Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

LOreal Double Extension Mascara
Atsakyti
QUOTE(Drugelis)
na man jis ant blakstienu labai lengvas, neapsunkina ju. As usipirkusi jau trecia karta ji.  Kai baigsis ir vel ji pirksiu  thumbup.gif

O gal gali palygint jį su naujuoju Exceptionnel de Chanel?
Dabar jau mėtausi tarp šių dviejų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 03 lapkričio 2008 - 11:42
smile.gif+2008 11 03, 12:35-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 11 03, 12:35)
Man shiseido nepatiko  schmoll.gif  Greitai uzdziuvo

O kaip dazo?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 03, 12:44)
O kaip dazo?

dazo gal ir neblogai bet tepa
Papildyta:
QUOTE(Elegant @ 2008 11 03, 12:41)
QUOTE(Drugelis)
na man jis ant blakstienu labai lengvas, neapsunkina ju. As usipirkusi jau trecia karta ji.  Kai baigsis ir vel ji pirksiu  thumbup.gif

O gal gali palygint jį su naujuoju Exceptionnel de Chanel?
Dabar jau mėtausi tarp šių dviejų unsure.gif

Na Exceptionnel de Chanel as nebandziau. Tu nueik i Kristiana Gedimino pr. ten leidzia tais tusais dazytis. issidazyk viena aki vienu tusu o kita kitu ir palyginsi, kuris tau geriau smile.gif
Atsakyti
gal kas pakomentuotų iš praktikos skirtumus tarp givenchy parad'eyes ir captive'eyes? pastarąjį esu įsiarašius sau kaip geriausią, bet deja greit džiūna....o kuo kitoks arad'o efektas? g.gif šiaip man labai patinka maži šepetėliai - jais lengviau pasidažyt neišsimozojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 11 03, 10:38)
Merginos,o kaip jums DiorShow Blackout ir Shiseido ( tas su plaukeliais) tusai?

Man DiorShow nelabai patiko, uz tokia kaina galima geresniu rasti. Vienintelis gerumas - kad nusiplaudavo lengvai biggrin.gif
As asmeniskai apsistojau ties Lancome tusais, man jie geriausi yra.
Atsakyti
ar yra bandziusiu Shu Uemura tusus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 11 03, 19:17)
Man DiorShow nelabai patiko, uz tokia kaina galima geresniu rasti. Vienintelis gerumas - kad nusiplaudavo lengvai biggrin.gif
As asmeniskai apsistojau ties Lancome tusais, man jie geriausi yra.

Dekui smile.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 11 03, 13:03-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 11 03, 13:03)
Na Exceptionnel de Chanel as nebandziau.

As isbandziau Chanel,man nepatiko sepetelis "su navorotais" o pats tusas gal ir geras...
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 03, 19:36)
ar yra bandziusiu Shu Uemura tusus?  rolleyes.gif

mastau.gif nea
Atsakyti
Įsigijau Chanel "Inimitable" ir esu be galo juo patenkinta. Ačiū Drugeliui už patarimą. mirksiukas.gif Šiandien buvau pasidažius tai dar tikro efekto nemačiau, bet užtepus kartelį pastebėjau kad jis kur kas įspūdingesnis nei manojo Diorshow Iconic... g.gif Gal tik pasirodė... rolleyes.gif
Atsakyti
O aš pastebėjau vieną dalyką: kai veidą dengiu kremine pudra, man tušas tepa, o kai einu "pliku" veidu - paakiai pajuodę nebūna. Naudojau Lancome Hypnose. Tai gal čia ne tušo kaltė?
Atsakyti
na aš įsigijau "Le2 de Guerlain Mascara", nu ir ką galiu pasakyti, kad kažkokio stebuklo nematau, va pailginti tai pailgina blakstienas, o šiaip na neblogas, bet vistiek jaučiu pabaigusi pirksiu savo favoritus maxfactor ax.gif

o gal priprasti reikia g.gif , man tas šepetėlis guerlain toks keistas, pripratusi prie daugiau šerelių, tai ir dažytis dar reikia su juo įgūdžius įgauti doh.gif
Atsakyti