QUOTE(Smilguna @ 2009 02 02, 11:38)
Sveikos, merginos, perskaiciau visa temele ir labai nemazai pagyru isgirdau Tigi S factor dream drops

Gal kuri yra bandziusi ir Biotreatment ir ta Tigi dream drops? Idomu butu suzinot kuris geresnis ir kuo skiriasi? Nes as kol kas naudoju biotreatment'a ir man visai patinka,
galiukai svelnesni, minkstesni pasidaro, bet man vistiek sakojasi (kol kas dar neradau tokiu priemoniu, kurios tai sustabdytu

) Idomu butu isbandyt ta tigi dream drops...
P.S. jei kas uzsisakineja per ebay, tai maciau kainuoja 11,5 svaro (litais apie 45 iseina) Ir tai gerokai pigiau nei LT parduotuvese, tik reikia palaukt kokiu pora savaitliu kol ateis
Sveikos

,

As irgi esu labai daug priemoniu plauku galiukams naudojus, bet nei viena nesumazino plauku galiuku issisakojimo

. Mano plaukai ilgi ir tamsus, tai labai matosi issisakoje galiukai (kai paimi visus plaukus, tai net balti issisakojimai matosi, tokie nusauseje galiukai

). Kiekviena karta nemazai pakerpa plaukus, bet uz kokios savaites vel tas pats

. Kaip rasti tikrai veiksminga priemone, kad ,,galiukai'' butu sveiki ir grazus, net pinigu negaila, tik kad veiksminga priemone butu?
Siaip plaukams turiu daug TIGI produkcijos, tik galiukams nieko nesu bandzius. Gal kuri turi ka tikrai puikaus pasiulyti? Aciu

.