Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 11 01, 21:53)
Nezinau nuo ko priklauso. Bet pvz. man Estee Lauder Sumpuous, Lancome ir HR ivairus tusai - patinka ir netepa  smile.gif

Dėkui. Reikės EL pasižiūrėt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 11 01, 21:18)
Na tai tik dziaugsiuos, jei pasirodys neblogas. Laukiu atkeliaujant ir jei kam idomu, parasysiu atsiliepimus  smile.gif

Bus idomu paskaityt kaip patiks jums - as jau parasius temoj esu apie ji atsiliepimus. Siandien dar pakankinau, tai visai patenkinta. Bet kazko ispudingo tikrai nera - bandziau ir ijungus vibracija ir isjungus dazytis, tai man praktiskai vienodas rezultatas. Ilgio pridejo, o tankumo vistiek daugiau noretusi (aisku jis daugiau ilgiui skirtas). Atskirt tai puikiai atskiria blakstienas. Zodziu, esu turejus tokio gerumo ir zymiai pigesniu. ax.gif
Atsakyti
Esu isbandziusi daug tusu , geriausias ir mylimiausias mano - Yves saint Laurent Fake lash (kazkas panasaus) tikrai patarciau isbandyti. Tik turi viena minusa, pabaigoje kazkas atsitinka sepeteliui ir jis susigadina, nors tuso dar yra, ir taip jau nebepirma karta sad.gif

Taipat labai patinka Dior - DiorShow ir Lancome Hypnose Onyx smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2008 11 01, 23:32)
Esu isbandziusi daug tusu , geriausias ir mylimiausias mano - Yves saint Laurent Fake lash (kazkas panasaus) tikrai patarciau isbandyti. Tik turi viena minusa, pabaigoje kazkas atsitinka sepeteliui ir jis susigadina, nors tuso dar yra, ir taip jau nebepirma karta sad.gif

Taipat labai patinka Dior - DiorShow ir Lancome Hypnose Onyx smile.gif

instrukcijoj parašyta, kad jį reik nuplaut karts nuo karto 4u.gif
Atsakyti
o mano megstamiausias tusas yra Chanel. Bandziau ir YSL ir Sisheido, bet Chanel labiausiai patinka. Blakstienos atrodo labai graziai.
Atsakyti
smile.gif+2008 11 02, 13:50-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 11 02, 13:50)
o mano megstamiausias tusas yra Chanel. Bandziau ir YSL ir Sisheido, bet Chanel labiausiai patinka. Blakstienos atrodo labai graziai.

O koks Chanel?Ir kuo jis toks geras?
Atsakyti
Chanel Inimitable. Tai jis gerai atskiria blakstienas, labai patinka sepetelis. Visas blakstienas gerai nudazo. biggrin.gif Ir ilgai laikosi, netrupa
Atsakyti
O tai jei išplauni šepetėli tušas nesugenda greičiau? blush2.gif Nes kiek aš žinau tai tušui nelabai patinka kai ten į vidu prieina oro, o su oru ir bakterijų prieina. Ar aš čia kažkur negera info skaičiau?
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 11 02, 18:38)
O tai jei išplauni šepetėli tušas nesugenda greičiau?      blush2.gif    Nes kiek aš žinau tai tušui nelabai patinka kai ten į vidu prieina oro, o su oru ir bakterijų prieina. Ar aš čia kažkur negera info skaičiau?

Tai bakteriju su oru ir taip prieina kai atidarai tusa. Nemanau, kad sepetelio plovimas pablogintu padeti - kaip tik geriau turetu but (tik nereikia slapia sepeteli kist atgal i tubele), nes gi sepeteli dedi prie akies ir pan ir taip ten kaupiasi bakterijos, kurios nuo jo patenka i pati tusa. Nezinau kiek tu bakteriju prieeina is oro, bet kad nuo akyciu bedazant ir pan, tai tikrai (visokios seseliu dulkeles ir tt). Butent del bakteriju (o ne del oro) ir rekomenduoja tusa naudot ne ilgiau nei 3 men (nors graziai dazyt gali metus ar ilgiau).

----------------------------------------------------------

Dar siek tiek ziniu apie naujaji Lancome vibratoriu - siandien tepiau be vibracijos ir lygiai taip pat graziai man jis padaze, tik visgi man jis tepa (darbe apsiziurejau, kad patepe virsutini voka ir apacioje po akim), nors ir turiu gana uzkritusius vokus, bet retas kuris tusas man tepa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 03 lapkričio 2008 - 00:46
QUOTE(Drugelis )
Chanel Inimitable. Tai jis gerai atskiria blakstienas, labai patinka sepetelis. Visas blakstienas gerai nudazo.  biggrin.gif  Ir ilgai laikosi, netrupa

Dar labiau jo noriu! bigsmile.gif Jis man taip gražiai atrodo, šepetėlis toks tankus. Merginos sakė, kad tepa, bet jaučiu kad reikia man jį pirkt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 03 lapkričio 2008 - 07:55
Merginos,o kaip jums DiorShow Blackout ir Shiseido ( tas su plaukeliais) tusai?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 11 03, 08:54)
Dar labiau jo noriu! bigsmile.gif  Jis man taip gražiai atrodo, šepetėlis toks tankus. Merginos sakė, kad tepa, bet jaučiu kad reikia man jį pirkt g.gif

na man jis ant blakstienu labai lengvas, neapsunkina ju. As usipirkusi jau trecia karta ji. Kai baigsis ir vel ji pirksiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 03, 10:38)
Merginos,o kaip jums DiorShow Blackout ir Shiseido ( tas su plaukeliais) tusai?

Man shiseido nepatiko schmoll.gif Greitai uzdziuvo
Atsakyti