Įkraunama...
Įkraunama...

NAN mišinukai

QUOTE(Lu Lu @ 2010 12 27, 16:30)
Mamytes, gal kuriai reikia NAN HA 1 misinuko, nupirkau per klaida dukrelei ne ta, nes valgom NAN Active 1  doh.gif nupirktas tik vakar vakare (12.26) atidariau, ziuriu milteliai siek tiek kitokie, bet padariau misinuko, mergina mano pavalge, o paskui tik pamaciau kad cia NAN HA 1  doh.gif atiduociau uz 10 lt  blush2.gif

vilnius  4u.gif

ar Jums apsimoka uz 10 Lt atiduoti g.gif Jei vaikas gerai suvalge, tai isnaudokit sita misinuka. Nemanau, kad pakenks, jis alergijos profilaktikai irgi yra skiriamas mirksiukas.gif
Atsakyti
galima toki ir kosem kokiom sunaudot ar dar kam. jei blogai nebuvo, tirkai neverta atiduoti.is esmes tas pats gamintojas, mazai kas ir skiriasi. jei toleruoja tai ir naudokit mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip ir truksta MP,tad noreciau buti nusipirkt NAN2 misineli,bet vienam psl.:radau parasyta "Sveikiems, motinos pienu nežindomiems kūdikiams.".Tai taip iseina,jei dar geria Mp,tai sis misinys netinka g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes!

o ar yra kuriai taip buve, kad gere nan active1,2, o 3 nano netoleruoja? beria, atpilineja, viduriukai uzkietejo...
Tai vel grizom prie 2. dar gydytojos savo neklausiau, bet idomu, kaip ilgai ta 2 galima gerti, ar nereikia jo pakeisti ne tokiu maistingu misiniu?
Atsakyti
Mamos reikia patarimo, daktaras siule keisti misini i Argiskiems vaikiukams skirta su HA raide, bet pridure kad jie nera labai sotus? ar kas gali ka pasakyti siuo klausimu? Jie turbut ir neskanus? Ir keiciant misini vaikui turbut gali vel skaudet pilveli, dekui uz info

Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2011 01 13, 18:26)
Mamos reikia patarimo, daktaras siule keisti misini i Argiskiems vaikiukams skirta su HA raide, bet pridure kad jie nera labai sotus? ar kas gali ka pasakyti siuo klausimu? Jie turbut ir neskanus? Ir keiciant misini vaikui turbut gali vel skaudet pilveli, dekui uz info

na siaip tai mes kol prisitaikem keitem misinius ne viena karta. ir keitem irgi i HA. Tai jei netiks vaikui iskart pamatysit, o jei jau atitaikysit, tai viskas bus ok. aisku, kad jei netiks, tai ir gali skaudeti pilveli. del sotumo, tai nieko negaliu pasakyti, nes manajai netiko tie HA, tai nespejau pastebeti, o kad jie visi neskanus...nu man tai visi neskanus...gal kokias 5 rusis bandem! na o kaip vaikui del to skonio, jis tik ir tezino. manoji tai similaka kazkaip skaniai valge pradzioj.
Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2011 01 13, 17:26)

Mes is pirmo davem Nan 1, o po to Nan HA 1, tai mazoji normaliai prieme (nepajutom, kad kazkas kitaip). Del skonio, tai man abu labai jau vienodi buvo. Jei ne toks sotus, tai reiks daugiau duoti (pagal vaika matysit, jei po valgio prades dar reikalaut wink.gif ) O pilvuka gali skaudeti, bet net nezinau ar cia vien tik nuo misinelio. Musu mazoji, tai iki 3 men turejo pilvo dieglius (nuo 22 val iki 3 val nakties rekdavo) nors maitinau MP. O nuo misinuko nepasakyciau, kad labiau pilva skaudejo.
Atsakyti
Aciu mamos uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
sveikutės,

mes irgi gal nuo kokių 4 mėn geriam NAN HA (pradėjom nuo vieno ir pakeitėm iki pat 3), nes viskas aišku, kodėl daktarė mums rekomendavo šį.... matyt tiekėjai remia šią kliniką, nes ir ant lapelio , kur surašo ūgį, svorį ir ten šis mišinėlis išreklamuotas ir lankstinuką davė dėl košių, kurių pas mus net nėra pirkti doh.gif nu nesvarbu....

esmė ta, kad mes tik po gerų pusės metų būtent visai netyčiom , kai dukrytė prasirgo rotu ir daktarė liepė duoti belaktozio mišinio, išsiaiškinom, kad mūsų merginukė alergiška būtent šiam mišiniui- jau net nepamenu- tuo metu kai atsirado alergija, mes turbūt kaip tik pereidinėjom prie NR2... o mes kaltinom morkytes, vištieną... derinom mitybą su alergologe, bet apie mišinio pakeitimą nebuv nė minties doh.gif

tai gi, va... o reikalas toks , kad aš vis užsipirkdavau to NAN HA 3 mišinio iš www.assorti.lt po 12 skardinių, nes taip išeidavo kiekviena skardinė 1 lt pigiau... ir dbr kai mes jau ,,atradom" mišinuką nuo kurio neberia, dar turiu likusias 7 skardines- gal kuriai reikia ir jos vaikučiui tinka- parduočiau po 23 lt, kai tuo tarpu jis assorti .lt kainuoja šiuo metu po 26 lt:

http://www.assorti.l...-neto-mase-400g

siųsčiau į bet kurį LT kampelį dar ir su nuolaidėle, jei tik kas paimtų , nes kur gi man dbr jį dėti doh.gif - gaila suvalkietei išmesti tiek pinigėlių kaip sakoma ,,į balą" doh.gif

tai jei ką sudomino, kreipkitės per až... galit pirkti nebūtinai visas 7 skardines - tiek kiek jums reikia ax.gif

ieškojau kur pasiūlyti parduoti ,,skelbimų lentoj" ale kad ten neradau nieko apie maistą... ax.gif
Atsakyti
Laba diena mamos, as vel su bedom.. Duodu vaikui Nan active, jau visa savite, net gal jau ir ilgiau, po jo buvo jau kakojes, bet va dabar sis reikalas pagedo, uzvakar nakti net klizmute staciau labai blaskesi prisciojo stenejo nieko neissejo padaryt, diena gal dar buciau laukus, bet kainaktis del saves klizmutes pastaciau,kad isimiegot galetume visi, gal irnegerai padariau, bet rezultatas man nepatijo... padare vaikas dideli dideli guzula toki, o paskui turbut nuo zvakutes dar tyrele padare, tai jus man paaiskinkit cia jam netinka tas misinys?,pilvo ja neskauda, neatpilineja, nuo klizmutes pastatymo praejo dvi dienos, vel kakiaus nesulaukiu, dabar sakiau lauksiu dar pora dienu, jei nieko vel klizmute ir turbut keisim misini, kaip galvojat? ar tai viduriu uzkietejimas?
Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2011 01 23, 12:01)
Laba diena mamos, as vel su bedom.. Duodu vaikui Nan  active, jau visa  savite, net gal jau ir ilgiau, po jo buvo jau kakojes, bet va  dabar  sis  reikalas pagedo, uzvakar nakti net klizmute  staciau labai blaskesi prisciojo stenejo nieko neissejo padaryt,  diena gal dar buciau laukus, bet kainaktis  del saves klizmutes pastaciau,kad  isimiegot galetume visi, gal irnegerai padariau, bet  rezultatas man nepatijo... padare vaikas  dideli dideli guzula toki, o paskui turbut  nuo zvakutes  dar tyrele padare, tai jus man paaiskinkit cia jam netinka tas misinys?,pilvo ja neskauda, neatpilineja,  nuo klizmutes pastatymo praejo dvi dienos, vel kakiaus nesulaukiu,  dabar  sakiau lauksiu dar  pora dienu, jei nieko vel klizmute ir turbut keisim misini, kaip galvojat? ar tai  viduriu uzkietejimas?

Nan Active nesu davus, tai nezinau. Mano abiems vaikams nebuvo problemu su viduriais nors gere skirtingus misinelius (pirmas Similac, antras Nan HA). Mano dukterecia turejo problemu su viduriu uzkietejimu ir nesvarbu koki misineli gere. Gal geriausia butu pasikonsultuoti su gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(wilmute4u @ 2011 01 23, 13:24)
Nan Active nesu davus, tai nezinau. Mano abiems vaikams nebuvo problemu su viduriais nors gere skirtingus misinelius (pirmas Similac, antras Nan HA). Mano dukterecia turejo problemu su viduriu uzkietejimu ir nesvarbu koki misineli gere. Gal geriausia butu pasikonsultuoti su gydytoja.

nu sita daktaras ir pasiule, ne pati sugalvojau...hm...na gal dar lauksiu , gal paciam pavyks pasitustin..
Atsakyti