Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujospūdis nėštumo metu

QUOTE(MO @ 2009 12 28, 13:43)
aš elektroniniais vuisiškai nepasitikiu, jau seniai pastebėjau, kad jie rodo daugiau, nei iš tikrųjų yra...

na bet mano mama namie turi elektronini, tai sake sutampa ka rodo namie ir pas gydytojus g.gif
Atsakyti
Sveikos darkart.
Mano spaudimas siuo metu mazdaug 150/100, gyd.sake, veikaiusiai guldys ir skatins.... verysad.gif nejaugi cia jau toks aukstas spaudimas, kad reikia nenaturaliai uzbaigti nestuma? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 01 05, 01:15)
Sveikos darkart.
Mano spaudimas siuo metu mazdaug 150/100, gyd.sake, veikaiusiai guldys ir skatins....  verysad.gif nejaugi cia jau toks aukstas spaudimas, kad reikia nenaturaliai uzbaigti nestuma?  verysad.gif

na skaitoma kad nuo 38 savaiciu lelius visiskai subrendes gimti, tai matyt gydytojai ir nenori rizikuoti kad del spaudimo jam nenutiktu kas blogo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 01 05, 00:15)
Sveikos darkart.
Mano spaudimas siuo metu mazdaug 150/100, gyd.sake, veikaiusiai guldys ir skatins....  verysad.gif nejaugi cia jau toks aukstas spaudimas, kad reikia nenaturaliai uzbaigti nestuma?  verysad.gif

mes jau irgi turim problemeliu su kraujospudziu ir koju-ranku tinimais. siandien 148/84. tai gydytoja jau buvo nelabai patenkinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 01 05, 16:36)
mes jau irgi turim problemeliu su kraujospudziu ir koju-ranku tinimais. siandien 148/84. tai gydytoja jau buvo nelabai patenkinta verysad.gif

matyt, dar daug kas nuo gyd.priklauso.bet šiaip kiek permečiau vakar akimis internete, 150/100 jau praktiškai ribiniu laiko verysad.gif et verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes bye1.gif na man kaip tik atvirksciai zemas spaudimas apatinis 124/46 net ant akiu buvo krite, prastai maciau, o jau kad galva skaudejo, verte vere cry.gif ir taip kasdien paskausta ir praeina, kavytes isgeriu, iki tol jos niekad negeriau, tai man ir silpna padeda happy.gif tik vat idomu ar tas apatinis spaudimas nieko nekenkia leliukui, nes kazkaip neramu unsure.gif
Atsakyti
man tai gydytoja akcentavo, kad blogiau, kai per didelis virsutinis-sistolinis parodymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(laūra @ 2010 01 05, 20:53)
Sveikutes bye1.gif  na man kaip tik atvirksciai zemas spaudimas apatinis 124/46  net ant akiu buvo krite, prastai maciau, o jau kad galva skaudejo, verte vere cry.gif ir taip kasdien paskausta ir praeina, kavytes isgeriu, iki tol jos niekad negeriau, tai man ir silpna padeda  happy.gif tik vat idomu ar tas apatinis spaudimas nieko nekenkia leliukui, nes kazkaip neramu unsure.gif

man buvo 108/45, o pulsas - 90, tai gydytoja liepė važiuot į ligoninę. tačiau po kavos su brendžiu, ligoninėj jau jis buvo pakilęs.. tačiau vistiek sėdžiu namie ir lėksiu ryt pas kardiologą. vakar dėl tokio spaudimo porą kartų vos nenualpau.
dabar gydausi kava ir žalia arbata, nors abiejų visai nemėgstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pregna: 07 sausio 2010 - 10:18
pirmais menesiais budavo 100/60 tai vos iki darbo dasigaudavau ant stalo pakritus guledavau negaledavau galvos pakelt doh.gif kavos gert negalejau nes nuo kvapo pykindavo tai iki pietu ir kankindavaus, doh.gif nes po pietu pageredavo (iki kito ryto) o siaip zemas spaudimas yra geriau nei didelis nes lelius gauna daugiau deguonies ir kitu medziagu kurios jam reikalingos gi nuo mazo spaudimo ir miegutis pirmais menesiais ziauriai kitas ima g.gif
Atsakyti
labutis mamytes, ziuriu snekate tema, kuris man irgi yra idomi...pas mane irgi zemas spaudimas yra, tiek virsutinis, tiek apatinis..bet daktare nieko nesake ka daryti, grizusi po men biuletenio darbe galva spaudzia kaip reikalas, griztu namo, as einu paguleti pora valandeliu, nes kitaip neimanoma, o vakare vel anksti miegoti...norejau jusu paklausti a kokia jus kava geriate?tirpia ar su nuosedom?
Atsakyti
Pas mane spaudimas būna 120/80 arba 110/70. Vieną kartą buvo labai sukilęs 165/110, tai galvojau numirsiu. Na šeimos gydytoja atliko visus tyrimus išrašė vaistukų, ir liepė nesinervuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letta26: 09 sausio 2010 - 07:48
Tesiant apie zema spaudima, buvau pas gydytoja, tai ji nesuprato kodel taip buvo, bet gerai kad db man viskas susitvarke vel idealus spaudimas biggrin.gif , sake buvo taip delto kad kai buvau ant biuletenio gulinejau ir nieko neveikiau, po biuletenio daugiau pradejau stoveti delto ir spaudimas taip drastiskai nukrito, bet vistiek ji liepe man issitirti, kad ramiau butu... smile.gif Tai krauja del mazakraujystes issitirti, gliukozes toleravimo megini ir kardiograma, tai vat ryt leksiu tirtis mirksiukas.gif na tas guodzia,kad zemas geriau nei aukstas smile.gif o kavyte tai as geriau su nuosedomis, tik labai silpna blush2.gif o siaip sako gerai brendziukas arba konjakas, mano broliene visa nestuma kankinosi su zemu spaudimu, tai po sauksta konjako gerdavo, kaip vaistukus, cia jai taip gydytoja pati buvo liepus mirksiukas.gif
Atsakyti