Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

smile.gif+2008 12 29, 16:24-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2008 12 29, 16:24)
nu as ir uzsilasinu ant pirstu paskirstau ir tada suemus kuoksteliais iglostau ta aliejuka smile.gif
o kodel jus taip isitikine kad nuo iskarpymo trusta galiukai?

as manau kad ne nuo iskarpymo triusta plaukai, o nuo vieno is budu. Yra tokie peiliukai, kuriais perbraukia kirpeja per plaukus ir jie netolygiai nusipjauna, kazka panasaus i situos tik labiau panasus i skustuva su sukom (2in1).
user posted image
Tikrai nerandu paveiksliuko tinkamo, sorry. Bet nuo tokio pjovimo gal ir graziai sukuosena susiformuoja, bet plaukai labai paskui skilineja. Man taip "skuto" seniai. Dabar kategoriskai sakau, kad iskarpytu tik paprastom zirklem.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 12 29, 19:17)
as manau kad ne nuo iskarpymo triusta plaukai, o nuo vieno is budu. Yra tokie peiliukai, kuriais perbraukia kirpeja per plaukus ir jie netolygiai nusipjauna, kazka panasaus i situos tik labiau panasus i skustuva su sukom (2in1).
user posted image
Tikrai nerandu paveiksliuko tinkamo, sorry. Bet nuo tokio pjovimo gal ir graziai sukuosena susiformuoja, bet plaukai labai paskui skilineja. Man taip "skuto" seniai. Dabar kategoriskai sakau, kad iskarpytu tik paprastom zirklem.

cia vadinasi filiravimas mirksiukas.gif yra du skirtingi ju budai su spec, kazkokiu peiliuku, tai nuo jo tikrai "sudas" buna, plaukai skilineja ir siausiasi ir yra yra antras budas su paprastom zirklemis, tai kaip iskandzioja ar pan. va sitas budas super yra, man labai patinka ir graziai atrodo ir plaukai taip nesissiausia thumbup.gif
Atsakyti
Išplautus plaukus papurškiu Joico liquid reconstuctor, tai kaip galiukam tada nieko ir nereikia, bet po dienos norėtusi galiukus (jau sausus) kuo nors dar pateplioti, nes jau baisiai jie pas mane išdžiuvę blush2.gif Galvoju, gal išmėginti tą galiukam su ropėm, kur minėjot, bet ligu jis kremo konsistensijos g.gif gal man geriau kokiu nors tepti aliejaus konsistensijos g.gif Gal ka patartumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2008 12 29, 13:06)
Na bet ka daryti, kai nueini y kirpykla, pakerpa nemazai ir po menesiuo vel tas pats. Pas mane labai stori plaukuciai, tai net neymanoma, kad kirpeja idealiai kiekviena galiuka isisakojusi pamatytu ir nukirptu schmoll.gif  o plaukus ilgus tureti norisi ax.gif

pas mane panasus variantas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mexxica @ 2008 12 29, 17:30)
Sveikos  4u.gif
mano dabar galiukai nėra nutriušę, nes neseniai pakirpau, bet žinau, kad greit nutriuš, nes leidžiu pakarpyt  blush2.gif  nes kitaip man negražiai krinta, kai plaukai banguoti. Bet dabar noriu pasiiaugint šiek tiek plaukus, tai galvoju reik patept jau kokiu serumu iš anksto, pažiūrėsiu, ar padės nors kiek, ar ne, nuo to nuskilinėjimo. Tai nusipirkau tokį su ropėm serumą, kaip čia jau buvo keli psl atgal aptartas, sakė kažkas, kad neblogas. Bet nesuprantu, kaip maždaug jūs tepat tuos galiukus, ten parašyta "įmasažuoti", aš tai nežinau kaip čia masažuoti, taip patepu išilgai tų galiukų ir viskas. kažin, ar gerai taip? rolleyes.gif

naudojau as sita sereumuka, gaila bet man jis jokio efekto nedave, bet aiksu geriau nei nieko netepti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Karamel'e @ 2008 12 29, 19:31)
Išplautus plaukus papurškiu Joico liquid reconstuctor, tai kaip galiukam tada nieko ir nereikia, bet po dienos norėtusi galiukus (jau sausus) kuo nors dar pateplioti, nes jau baisiai jie pas mane išdžiuvę blush2.gif   Galvoju, gal išmėginti tą galiukam su ropėm, kur minėjot, bet ligu jis kremo konsistensijos g.gif  gal man geriau kokiu nors tepti aliejaus konsistensijos g.gif  Gal ka patartumėt? 4u.gif

as irgi nereciau koki patarima, ku dabar bandyti naudoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 29 gruodžio 2008 - 17:36
smile.gif+2008 12 29, 16:24-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2008 12 29, 16:24)
nu as ir uzsilasinu ant pirstu paskirstau ir tada suemus kuoksteliais iglostau ta aliejuka smile.gif
o kodel jus taip isitikine kad nuo iskarpymo trusta galiukai?

tai aš taip irgi darau rolleyes.gif manau, kad nuo iškarpymi ir to "paskutimo", paploninimo, nes seniau, kai taip nedarydavau, tai neskilinėdavo doh.gif
QUOTE(Eveline @ 2008 12 29, 17:17)

Man ir kaip jūs sakot paplonina su toliu a la peiliu, ir dar kerpa su tokiom kažkokiom žirklėm, kad toks plaukų kuokštelis nukrenta, bet nenusikerpa visi plaukai per tą vietą per kur kerpa, na nežinau kiap paaiškint, gal suprasit, manau daug kam irgi taip daro rolleyes.gif aš jau irgi dabar nusprenžiau, kad neleisiu daugiau jokių plonininimų/skutinėjimų, tegu pakarpo normaliai ir viskas. Lygiai irgi negaliu laikyt, nes negražiai kristų, nes plaukai mano banguoti.
QUOTE(Karamel'e @ 2008 12 29, 17:31)
Galvoju, gal išmėginti tą galiukam su ropėm, kur minėjot, bet ligu jis kremo konsistensijos g.gif  gal man geriau kokiu nors tepti aliejaus konsistensijos g.gif  Gal ka patartumėt? 4u.gif

man visai nieko tas su ropėm, kaip sakau, kol kas dar mano normalūs tie galiukai, aš dar tik profilaktiškai, ir dar tik 2 kartus tepiau, tai nežinau to efektyvumo jo, bet kai pasitepiau, tai tokie galiukai gražūs, atrodo nesausi, o sudrėkinti (bet nesuriebaluoti) good.gif tai visai man patinka 4u.gif
Atsakyti
ai nu skutinejimai ir filiravimai tai gal ir kenkia,nesiginciju nes man tai paprastai pakerpa ir tiek,kad sruogos skirtingi ilgio but smile.gif

as vakar pabandziau loreal elvital sos repair balsam[ar pan] tokiose raudonose tutukese,nu neblogai,plaukai labai svelnus,blizga,siektiek pasunkina,patiesina,ale tos kas iesko gydanciu tai kazin ar ka gero ras,perdaug jau greitas efektas kad gydantis but..bet seip neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 12 29, 17:51)
Man ir kaip jūs sakot paplonina su toliu a la peiliu, ir dar kerpa su tokiom kažkokiom žirklėm, kad toks plaukų kuokštelis nukrenta, bet nenusikerpa visi plaukai per tą vietą per kur kerpa, na nežinau kiap paaiškint, gal suprasit, manau daug kam irgi taip daro  rolleyes.gif  aš jau irgi dabar nusprenžiau, kad neleisiu daugiau jokių plonininimų/skutinėjimų, tegu pakarpo normaliai ir viskas. Lygiai irgi negaliu laikyt, nes negražiai kristų, nes plaukai mano banguoti.

gal cia biski offtopicas.... as tai atejus pas kirpeja iskart ispeju nefiliruoti, neploninti, nei su peiliukais nei su tokiom filiravimo zirklem. atsisedu i kedea ir parodau kaip mane iskarpyti kad graziai kristu (nes megstu iskarpytus plaukus), tai visos nustemba, kad noriu tiesiog paprasto iskarpymo, be filiravimo ir dar pati pamokau lotuliukas.gif (pati tokiu budu kerpu pazistamus, o saves deja nesugebu, nes plaukai labai ilgi...).
sutinku, daugeliu filiruoja, ir man anksciau filiravo, kol patekau pas viena faina kirpeja ir ji man pasake, kad mano plauku geriau nefiliruoti, o graziai iskarpyti sluoksniais (laipteliais). Kitos tai net nepaziuri koks plaukas ir pradeda filiruoti doh.gif

Neleiskit SKUTINETI plauku!!!!!
Atsakyti
man seniau iškarpydavo taip (suriša aukštai uogeda ir su žirklem pakelus ta uodega karpo) tai cia kaip supratu feliravimas? tai viskas buvo kaip ir gerai, bet kadangi aš tiesinau tai tų plaukų per visa ilgį galiukai žiauriai išskilinėjo o patys plaukų galai normalūs, nes dažnokai pakerpu.Tai dabar toks geras gabalas nukirptas plaukų.
Seniau būtent galiukam jokių ten aliejukų nenaudojau,bet kai nukirpo plaukus lb nedaug pakarpe tai saugau galiukus biggrin.gif naudoju BIO TRAITEMENT fluidą su linų sėmėnim tai galiukai super thumbup.gif (kirpau prieš 2,5 mėn maždaug)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brilliante: 29 gruodžio 2008 - 18:21
QUOTE(fantamsagorija @ 2008 12 29, 12:06)
Na bet ka daryti, kai nueini y kirpykla, pakerpa nemazai ir po menesiuo vel tas pats. Pas mane labai stori plaukuciai, tai net neymanoma, kad kirpeja idealiai kiekviena galiuka isisakojusi pamatytu ir nukirptu schmoll.gif  o plaukus ilgus tureti norisi ax.gif

pas mane ta pati problema. kas menesį kerpu, bet minimaliai aišku, nes noriu atsiaugint, bet vis tiek šakojasi. nžn nuo ko čia priklauso. kitos žiūrėk jokių priemonių nenaudoja, tik šampūnu išplauna, o plaukai nuostabūs žvilga. očia tepu tepu ir rezultato nėra unsure.gif
Atsakyti
Aš seniau nekreipdavau dėmesio dėl tų karpymų/filiravimų, nes eidavau reguliariai pakirpt galiukų, nelaukdavau, kol jau visai nušiurę būna ir pan. o dabar susirūpinau, nes nenoriu dažnai kirpt, o paaugint plaukus ilgesnius 4u.gif nes kiek užauga kelis cm, tai kai nueinu pakirpt ir nukerpa viską, ką užauginau, tai kirpėja sako "nukirpsiu, kiek negražūs" rolleyes.gif o negražūs, nes pati iškarpė doh.gif vienu žodžiu, užburtas ratas rolleyes.gif tai dabar jei tas su ropėm nepadės, pirksiu kitą, šiurint plaukų daugiau neleisiu, ir atsiauginsiu ilgas kasas, kokias seniau turėjau biggrin.gif tai va, palinkėkit stiprybės biggrin.gif
Atsakyti
as vel su klausimuku : gal kas esat bandziusios ECHOSLINE F1-2 Fluid Crystal?

Siandien vaistineje rekomendavo ,kai rinkausi plauku galiukams kazka g.gif ,
tai idomu gal nuomoniu turite kokiu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2008 12 29, 14:33)
Kaip tau pasiseke biggrin.gif  Gal pasidalintum savo graziu plauku paslaptimi? Beja, ar dazai juos? ir kokias priem naudoji? 4u.gif

Na zinai gal as cia per daug issigyriau biggrin.gif galesiu kada parodyt foto kaip tikrai atrodo..o bent mano sveiku plauku paslaptis:plaunu kiekviena miela diena(daug kas sako kad lb negerai,bet man kitaip tikrai neiseina) g.gif i savaite 1 karta panaudoju kauke(keiciu daznai,isnaudoju ir vis kokia kita perku) thumbup.gif kaukes ypac gausiai tepu ant galiuku ax.gif ir dar naudoju fluida arba seruma plaukams(ir daznai keiciu) siuo metu semenu fluida is eurokos,ir dar ziemai atejus i savaite karta ispurskiu purskalu nuo plauku slinkimo smile.gif o del dazymo tai dazau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti