Grazie, aš negyvenau LT blogai ir lygiai kaip jūs norėjau išvykti. Šeima dar nesukurta, nors jau turiu sužadėtinį, greit būsimą vyrą, tai pagalvojom, kodėl nepabandžius, nors visi sakė, ko jūs ten važiuojate. Išvykome, na gal ne visai ten, kur norėjome, į Šiaurinę Airiją. Juodo darbo čia nedirbu, dirbu biure, nes LT turėjau patirties, darbas anglų kalba, todėl nesunkiai čia radau švarų darbelį. Hmmm...prieš kelis mėnesius tvirtai nusprendėme grįžti į LT, uoj kaip mums nepatinka čia, kiek minusų. Štai vien medicinos sistema, aš su tinstančia koja, ir skaudančia, prieš pat savo vestuves jau du mėnesius kankinuosi, o medikai tik nuo skausmo išrašinėja, galvom kraipo, tyrimų negali padaryti

Jau prakeikiau juos n..kartų, į privatų neisiu, nes laaabai brangu man čia. Pinigai? Na gal ne per dideliausi, per abu gaunasi šiek tiek virš 2000 svarų, pragyventi užtenka, bet mes nenaudojame transporto, automobilio neturime, centre butą nuomojame, kad tik neišleisti transportui, Tesco šalia, tai irgi niekur toli nereik, darbai šalia. Susitaupome. Bet paskaičiavom vieną dieną, kad jei turėtume šeimą, nekažką čia skirtųsi tas pragyvenimas nuo to, kaip galėjome gyventi LT. Kadangi ši šalis ne mūsų kraštas, tai grįšime net nedvejodami. Beje, kas dėl vyrų tai man lietuviai visada buvo number 1

Ir mano būsimas vyras lietuvis, pats pačiausias, myli gerbia ir pan.
O šiaip, jei traukia kiti kraštai tai vykit, nes kitaip visada save graušit, kad nepabandėt. Mes labai džiaugiamės išvykę ir pabandę bei supratę, jog mūsų vieta Lietuvoje