Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti - 2

QUOTE(Mertise @ 2009 02 18, 23:10)
na vis del to geri kvepaliukai,tiesiog apsvietimas toks gavosi 4u.gif
va dar tu paciu foto
user posted image
bet vistiek ju nepaemiau,pasiule man kita sm pilna bonke,tai griebiau smile.gif

cia dar nuorodele ,kaip atskirti fake  cia

šita foto jau bent spalva gerai atrodo smile.gif
šiaip aš niekuomet neperku neperku iš nepatikimų smile.gif todėl paklausiau niko smile.gif kvepalynuose dažnai sėdžių tai žinau bent preliminariai kokia pardavėja kokią reputaciją turi.

Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 19, 11:44)
šita foto jau bent spalva gerai atrodo smile.gif
šiaip aš  niekuomet neperku neperku iš  nepatikimų smile.gif todėl paklausiau niko smile.gif kvepalynuose dažnai sėdžių tai žinau bent preliminariai kokia pardavėja kokią reputaciją turi.

as pirkau is nepazistamu,bet is senbuviu,nenusiviliau nei karto 4u.gif kvepalyne irgi sveciuojuos drinks_cheers.gif
Atsakyti
viskas ok smile.gif svarbu kad nenusvilai smile.gif as kai is labai patikimos lyg ir smile.gif pirkau - ir fuflo gavau su visais kodukais, spalva ir bla bla atitikimais, chaneliukas - ir ka? ogi nieko, jokiu pretenziju negalejau reiksti nes ji ne vilniete, gavau pastu pries tai bent 10 foto apziurejus smile.gif tai kad davirei no pravirei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 19, 12:46)
viskas ok smile.gif  svarbu kad nenusvilai smile.gif as kai  is labai patikimos lyg ir  smile.gif pirkau - ir fuflo  gavau su visais kodukais,  spalva ir bla bla atitikimais, chaneliukas  -  ir ka?  ogi nieko, jokiu pretenziju negalejau reiksti nes ji ne vilniete, gavau pastu pries tai bent 10 foto apziurejus smile.gif tai kad davirei no pravirei tongue.gif

Uzjauciu.tai ka,vis del to imanoma padirbti buteliuka nepriekaistingai g.gif pirmam puslapy raso,kad labai sunku tai padaryti
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 02 19, 11:46)
viskas ok smile.gif  svarbu kad nenusvilai smile.gif as kai  is labai patikimos lyg ir  smile.gif pirkau - ir fuflo  gavau

Gal butu galima suzinoti, is ko?
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2009 02 18, 22:22)
Ar yra ant Mademoiselle  nugarinės dalies išgraviruoti keturi skaitmenys -labai nežymiai, ? 4u.gif Pas Ingakalnį jie matosi foto  4u.gif

Asta, sakai jei tie 4 skaiciukai yra tai kvepalai originalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 02 19, 14:03)

As ne Asta, bet atsakysiu is savo varpines:
kodukas yra vienas is originalumo pozymiu, zinoma, tai ne vienintelis, kaip minejau-kvapas, purkstuko, siaudelio, stiklo isliejimo kokybe ir kita turi buti taip pat atitinkama originalui. Negalima teigti, kad vien kodukai- skaiciukai yra jau originalas, nes juos padirbti, manau, irgi imanoma g.gif
Kiek turejau chaneliu, ar kitokiu kvepalu, nu nemaciau be koduku g.gif Ar buna originalai be koduku? ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 19 vasario 2009 - 14:11
QUOTE(Roxetė @ 2009 02 19, 16:07)
kodukas yra vienas is originalumo pozymiu, zinoma, tai ne vienintelis, kaip minejau-kvapas, purkstuko, siaudelio, stiklo isliejimo kokybe ir kita turi buti taip pat atitinkama originalui. Negalima teigti, kad vien kodukai- skaiciukai yra jau originalas, nes juos padirbti, manau, irgi imanoma  g.gif
Kiek turejau chaneliu, ar kitokiu kvepalu, nu nemaciau be koduku  g.gif  Ar buna originalai be koduku? ?  rolleyes.gif

Originalu be koduku tai nebuna, bet kazin kaip su neoriginalais. Gal ir buna, bet gal skaiciukai kitokie ar vietom sukeisti? Nu cia truputi nusipievinau jauciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 02 19, 12:07)
Uzjauciu.tai ka,vis del to imanoma padirbti buteliuka nepriekaistingai g.gif pirmam puslapy raso,kad labai sunku tai padaryti

esu skaičius ir pati susidūriau-nebūtina padirbinėt buteliuką ir dėžutę.Įsigyja ir tikrų pakuočių,bet supila bala žino ką-pvz.skiestą n kartų tikrą kvapą geriausiu atveju,jei ne valiklį.Čia aišku,ne pardavėja,o "gamintojas".Tai kol nepanaudosi kelis kartus,nevisad gali suprast. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 02 19, 12:07)

sunku padirbti?
aš sakyčiau kitaip - sunku gerą padielkę atskirti nuo originalo o ypač per foto
QUOTE(Roxetė @ 2009 02 19, 14:07)
kodukas yra vienas is originalumo pozymiu, zinoma, tai ne vienintelis, kaip minejau-kvapas, purkstuko, siaudelio, stiklo isliejimo kokybe ir kita turi buti taip pat atitinkama originalui. Negalima teigti, kad vien kodukai- skaiciukai yra jau originalas, nes juos padirbti, manau, irgi imanoma  g.gif
Kiek turejau chaneliu, ar kitokiu kvepalu, nu nemaciau be koduku  g.gif  Ar buna originalai be koduku? ?  rolleyes.gif

mano visi su kodais, bet išdėstymas jų skirtingas.
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2009 02 19, 14:03)

ne, nesakau 4u.gif Yra daug požymių pagal kuriuos galima nustatyt originalumą , šis tik vienas ( bent man vienas iš pagrindinių Chanel originalumą nustatinėjant) iš daugelio - nes kitų gamintojų šis kodukas būna atspausdinamas kitu rašalu ant lipduko 4u.gif
Dior būna arba ant lipduko - arba išgraviruota - galimi abu variantai. Lancome - nesu mačius išgraviruotų - tik kitu rašalu ant lipduko atspausdinta 4u.gif Ir tt ir tt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2009 02 19, 17:18)
ne, nesakau  4u.gif Yra daug požymių pagal kuriuos galima nustatyt originalumą , šis tik vienas ( bent man vienas iš pagrindinių Chanel originalumą nustatinėjant) iš daugelio - nes kitų gamintojų šis kodukas būna atspausdinamas kitu rašalu ant lipduko  4u.gif
Dior būna arba ant lipduko - arba išgraviruota - galimi abu variantai. Lancome - nesu mačius išgraviruotų - tik kitu rašalu ant lipduko atspausdinta  4u.gif  Ir tt ir tt.  4u.gif

tai
coco edp 0101
no5 eau priemiere 1101
chance eau fraiche 0402 ?

Atsakyti