirmo nėštumo istorija, tiksliau pabaiga.. Tikiuosi, kad baigsis viskas gerai, kaip ir pirmą kartą, labai to tikiuosi.  blush2.gif

stiprybes tau...na ir leliukas jau nera toks mazas juk jau isgyvens jei ka...nenusimink linkiu kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2009 03 05, 08:11)
Gerai būtų.. Nebent tas spaudimas per pirmą nėštumą buvo be aiškios priežasties sukilęs  g.gif

Man kartojasi pirmo nėštumo istorija, tiksliau pabaiga.. Tikiuosi, kad baigsis viskas gerai, kaip ir pirmą kartą, labai to tikiuosi.  blush2.gif

Tavo vaikiukas tikrai jau didelis, as bent tiek noreciau istemtti, nes pilna baimiu...O tau nuo kelintos sav pradejo kilti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *gabi*: 05 kovo 2009 - 15:47
QUOTE(*gabi* @ 2009 03 05, 15:46)
Tavo vaikiukas tikrai jau didelis, as bent tiek noreciau istemtti, nes pilna baimiu...O tau nuo kelintos sav pradejo kilti?

Per šį nėštumą anksti pradėjo kilti- apie 18-20 savaitę. Gydytoja kiek pamenu tai labai išgasdino, nes sakė, kad kaži ar sulauksi pabaigos nėštumo. Dabar jau taip nebekalba blush2.gif

Pirmą nėštumą spaudimas padidėjo po 32 savaitės.

Linkiu stiprybės ir tikėk, kad tikrai ištemsi ir atėjus laikui sėkmingai gims Tavo mažiukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, niekada nesiskundžiau aukštu spaudimu, bet paskutiniu metu susvaigdavo galvelė, kažkaip pamaniau, kad geležies trūksta. Šią sav. gimda pradėjao nerimaut, įsitempus ir įsitempus, kaip akmuo, o šiandien kaip į galvą gavus. Nulėkiau pas ginę, savo ramybei, tai spaudimas 140/90, 130/80. g.gif Prisakė gert kalio (pav. Nonsalt), žinoma ir dar magnio papildomai, gimdos susitraukimams raminti. Lelius pilve ir neranda vietos, skersai įsitaisęs, nors ginė sako, kad dar daug laiko yra. Dabar 32-ta sav. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ingista @ 2009 03 06, 14:57)
Sveikos, niekada nesiskundžiau aukštu spaudimu, bet paskutiniu metu susvaigdavo galvelė, kažkaip pamaniau, kad geležies trūksta. Šią sav. gimda pradėjao nerimaut, įsitempus ir įsitempus, kaip akmuo, o šiandien kaip į galvą gavus. Nulėkiau pas ginę, savo ramybei, tai spaudimas 140/90, 130/80.  g.gif Prisakė gert kalio (pav. Nonsalt), žinoma ir dar magnio papildomai, gimdos susitraukimams raminti. Lelius pilve ir neranda vietos, skersai įsitaisęs, nors ginė sako, kad dar daug laiko yra. Dabar 32-ta sav.  nestuke.gif

eina sau nu ir sugalvojo maziukas blink.gif na gal susitvarkys tas spaudimas nekils daugiau pagerk krapu seklu arbatos gal pades man tai padedavo kai uzkildavo arba saukstelis cinamono.svarbiausia kad baltymo slapime nebutu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,

paskaiciau temele ir pikta ant saves pasidare, kad neparsiveziau is tetuku kraujospudzio matuoklio unsure.gif issitraukiau savo knygele..spaudimas mano svyruoja nuo 100/70 iki 120/80...ar tureciau del kazko nerimauti g.gif unsure.gif man daktare kaip ir nieko nesako...tik aisku sako stebeti, jei yra tam salygos...
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 07, 18:32)
sveikos mamytes,

paskaiciau temele ir pikta ant saves pasidare, kad neparsiveziau is tetuku kraujospudzio matuoklio unsure.gif  issitraukiau savo knygele..spaudimas mano svyruoja nuo 100/70 iki 120/80...ar tureciau del kazko nerimauti g.gif  unsure.gif  man daktare kaip ir nieko nesako...tik aisku sako stebeti, jei yra tam  salygos...

Bent kol kas Tavo spaudimas normalus thumbup.gif Linkiu, kad toks ir išliktų iki pat gimdymo 4u.gif
Atsakyti
na mano pulsas ir pasitvarke thumbup.gif spaudimas kol kas normalus taj gal sulauksim galo be didesniu problemu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2009 03 04, 15:05)
man akusere sake kad jei su pirmu buvo aukstas spaudimas tai su antru neturetu kartotis ..bent jau taip praktika jos rodo

o man kai prasidėjo antro nėštumo pabaigoj, taip ir nusitęsė visam gyvenimui. trečią vos išnešiojau. saugokit savo pilvinukus. spaudimas- baisus dalykas. labai muša visiškas druskos atsisakymas, rūkytų, keptų, aštrių... man padėjo, tik kantrybės teturėjau keletą savaičių valgyt virtą žuvį su virtais ryžiais be jokių priedų wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2009 03 08, 13:16)
Bent kol kas Tavo spaudimas normalus  thumbup.gif Linkiu, kad toks ir išliktų iki pat gimdymo  4u.gif

jumi irgi stiprybes, juk tiek nedaug liko 4u.gif
Atsakyti
Mano spaudimas jau kokius 2 men. 90/60, nesciosios knygelej pasiziurejau, kad auksciausias buvo II trim. pradzioj 104/64. Bet uzvakar kai kazkaip net metyti i sonus vienu metu pradejo ir juodi taskiukai akyse skraidyti, tai prisedau ant sofos ir sakiau vyrui, kad duotu brendzio ar konjako stikliuka, nes ko gero bus spaudimas labai zemas. Vakar-siandien lyg ir normaliai, o rytoj einu pas gydytoja. Dar nerimauju, kad gal kartais kraujas nusilpes, t.y. hemoglobinas zemas, nes pries nestuma puse metu ji atstatinejau (nuo 63 iki 128). Tai ziuresiu, ka sakys.
Atsakyti