+2008 12 29, 16:24-->
QUOTE(BOMBONKE

@ 2008 12 29, 16:24)
nu as ir uzsilasinu ant pirstu paskirstau ir tada suemus kuoksteliais iglostau ta aliejuka
o kodel jus taip isitikine kad nuo iskarpymo trusta galiukai?
tai aš taip irgi darau

manau, kad nuo iškarpymi ir to "paskutimo", paploninimo, nes seniau, kai taip nedarydavau, tai neskilinėdavo
QUOTE(Eveline @ 2008 12 29, 17:17)
Tikrai nerandu paveiksliuko tinkamo, sorry. Bet nuo tokio pjovimo gal ir graziai sukuosena susiformuoja, bet plaukai labai paskui skilineja. Man taip "skuto" seniai. Dabar kategoriskai sakau, kad iskarpytu tik paprastom zirklem.
Man ir kaip jūs sakot paplonina su toliu a la peiliu, ir dar kerpa su tokiom kažkokiom žirklėm, kad toks plaukų kuokštelis nukrenta, bet nenusikerpa visi plaukai per tą vietą per kur kerpa, na nežinau kiap paaiškint, gal suprasit, manau daug kam irgi taip daro

aš jau irgi dabar nusprenžiau, kad neleisiu daugiau jokių plonininimų/skutinėjimų, tegu pakarpo normaliai ir viskas. Lygiai irgi negaliu laikyt, nes negražiai kristų, nes plaukai mano banguoti.
QUOTE(Karamel'e @ 2008 12 29, 17:31)
Galvoju, gal išmėginti tą galiukam su ropėm, kur minėjot, bet ligu jis kremo konsistensijos

gal man geriau kokiu nors tepti aliejaus konsistensijos

Gal ka patartumėt?
man visai nieko tas su ropėm, kaip sakau, kol kas dar mano normalūs tie galiukai, aš dar tik profilaktiškai, ir dar tik 2 kartus tepiau, tai nežinau to efektyvumo jo, bet kai pasitepiau, tai tokie galiukai gražūs, atrodo nesausi, o sudrėkinti (bet nesuriebaluoti)

tai visai man patinka