Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

Nesvarbu, ką šampūnų gamintojai teigia, tačiau nė vienas šampūnas nepadės išgydyti suskilinėjusių plaukų galiukų.
Jei nori atsikratyti suskilinėjusių laukų galiukų, pasikirpk juos. Vienintelis dalykas, kurį šampūnas padarys, tai išplaus tavo plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 12 28, 21:36)
O kai truputi nusausinu (su ranksluosciu, netrinu, bet apsukusi galva palaikau 10 o kartais ir 5 min)tepu tik galiukus su aliejuku LIQUID CRYSTALS-CRISTALLI LIQUIDI, ALLWAVES, PROFESIONAL. Na ir paskutiniu metu galiu sakyti kad plauku galiukai yra atsigave, man bent jau patinka.

kaip atrodo buteliukas? Kaip burbuliukas ar kaiop normalus buteliukas? Kokios spalvos? ar tikrai geras, nes tada is darbo teks parsinesti ji...
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2008 12 22, 14:15)
Kas per skystis? Kaip vadinasi, kur pirkai? smile.gif

Tai rusu firmos Revivor, ant buteliuko parasyta rusiskom raidem: Syvorotka dlia sekushichsia konchikov volos nesmyvajemaja. Pirkau kaune kosmetikos parduotuveje Vilniaus gatveje salia Latino klubo
Atsakyti
Sakykit , o kur galima Vilniuje nusipirkt Tigi S factor dream drops ? Pasiskaitinejau cia,tai labai jau gundo ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 12 29, 01:02)
kaip atrodo buteliukas? Kaip burbuliukas ar kaiop normalus buteliukas? Kokios spalvos? ar tikrai geras, nes tada is darbo teks parsinesti ji...

Buteliukas tokio burbuliuko formos o skystis viduje melynas. Geras yra ir tas baltos spalvos bet as jau kelinta naudoju melyna ir tas man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2008 12 28, 23:06)
Nesvarbu, ką šampūnų gamintojai teigia, tačiau nė vienas šampūnas nepadės išgydyti suskilinėjusių plaukų galiukų.
Jei nori atsikratyti suskilinėjusių laukų galiukų, pasikirpk juos. Vienintelis dalykas, kurį šampūnas padarys, tai išplaus tavo plaukus.

Na bet ka daryti, kai nueini y kirpykla, pakerpa nemazai ir po menesiuo vel tas pats. Pas mane labai stori plaukuciai, tai net neymanoma, kad kirpeja idealiai kiekviena galiuka isisakojusi pamatytu ir nukirptu schmoll.gif o plaukus ilgus tureti norisi ax.gif
Atsakyti
Mano manymu pakirpimas nera vienintelis issigelbejimas schmoll.gif ...mano pacios plaukai ilgi,bet galus tik dabar pakirpo po 6men.nes tikrai nereikejo ir nebuvo nutriuse..o kiek mano plaukai kencia,konkursai beveik kiekviena savaitgali todel tenka sukuotis sunaudojant 1 dezute zele ir puse flakonelio lako doh.gif ..nepavydetina situacija,o plaukai grazus ir sveiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 12 29, 11:46)
Buteliukas tokio burbuliuko formos o skystis viduje melynas. Geras yra ir tas baltos spalvos bet as jau kelinta naudoju melyna ir tas man labai patinka.

o is kur ir uz kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(skaidrene @ 2008 12 29, 13:02)
Mano manymu pakirpimas nera vienintelis issigelbejimas schmoll.gif ...mano pacios plaukai ilgi,bet galus tik dabar pakirpo po 6men.nes tikrai nereikejo ir nebuvo nutriuse..o kiek mano plaukai kencia,konkursai beveik kiekviena savaitgali todel tenka sukuotis sunaudojant 1 dezute zele ir puse flakonelio lako doh.gif ..nepavydetina situacija,o plaukai grazus ir sveiki smile.gif

Kaip tau pasiseke biggrin.gif Gal pasidalintum savo graziu plauku paslaptimi? Beja, ar dazai juos? ir kokias priem naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 29, 13:24)
o is kur ir uz kokia kaina?

Pabandyk paieskoti medinese sukose. Ten jos daug ko turi. O as pirkau Šiauliuose sandeliuose. Ten yra skyrius kur perka ir kirpejos fenus dazus ir dar velniai zino ka. Beja ten ir ampoles plaukams sustiprinti yra visokios.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mano dabar galiukai nėra nutriušę, nes neseniai pakirpau, bet žinau, kad greit nutriuš, nes leidžiu pakarpyt blush2.gif nes kitaip man negražiai krinta, kai plaukai banguoti. Bet dabar noriu pasiiaugint šiek tiek plaukus, tai galvoju reik patept jau kokiu serumu iš anksto, pažiūrėsiu, ar padės nors kiek, ar ne, nuo to nuskilinėjimo. Tai nusipirkau tokį su ropėm serumą, kaip čia jau buvo keli psl atgal aptartas, sakė kažkas, kad neblogas. Bet nesuprantu, kaip maždaug jūs tepat tuos galiukus, ten parašyta "įmasažuoti", aš tai nežinau kaip čia masažuoti, taip patepu išilgai tų galiukų ir viskas. kažin, ar gerai taip? rolleyes.gif
Atsakyti
nu as ir uzsilasinu ant pirstu paskirstau ir tada suemus kuoksteliais iglostau ta aliejuka smile.gif
o kodel jus taip isitikine kad nuo iskarpymo trusta galiukai?as visa laika karpau,kitaip gi cheminis nelabai graziai kristu,tik kai tepu ir lepinu tai ne tik pacius galiukus bet imu sluoksniais plaukus ir visos galvos galiukus aptepu..nepasakyciau kad labai sakotus..seip mano kirpeja toki buda naudoja ilgiui issaugot nes labiausiai triusta butent virsutinis plauku sluoksnis,visokie pasaliniai poveikiai,saule,trynimasis i pagalve..as karpau nuo pat virsugalvio nemazai,o del ilgio retai kerpu apatini sluoksni kuris buna sveikiausias ir priduoda ilgio smile.gif aisku jei ji klysta tai klystu ir as,be to toks budas labiau tinka tom kur plaukai garbanojas,ar po cheminio ir pan..

Atsakyti