Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

Dar neatradau savo megstamo tuso. Turejau ir Max Factor, ir Estee Lauder, ir L'oreal, ir Lumene ir t.t. Visi-didelis brudas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 20, 21:11)
sian isigijau guerlain dvipusi tai jau ryt bandysiu bigsmile.gif

Niu va aš dar nepirkau... Dar Iconic savo naudoju ir mėtaus tarp tų tušų... Parašyk atsiliepimus. Gal gali ir foto su tušu pasidažius įdėti? ax.gif

QUOTE(Bobulytė @ 2008 10 20, 21:18)
Kiek jis kainuoja??

Ir man įdomu Žinau, kad apie 120 Lt
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 20, 21:11)
sian isigijau guerlain dvipusi tai jau ryt bandysiu bigsmile.gif

na ka sian jau isbandziau ir ka galiu pasakyti tusas neblogai ilgina, tankina bet dar sunkoka man su juo dazytis nepripratus prie sepetelio... todel dar lipina... mazojo spetelio man isvis galetu nebuti nes ir taip puikiai guminis sepetelis pasiekia visas blakstienas smile.gif dazo pakankamai ryskiai smile.gif tai tokie pirmi ispudziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 21, 18:33)
na ka sian jau isbandziau ir ka galiu pasakyti tusas neblogai ilgina, tankina bet dar sunkoka man su juo dazytis nepripratus prie sepetelio... todel dar lipina... mazojo spetelio man isvis galetu nebuti nes ir taip puikiai guminis sepetelis pasiekia visas blakstienas smile.gif dazo pakankamai ryskiai smile.gif tai tokie pirmi ispudziai 4u.gif

Kokia kaina ir kur pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 10 21, 18:39)
Kokia kaina ir kur pirkot? ax.gif

pirkau ne kristianoje todel nzn tikslios kainos, bet cia kiek teko uzmatyti mamytes diskutavo kad berods 120lt 4u.gif
Atsakyti
Aišku... Įdomiai čia, niekas neperka Kristianoj... smile.gif Turbūt antakainis nemažas.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 10 21, 20:14)
Aišku... Įdomiai čia, niekas neperka Kristianoj...  smile.gif Turbūt antakainis nemažas.

o kur daugiau be kristianos galima nusipirkti originala? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 10 22, 11:47)
o kur daugiau be kristianos galima nusipirkti originala? g.gif

o jus tikra kad Kristianoje nusiperkat originala? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 10 22, 14:29)
o jus tikra kad Kristianoje nusiperkat originala?  mirksiukas.gif

bigsmile.gif pasidalink info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 10 22, 14:59)

tikra, ji nerizikuotu savo vardu.
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 10 22, 13:29)

Taip, ten tikrai originalai. Pakuotės, viskas tikra.
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 10 22, 15:51)
tikra, ji nerizikuotu savo vardu.

Girdėjau GANDUS, kad Kristianos ir Sarmos veža orginalą, bet pagamintą ne tose šalyse, kur parašyta, o Lenkijoje ir pan, kur pigiau atsieina gamyba rolleyes.gif
Atsakyti