+2008 09 25, 19:12-->
QUOTE(suilele

@ 2008 09 25, 19:12)
Mano atsakymas ne - nepaliktume Lietuvos jei turetume ten geras pajamas.
Kas liecia klimata tai galit daznai keliauti ir paatostogauti sveciose salyse.
Mes patys gyvenam UK ir esame viduryje atsidaryti savo versla Kaune ir tada jau tirkai grisim i Lietuva visam laikui (bent jau taip dabar mastom).
Mums irgi patinka siltas klimatas, tai nuvaziuojam i kitas salis. Bet jeigu gerai gaunat LT - mano patariams - neemigruokite kitur !
ačiū už nuomonę

Bet įdomu sužinoti dėl ko taip mąstai: ar dėl paliktų čia tėvelių, draugų, ar dėl ilgėsio tėvynei ar dėl to, kad Lietuvoje įpratote ir čia jums viskas labiau "sava"?
QUOTE(CHIANTI @ 2008 09 25, 19:20)
Emigravau del visu isvardintu priezasciu. Net keista, skaitau ir galvoju, juk tai as. Netgi jei buciau turejusi Lietuvoje geras pajamas ir butu atsiradusi galimybe isvaziuoti i uzsieni ( nu priklauso aisku kur), tikrai buciau isvaziuociau. gerai pasakyta isaugom is Kauno ir Vilniaus. Man ir buvo per mazai erdves Lietuvoje ir per mazai galimybiu tobulet kaip asmenybei. esiu visiska kosmopolite, jokiu sentimentu irgi nejauciu. Jei reiktu isvaziuoti is JAV i australija, nes ten geriau, varyciau nors ryt. Tevai atvaziuoja aplankyt. Man del to ramu
O, kaip faina kad yra bendraminčių

Gerai kad nesigaili kad išvykai ir tenais kitur radai daugiau galimybių sau kaip asmenybei
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 09 25, 20:07)
Jei tik noras yra tai ir vaziuokit,nepatiks nepasiseks galesit visada grizti.Tuo labiau ,kaip supratau LT yra verslas taigi jei kas be darbu neliksit.
As isvaziavau pries 7 metus,aisku norejosi ir pinigeliu uzsidirbt ir norejosi pasaulio pamatyt.Dekinga as UK uz gyvenimiska patirti,bet rengiuosi artimoj ateity namo.Pabandziau,pagyvenau ir supratau,kad ateities noriu LT.
Vaziuokit.Geriau gailetis ka padarei ,negu gailetis ko nepadarei.
Tas tiesa, kai pagalvoji, kad visad gali grįžt, tai iš karto ne taip baisu pasidaro
ir dėl "Geriau gailetis ka padarei ,negu gailetis ko nepadarei." irgi visiškai sutinku... Jei padarei, bet nepavyko, būsi bent ramus kad stengeis ir ėjai prie savo svajonės
QUOTE(Ode @ 2008 09 25, 21:17)
Aš irgi už tai, kad pabandyti verta (patys taip padarėm, tik gal punkčiukų - ale klimatas - buvo mažiau smile.gif ), nes ta gyvenimo kitoje terpėje, keliavimo patirtis - neįkainojama. Dėl tėvelių bus liūdnoka visiems, bet čia jau ta prioritetų piramidė veikia. Galit dabar tai traktuoti, kaip 'pabandymą', o po to žiūrėsit - ar norėsit leisti šaknis TEN, ar visgi grįšit auginti vaikų į Tėvynę, šalia savų (tai viena iš priežasčių, kodėl mes grįžom ax.gif ).
na va, dėl tėvelių tikrai liūdna

Tai turbūt tas dalykas pagrindinis, vis verčiantis abejoti

Aš su mama iš viso kaip su drauge bendrauju - matomės kelis kartus per savaitę

Bet dėl pabandymo sutinku