man tai pats geriausias S-FACTOR aliejukas DREAM DROPS

o as jau pribaigiau savo elvitalio aliejuka,tai uzsipirkau pabandymui henos kremuka galiukam[mano plaukam jis kaip vandenukas,dingsta akimirsniu] ir karsto kremo su placenta,dar laukiu is kirpyklos aliejuko kita savaite..priklausomybe man jau

QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 12, 19:10)
kokiose parduotuvese yra pirkti?

QUOTE(xkamiu @ 2009 01 12, 19:57)
as tai pirkau salon+, jo kaina 100 litu, bet tikrai vertas tu pinigeliu

QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 12, 17:10)
turiu ta aliejuka, bet dar neisbandziau, nes tik ipusejau su Alfaparf, kuris man labai

Na,keliam keliam temele ,nes jau visai pasimeciau,jau planuoju ryt TIGI dream drop pirkt,bet vis dar
.

Mano galiukai kažkaip labai skilinėt pradėjo, tai pradėjau naudot Allwaves aliejuką.

QUOTE(BOMBONKE
@ 2009 01 12, 17:40)

o as jau pribaigiau savo elvitalio aliejuka,tai uzsipirkau pabandymui henos kremuka galiukam[mano plaukam jis kaip vandenukas,dingsta akimirsniu] ir karsto kremo su placenta,dar laukiu is kirpyklos aliejuko kita savaite..priklausomybe man jau

Šitas Henos kremukas tai man nelabai

QUOTE(svelni @ 2009 02 01, 19:50)
Šitas Henos kremukas tai man nelabai
kaip ir rašai "kaip vandenukas..." maniškiams lygiai tas pats 

man tai patinka jio tepliot kai aliejaus lyg ir perdaug jau but plaukam,o patepliot kazka norisi,tai juo tepu

QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 12, 18:10)
Jau uzsisakiau ,laukiu nesulaukiu

QUOTE(brilliante @ 2008 12 29, 20:20)
man seniau iškarpydavo taip (suriša aukštai uogeda ir su žirklem pakelus ta uodega karpo) tai cia kaip supratu feliravimas? tai viskas buvo kaip ir gerai, bet kadangi aš tiesinau tai tų plaukų per visa ilgį galiukai žiauriai išskilinėjo o patys plaukų galai normalūs, nes dažnokai pakerpu.Tai dabar toks geras gabalas nukirptas plaukų.
Seniau būtent galiukam jokių ten aliejukų nenaudojau,bet kai nukirpo plaukus lb nedaug pakarpe tai saugau galiukus
naudoju BIO TRAITEMENT fluidą su linų sėmėnim tai galiukai super
(kirpau prieš 2,5 mėn maždaug)
Seniau būtent galiukam jokių ten aliejukų nenaudojau,bet kai nukirpo plaukus lb nedaug pakarpe tai saugau galiukus

as ta pati neseniai nusipirkau ir naudoju, esu juo labai patenkinta

Sveikutes. Na va, siandien nusipirkau Nivea Intense Repair intensyvu atkuriamaji plauku krema nenuskalaujama. Taip seniai gundziausi pabandyti, bet kaina atrode didoka - 20 lt, o snd droge akcija, sumokejau tik 10.49
Kvapas labai patiko, o poveikio manau reiks paluketi siek tiek