Įkraunama...
Įkraunama...

NAN mišinukai

QUOTE(Lijyte @ 2010 06 22, 11:57)
Sveikos, paskaičiau jūsų komentarus ir sunerimau ar mano 3 svaičių mažulis ne per daug valgo  g.gif  darau mišinuką Nan 1 4 šaukšteliai + 120 ml ir jis valgo kai vakar paskaičiavau 8 kartus per dieną. Naktį išmiega ir 5-5,5 val. Bet dieną kai būna aktyvus pareikalauja maistelio ir po 2 valandų + vakare prieš miegą dar duodu per visą dieną nutraukto savo pieno apie 30-40 ml. Nelabai galiu užtempti laiko, nes jei jis nori valgyti tai reikalauja labai garsiai... Kažin ar viskas gerai?  4u.gif

Manau, kad labai normalu. Kai dabar eisit pas daktare paminekit kiek valgo ir kaip wink.gif Jei bus mazai priauges svorio, tai pasakys daugiau duot.

Mano mazoji 3 menesiu valge dar kas 2 valandas. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmute4u: 22 birželio 2010 - 15:20
QUOTE(wilmute4u @ 2010 06 22, 16:17)
Manau, kad labai normalu. Kai dabar eisit pas daktare paminekit kiek valgo ir kaip wink.gif Jei bus mazai priauges svorio, tai pasakys daugiau duot.

Mano mazoji 3 menesiu valge dar kas 2 valandas.  wink.gif

Tai ramu smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
norejau paklausti, ar labai skoniu skiriasi nan1 nuo nan2? valgem nuo gimimo hipp, pries savaite ar kiek anskciau beveik isvis rpadejo jo nebevalgyti, nors iki tol viskas buvo gerai.nupirkau nan1, valgo..gal ir ana vel isiulyciau, bet sitas man paciai irgi patiko, o ir vaikas mielai valgo, nenoriu eksperimentuoti..jis ir skystesnis, geriau issiplaka..na zodziu..va gal tik be reikalo pirkau 1 numeriuka, nebuvo dar pilnai 6 menesiu..dabar kaip ir reiktu prie 2 pereiti..tik galvoju ar jis labai skiriasi..ar nebus taip, akd vel nebevalgys..ar dar galima nekeisti? g.gif
Atsakyti

! 
Dar kartą kartoju: mišinukus/tyreles/košeles/kt. maistą forume pardavinėt/pirkti/dovanoti draudžiama! Daugiau perspėjimų nebebus, pradėsiu skirti asmeninius įspėjimus.

Atsakyti
Kadangi netiko Aptamil be proto nuo jo pūtė vaikui pilvą, gydytoja pasiūlė pabandyti NAN1 ha. Na mums jis absoliučiai netiko, vaikas išvis pradėjo be perstojo klykti, seniau megojo nakti, tai dabar nebemiega, užkietėjo viduriai, kakutis patapo žaliu, o smarvė... žiauriai baisi, taip ir norisi dujokaukę užsidėti. Greit metėm per bortą šitą baisybę, bandysim Milumil valgyti, gal šis tiks, nes aš jau neviltyje su tais mišinukais.
Kiek skaičiau forumuose, tai daug kam netiko NAN firmos mišinukai.
Atsakyti
Nan man labai patiko, nes lengvai paruosiamas. Taciau vaikeliui jis netoko, nes nuo jo labai pute pilvuka. ir nuo nan1 ir veliau bandziau nan2. HA nepirkau, o tiesiog pakeiciau kitos firmos misiniu, radom sau tinkama.
Atsakyti
kokie saukstelio ismatavimai? ta prasme, kiek telpa i sauksteli?
Atsakyti
o mana mergytei NAN misinukas netiko tik daviau iskarto uzkietejo viduriai vienu zodziu naktis be miege buvo smile.gif
Atsakyti
Manoji nuo triju menesiuku geria, jokiu problemu. Gal keleta kartu pasirauke kai nuo NAN 1 perejom prie NAN 2. Viduriukai geri, tik dabar gydytoja patare maziau sauksteliu deti, nes turim pakankamai svorio . Ir pagaminimas tikrai lengvas, beje apie nuosedas-nieko man ten nesusidaro.
Atsakyti
gal kas pirkote Nan activ po 900g? radau el parduotuvėje, kaina 37 lt rašo, kad gamintojas Prancūzija, bet ant pakuotės užrašai lenkiški g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nusipirkau Nan1 mišinuko juodai dienai.. ir manau ji artėja, nes pienuko kažkaip mažėja unsure.gif Įdomu kaip daryti su primaitinimu?
Sakykime vaikas suvalgo apie 100-110ml. Pritraukiu tik 80, o tuos likusius sakau pabandyti su mišinuku.
Tai pilti vandens 30ml ir dėti šaukštuką mišinuko? g.gif
O kokia temperatūra turi būtii, skaičiau kad maišo šaltoką virintą su karštu.. unsure.gif Gal kuri patars man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2010 12 12, 11:16)
Sveikos  4u.gif
Nusipirkau Nan1 mišinuko juodai dienai.. ir manau ji artėja, nes pienuko kažkaip mažėja unsure.gif Įdomu kaip daryti su primaitinimu?
Sakykime vaikas suvalgo apie 100-110ml. Pritraukiu tik 80, o tuos likusius sakau pabandyti su mišinuku.
Tai pilti vandens 30ml ir dėti šaukštuką mišinuko? g.gif
O kokia temperatūra turi būtii, skaičiau kad maišo šaltoką virintą su karštu.. unsure.gif Gal kuri patars man  blush2.gif

Vandenuko (virinto) ipilkit i buteliuka 30 ml ir atausinkit mazdaug iki 37 laipsniu, t.y. kad butu siltas ir idekit nubraukta 1 sauksteli misinelio. Gausit truputi daugiau nei 30 ml padaryto misinelio. Maisyti salta su karstu vandens manau dar neverta (per mazas kiekis), o kai reiks daugiau pagaminti, tada jau apsimokes. Su pirmu ir su antru vaiku taip dariau. Tikiuosi aiskiai paaiskinau ir pades Jums smile.gif
Atsakyti