Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus labiausiai erzina (nervuoja)?

Apklausa: Kas dažniausiai tampa jūsų susierzinimo priežastimi? (232 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mes visi nuolat susinervinam pamatę ar išgirdę vieną ar kitą dalyką. Pasidarė įdomu, o nuo ko gi greičiqausiai susierzina SM lankytojai?
Pavyzdžiui mane erzina muzikos klausymasis tokiu garsu, kad girdi ir aplinkiniai, ypač viešajam transporte. Kai kurie tai daro be ausinių.
Atsakyti
Girtuokliai, rukalu dumai, monotonija arba buities rutina ir egoizmas zmonese. 4u.gif
Atsakyti

Meksikietiški serialai ir tie, kas juo žiūri.
Ir dar diedai, kurie eidami gatve atkosti snarglį ir jį išspjauna praeiviams po kojomis.
Atsakyti
kai kvailiai garsiai reiskia savo kvaila nuomone... nors... negali ant ju pykti. jie nesupranta, ka daro ... hihihi.gif
Atsakyti
Rūkymas viešose vietose erzina kai ką blink.gif
Tai kur žmonėms rūkyti.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 10 02, 18:43)
Tai kur žmonėms rūkyti.

sklepe pasislepus matytuser posted imagemaniski labai nervuoja kai vaikai psichuoja viesose vietose, tai ka su anais daryt biggrin.gif
o mane labiausiai is isvardintu nervina signalizacija kaukianti nakti blink.gif anksciau kur gyvenom tai kaukdavo viena bmw nuo vejo pustelejimo ar jei ant saligatvio priekiniais ratais pastatydavo doh.gif ziauru kai kaukia kol akumuliatorius nuseda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 10 02, 18:43)
Tai kur žmonėms rūkyti.

Pas mus darbe yra įrengtos rūkymo vietos. Viena už mano durų. g.gif
Atsakyti
kai pažadina, nors tai nebūtina doh.gif
Atsakyti
Negaliu pakęsti, kai laukiant eilėje prie kasos žmonės stovi per arti manęs. Jau taip įsiuntu!!! Bet dar nė karto nesu nieko apšaukus, tik pasistau už savęs apsipirkimo krepšį ar vežimėlį, tada jau nelipa ant sprando, nes tektų lipt į vežimą/krepšį. smile.gif

Dar nepakenčiu užlindinėjančių mašinų! Tokiose situacijose, kai visiem aišku, kad pvz, sukti galima iš vienos juostos, bet atsiranda krūva erelių, kurie atskrenda gretima juosta ir naglai lenda. Maždaug, jūs, kvailiai laukit, o aš greičiau nuvažiuosiu. Tokiose situacijose prisiklijuoju prie priekyje važiuojančios mašinos ir nieko neleidžiu blush2.gif
Atsakyti
Perpildytas viešasis transportas. rolleyes.gif

Aš savanaudė esu, taigi... blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(palange @ 2008 10 02, 21:44)
Negaliu pakęsti, kai laukiant eilėje prie kasos žmonės stovi per arti manęs. Jau taip įsiuntu!!! Bet dar nė karto nesu nieko apšaukus, tik pasistau už savęs apsipirkimo krepšį ar vežimėlį, tada jau nelipa ant sprando, nes tektų lipt į vežimą/krepšį. smile.gif

Aš tai apstumdau su pirkinių krepšeliu ir viskas. rolleyes.gif
Atsakyti
Labiausiai nemėgstu ir tai mane nervuoja - žmonių per didelis libido..
Dar nervuoja pilni autobusai..
Atsakyti
oj daug dalyku mne nervuoja, ypac kai kas nors aiskina, uzdavineja kvailus klausimus, ikyriai lenda, maisosi po kojosm ir trukdo gyventi doh.gif
Atsakyti