Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus labiausiai erzina (nervuoja)?

Apklausa: Kas dažniausiai tampa jūsų susierzinimo priežastimi? (232 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(gabrieliux @ 2008 10 03, 15:09)
maisosi po kojosm ir trukdo gyventi doh.gif

gal čia kaltas jūsų ūgis biggrin.gif
Atsakyti
Girtas kaimynas nes po to pastovus barniai,dabar darbe vedeja baisiai erzina-ji mane nervina doh.gif
Atsakyti
Nekultūringai valgantys žmonės, tie, kurie bet kuriuo atveju nori atkreipt į save dėmesį ir jaustis lyderiais, aiškinimai, ką turi daryti, kai to išvis nereikia aiškinti, egoizmas.
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 10 03, 20:52)
Girtas kaimynas nes po to pastovus barniai

Po ko, po to? Po to kai išsiblaivo? O tai ką jūs tokio negero padarote tam girtam kaimynui, kad jis po to jus bara? biggrin.gif
Atsakyti
Aš turbūt esu labai nervingas žmogus,nes mane dažnai kas nors nervuoja ar erzina,nesvarbu kokia būtų situacija visada atsiarastų kažkas,kas mane erzintų.Šiuo metu mane labai nervuoja rinkiminės agitacijos,o dar - mano tėvų kvailas,įkyrus šuo.
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 10 03, 21:02)
Nekultūringai valgantys žmonės, tie, kurie bet kuriuo atveju nori atkreipt į save dėmesį ir jaustis lyderiais, aiškinimai, ką turi daryti, kai to išvis nereikia aiškinti, egoizmas.

Nekultūringai valgantys nori atkreipti į jus dėmesį? Į mane tai nori atkreipti dėmesį tik labai kultūringai valgantys lyderiai. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Skarbie @ 2008 10 03, 21:54)
mano tėvų kvailas,įkyrus šuo.

Gal tą kvailą šunį išmokykit skaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 03, 15:17)
gal čia kaltas jūsų ūgis  biggrin.gif

biggrin.gif ne mano ugis nedidelis o buna tokiu dideliu zmoniu kurie tiesiog per daug buna mano erdvej blink.gif
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 10 03, 21:58)
Nekultūringai valgantys nori atkreipti į jus dėmesį? Į mane tai nori atkreipti dėmesį tik labai kultūringai valgantys lyderiai.  biggrin.gif

Čia atskiras punktas. Tai jūs žinokit labai labai šauni esat bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Dar mane nervina įkyrūs postai rolleyes.gif Ir įkyrūs žmonės, ir apskritai, įkyrumas ax.gif
Atsakyti
`Kai jus verčia daryti tai, ko nenorite`

Čia pats baisiausias dalykas. Ir žmogus, mane verčiantis, labai rizikuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane erzina pazadukai,zmones kurie sugeba pazadeti bet nesugeba isteseti doh.gif
Atsakyti
Nerealiai susinervinu kai sugenda darbo masina blush2.gif Labiausiai mane nervinantis dalykas doh.gif
Atsakyti
Mane nervina kai aplinkuj kaskas rekia doh.gif
Atsakyti