Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus labiausiai erzina (nervuoja)?

Apklausa: Kas dažniausiai tampa jūsų susierzinimo priežastimi? (232 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Florestina @ 2011 04 27, 11:29)
Mane dar nervija tos babcės-davatkos, kurios mano, kad tik jos vienintelės žino, kaip teisingai reikia gyventi.

kaip teisingai gyventi, zino kiekvienas zmogus.
Mane tai nervina kai zmogus nezino kaip teisingai gyventi, gyvena neteisingai..bet ***..kazkodel gyvena geriau negu as.

Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2011 04 27, 19:21)
mane tai storos mergos,tokios išbrinkusios,kramtoške burnoj,ir seksas galvoj,intelekto nepaliestu veidu..

Tikrai bigsmile.gif O mane atvirksciai, kaip keista nervina tokios perdziuvusios ir dar intelekto paliestu veidu , na tokios lyg nekaltos mergeles lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute 2011: 27 balandžio 2011 - 22:40
perdžiuvusios geriau,jos nesistumdo prie maisto 4u.gif
Atsakyti
labiausiai nervina kai vaziuoji su tanku ir pataikai ant minos.
Kresteli taip, kad jei tuo momentu laizai ledus ar valgai hotdoga, lieki visas issitepes kaip kiaule.
Atsakyti
Kad priversta gyventi su 80 seniu, kuris aisku zino kaip geriau ir ne duok dieve kitaip, iskart prasideda santazai, ir beje sian suzinojau kad tualetas ar vonia namuose yra didziausia blogybe ir visi sikt i laika blink.gif doh.gif
Atsakyti
Mane tai erzina kai merginos nagus kramto, ziauru ziuret, fee doh.gif Ir buna simpatiskos kai kurios, bet stovi kur nors ir kad griauzia tuos nagus. Viskas, neberasysiu daugiau nes apsivemsiu tuoj blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ieatpandas @ 2011 08 15, 16:14)
Mane tai erzina kai merginos nagus kramto, ziauru ziuret, fee  doh.gif Ir buna simpatiskos kai kurios, bet stovi kur nors ir kad griauzia tuos nagus. Viskas, neberasysiu daugiau nes apsivemsiu tuoj  blink.gif  doh.gif

Mane nervina..., schmoll.gif ne, manęs šiuo metu niekas nenervina - mėgstu nervingą aplinką.
Atsakyti
O mane labiausiai nervuoja mano anyta. tiesiog negaliu buti tame paciame kambaryje su ja (gyvenam kartu). Labiausiai nervina jos kvaili klausimai. Net penkiametis uz ja protingesnis. Kazin kodel juros vanduo surus? Kodel suo iskises liezuvi taip daro? (ta prasme lekuoja). ir dar va, kai jis taip daro jo sirdis labai kilnojasi(tai gi jis lekuoja, tai ir krutine kilnojasi), tikriausiai jis serga, jam kazkas negerai doh.gif va tokie kiti ir panasus durni klausimai doh.gif nu zinokit, mamos, nebegaliu, kaip nervuoja doh.gif
Atsakyti
negaliu pakesti kai zmogus kalbantis su amnim telefonu valgo ar siaip kazka kramto,jau taaaaip eina per nervus,kad oj... schmoll.gif
Atsakyti
Negaliu pakesti zmoniu, kurie smerkia ar kazkaip uzleptai tyciojasi, nors tai akivaizdu.
Taip pat pagyrunu. Giriasi, nezinia del ko paskui net pamirsta ka sake..
Dar negaliu pakesti, kaip as vadinu "pasaku". Zmones, kurie bando kazkuo sudominti, o nusisneka ir pliurpia nesamones...
Atsakyti
Pykstu, kai nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2010 10 16, 21:24)
Mane labiausiai erzina žmonės, kurie rodo savo intelektą, t.y. įsivaizduoja labai intelektualius. Svaidosi intelektualiais juokeliais ir sąmojais.
O dar labiau erzina žmonės, kurie egzaminuoja, bendravimo metu tikrina profesinę kompetenciją.

Gal jie specialiai nieko neįsivaizduoja ir be reikalo niekuo nesisvaido, o tiesiog bendrauja pagal savo išsilavinimo lygį?
Jei profesinė kompetencija nėra prasta, tai tokie pokalbiai netgi įdomūs, galima argumentuotai diskutuoti ir dažnai perimti pašnekovų "tikrintojų" poziciją mirksiukas.gif

Į temą, mane nervina per daug ir be reikalo besinervinantys žmonės, na tokie, kur puola dėl niekų panikuoti, iš sykio pykti. Nors, gal ne tiek nervina, kiek kartais trukdo ar sukelia juoką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biziukas: 22 rugpjūčio 2011 - 02:55