Mes visi nuolat susinervinam pamatę ar išgirdę vieną ar kitą dalyką. Pasidarė įdomu, o nuo ko gi greičiqausiai susierzina SM lankytojai?
Pavyzdžiui mane erzina muzikos klausymasis tokiu garsu, kad girdi ir aplinkiniai, ypač viešajam transporte. Kai kurie tai daro be ausinių.
Girtuokliai, rukalu dumai, monotonija arba buities rutina ir egoizmas zmonese.

Meksikietiški serialai ir tie, kas juo žiūri.
Ir dar diedai, kurie eidami gatve atkosti snarglį ir jį išspjauna praeiviams po kojomis.
kai kvailiai garsiai reiskia savo kvaila nuomone... nors... negali ant ju pykti. jie nesupranta, ka daro ...

Rūkymas viešose vietose erzina kai ką 
Tai kur žmonėms rūkyti.

Tai kur žmonėms rūkyti.
QUOTE(Makalius @ 2008 10 02, 18:43)
sklepe pasislepus matyt

o mane labiausiai is isvardintu nervina signalizacija kaukianti nakti

QUOTE(Makalius @ 2008 10 02, 18:43)
Pas mus darbe yra įrengtos rūkymo vietos. Viena už mano durų.

kai pažadina, nors tai nebūtina

Negaliu pakęsti, kai laukiant eilėje prie kasos žmonės stovi per arti manęs. Jau taip įsiuntu!!! Bet dar nė karto nesu nieko apšaukus, tik pasistau už savęs apsipirkimo krepšį ar vežimėlį, tada jau nelipa ant sprando, nes tektų lipt į vežimą/krepšį.
Dar nepakenčiu užlindinėjančių mašinų! Tokiose situacijose, kai visiem aišku, kad pvz, sukti galima iš vienos juostos, bet atsiranda krūva erelių, kurie atskrenda gretima juosta ir naglai lenda. Maždaug, jūs, kvailiai laukit, o aš greičiau nuvažiuosiu. Tokiose situacijose prisiklijuoju prie priekyje važiuojančios mašinos ir nieko neleidžiu

Dar nepakenčiu užlindinėjančių mašinų! Tokiose situacijose, kai visiem aišku, kad pvz, sukti galima iš vienos juostos, bet atsiranda krūva erelių, kurie atskrenda gretima juosta ir naglai lenda. Maždaug, jūs, kvailiai laukit, o aš greičiau nuvažiuosiu. Tokiose situacijose prisiklijuoju prie priekyje važiuojančios mašinos ir nieko neleidžiu

Perpildytas viešasis transportas.
Aš savanaudė esu, taigi...

Papildyta:
Aš tai apstumdau su pirkinių krepšeliu ir viskas.

Aš savanaudė esu, taigi...

Papildyta:
QUOTE(palange @ 2008 10 02, 21:44)
Negaliu pakęsti, kai laukiant eilėje prie kasos žmonės stovi per arti manęs. Jau taip įsiuntu!!! Bet dar nė karto nesu nieko apšaukus, tik pasistau už savęs apsipirkimo krepšį ar vežimėlį, tada jau nelipa ant sprando, nes tektų lipt į vežimą/krepšį.

Aš tai apstumdau su pirkinių krepšeliu ir viskas.

Labiausiai nemėgstu ir tai mane nervuoja - žmonių per didelis libido..
Dar nervuoja pilni autobusai..
Dar nervuoja pilni autobusai..
oj daug dalyku mne nervuoja, ypac kai kas nors aiskina, uzdavineja kvailus klausimus, ikyriai lenda, maisosi po kojosm ir trukdo gyventi