Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(Mufasa @ 2008 10 22, 13:17)
o kur daugiau be kristianos galima nusipirkti originala? g.gif

truputi patikslinsiu savo klausima - kur pigiau nei kristianoje galima isigyti originalios kosmetikos?
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 10 22, 17:23)
truputi patikslinsiu savo klausima - kur pigiau nei kristianoje galima isigyti originalios kosmetikos?

LT gal nelabai daugiau yra kas be Kristianos, nebent SM kosmetikos išparduotuvė biggrin.gif
o šiaip kartais labiau per tarpininkes apsimoka siųstis arba iš braškių ax.gif
Atsakyti
Lancome naujiena vibruojantis tušas - Oscillation bigsmile.gif

user posted image
Įdomu kada pasirodys Lietuvoje rolleyes.gif Gal jau yra išbandžiusių? ax.gif

vaizdinė medžiaga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2008 10 24, 15:53)
Lancome naujiena vibruojantis tušas -  Oscillation bigsmile.gif

user posted image
Įdomu kada pasirodys Lietuvoje  rolleyes.gif Gal jau yra išbandžiusių?  ax.gif

vaizdinė medžiaga smile.gif

kaip as jo noooriu wub.gif
Atsakyti
Jais jau Dubline prekiauja. Regis 32 EUR. Bet man nelabai rimtai atrodo tas vibruojantis sepetelis ax.gif
Atsakyti
as galvojau, kad nieko neiprasciau uz givenchy bumbuliuka jau negali buti... nu bet tas vibravimas man visai kvailai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažin kaip pasidažyt kai jis juda... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 10 24, 21:10)
Kažin kaip pasidažyt kai jis juda... rolleyes.gif  biggrin.gif

del to ir juokinga. as kai dazausi blakstienas bunu visa isitempusi, kad tiksliai, lygiai nuo saknu padengiau blakstienas. na tikrai keistas tusas blink.gif
Atsakyti
Labai domina bourjoins liner tas naujasis ir maybelline naujausias, geltonas 4u.gif mastau apie viena is ju blush2.gif
Atsakyti
Naudoju naujaji Chanel Exceptionnel De Chanel, na kazko ypatingo nepastebejau, sepetelis guminis(juosteles)+iprastu sereliu(i tarpa juosteles).Man kazkuo panasus i Lancomo Fatale.Reikia kruopstumo besidazant 4u.gif .
Dar isigijau HR lash @ueen Feline Blacks (leopardini)-tai patinka labiau, blakstienos atskiros (papasus efektas i Chanelio Innimitable). bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
man kazkaip vibruojantys dantu sepeteliai, skutimosi peiliukai, o dabar ir tusai - pasitikejimo nekelia schmoll.gif bent is pirmuju kiek bandziau stulbinancio efekto nera - tik paprasciau iprastiniu budu, todel tokio tuso net bandyt nesinori rolleyes.gif Kazkaip isitikinus kad tuso kokybe susideda is pacio materialo (tuso mases) ir sepetelio, o dazantis atidirbti rankos judesiu taj jau kaip kas moka ir iprates, o tas vibravimas.. elementarus reklamos triukas (kazi kiek is jo naudos doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 25, 02:06)
man kazkaip vibruojantys dantu sepeteliai, skutimosi peiliukai, o dabar ir tusai - pasitikejimo nekelia  schmoll.gif  bent is pirmuju kiek bandziau stulbinancio efekto nera - tik paprasciau iprastiniu budu, todel tokio tuso net bandyt nesinori  rolleyes.gif Kazkaip isitikinus kad tuso kokybe susideda is pacio materialo (tuso mases) ir sepetelio, o dazantis atidirbti rankos judesiu taj jau kaip kas moka ir iprates, o tas vibravimas.. elementarus reklamos triukas (kazi kiek is jo naudos  doh.gif )

drinks_cheers.gif geriau ne nepasakysi biggrin.gif
Atsakyti