erzina,kai zmogus per daug apie save gerai galvoja ir pasakoja,va koks jis geras ir idealus

kartais nervina viskas

QUOTE(Skarbie @ 2008 10 03, 21:54)
o dar - mano tėvų kvailas,įkyrus šuo.
mane erzina mano draugo tėvų šuo

QUOTE(ulrika @ 2010 06 30, 16:14)
Mane erzina, nagli, a la 'sustriakai', kurie per daug sau leidzia ir galvoja, tai labai 'cool'... atsimenu buvau vienam Kauno naktiniu klubu, tai atvare vienas toks, pradejo grabaliotis ir sako: einam sokt arba pistis ..... 

Pas mus kieme toks dešimtmetis šustriakas yra, suaugusioms moterims, tinkančioms jam į motinas ar seneles pačiulpti siūlo.
Nekenciu kai nakti klausosi bumciku ir visa diena ant suoliuku tupinciu kaimynu.Visus apkalbes,viska pastebes (nors kai viduryj dienos apvoge kaimynes buta,sedetojai aisku nemate
)

QUOTE(due drops @ 2010 06 30, 21:11)
Nekenciu kai nakti klausosi bumciku ir visa diena ant suoliuku tupinciu kaimynu.Visus apkalbes,viska pastebes (nors kai viduryj dienos apvoge kaimynes buta,sedetojai aisku nemate
)

Šito ir aš nekenčiu. O tom pletkininkėms norisi snukius daužyt. Atsisėda viena tokia ant suoliuko ir šaukia kiek gerklė neša, kad tas butas tiek mašinų turi, tas kažką naujo pirko ir t. t. Ir jei tos kalbos pas mane 9 aukšte girdisi- tai reiškia neaišku kiek ausų jas girdi.
Mane nervuoja kvaili kai kurių žmonių poelgiai. Prieš kelias dienas einu sau į Maximą. Matau tokį vaizdelį. Atvažiuoja moteriškė su mašiną, nubėga vežimo. To kur paprastai normalus žmonės sudeda maisto produktus. Ten įsodina apie 2m. amžiaus vaiką ir... kudluotą vidutinio dydžio šunį. Sau ramiai vaikšto po parduotuvę. Savo pasirinktus produktus sudeda į atskirą krepšelį. Maximos nei apsauga, nei pardavėjos niekas nesudrausmina. Visiems viskas gerai.
QUOTE(due drops @ 2010 06 30, 22:11)
)

nekenciu daug ko kad turiu tupinet apie seimyna kad turiu maldauti mb kad padetu man ir dar lb nekenciu kai vaikas neklauso ar kaimynai ruko ir pelenai bei bikai krinta ant mano palanges

- Kai žiūrėti futbolo prisijungia žmogus, kuris apskritai nežiūri futbolo, ir visiems akis įbedus į ekraną, susidomi "Kaip tau sekasi";
- Kai tas žmogus, kuris nežiūri futbolo nutaiso išraišką "Čia visiems ne viskas gerai" ir kreivai šypsosi visiems esantiems patalpoj staugiant ant televizoriaus "Ko tu nespiri, ***";
- Kai visiems draugiškai geriant už tai, kad arbitras turbūt aklas, jog nemato nuošalės, žmogus, kuris nežiūri futbolo, paklausia "kodėl jie spiria kamuolį nuo aikštės kampo".
- Kai tas žmogus, kuris nežiūri futbolo nutaiso išraišką "Čia visiems ne viskas gerai" ir kreivai šypsosi visiems esantiems patalpoj staugiant ant televizoriaus "Ko tu nespiri, ***";
- Kai visiems draugiškai geriant už tai, kad arbitras turbūt aklas, jog nemato nuošalės, žmogus, kuris nežiūri futbolo, paklausia "kodėl jie spiria kamuolį nuo aikštės kampo".