Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

man tai pats geriausias S-FACTOR aliejukas DREAM DROPS thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif

o as jau pribaigiau savo elvitalio aliejuka,tai uzsipirkau pabandymui henos kremuka galiukam[mano plaukam jis kaip vandenukas,dingsta akimirsniu] ir karsto kremo su placenta,dar laukiu is kirpyklos aliejuko kita savaite..priklausomybe man jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 12, 19:10)

kokiose parduotuvese yra pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xkamiu @ 2009 01 12, 19:57)
kokiose parduotuvese yra pirkti? g.gif

as tai pirkau salon+, jo kaina 100 litu, bet tikrai vertas tu pinigeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 12, 17:10)

turiu ta aliejuka, bet dar neisbandziau, nes tik ipusejau su Alfaparf, kuris man labai wub.gif pries tai naudojau PMitchel skinny seruma - irgi visai nieko cool.gif
Atsakyti
Na,keliam keliam temele ,nes jau visai pasimeciau,jau planuoju ryt TIGI dream drop pirkt,bet vis dar g.gif g.gif .
Atsakyti
Mano galiukai kažkaip labai skilinėt pradėjo, tai pradėjau naudot Allwaves aliejuką. smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 01 12, 17:40-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 12, 17:40)

o as jau pribaigiau savo elvitalio aliejuka,tai uzsipirkau pabandymui henos kremuka galiukam[mano plaukam jis kaip vandenukas,dingsta akimirsniu] ir karsto kremo su placenta,dar laukiu is kirpyklos aliejuko kita savaite..priklausomybe man jau biggrin.gif

Šitas Henos kremukas tai man nelabai schmoll.gif kaip ir rašai "kaip vandenukas..." maniškiams lygiai tas pats unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2009 02 01, 19:50)
Šitas Henos kremukas tai man nelabai schmoll.gif  kaip ir rašai "kaip vandenukas..." maniškiams lygiai tas pats unsure.gif

man tai patinka jio tepliot kai aliejaus lyg ir perdaug jau but plaukam,o patepliot kazka norisi,tai juo tepu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 01 12, 18:10)

Jau uzsisakiau ,laukiu nesulaukiu thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brilliante @ 2008 12 29, 20:20)
man seniau iškarpydavo taip (suriša aukštai uogeda ir su žirklem pakelus ta uodega karpo) tai cia kaip supratu feliravimas? tai viskas buvo kaip ir gerai, bet kadangi aš tiesinau tai tų plaukų per visa ilgį galiukai žiauriai išskilinėjo o patys plaukų galai normalūs, nes dažnokai pakerpu.Tai dabar toks geras gabalas nukirptas plaukų.
Seniau būtent galiukam jokių ten aliejukų nenaudojau,bet kai nukirpo plaukus lb nedaug pakarpe tai saugau galiukus  biggrin.gif naudoju BIO TRAITEMENT  fluidą su linų sėmėnim tai galiukai super thumbup.gif (kirpau prieš 2,5 mėn maždaug)

as ta pati neseniai nusipirkau ir naudoju, esu juo labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. Na va, siandien nusipirkau Nivea Intense Repair intensyvu atkuriamaji plauku krema nenuskalaujama. Taip seniai gundziausi pabandyti, bet kaina atrode didoka - 20 lt, o snd droge akcija, sumokejau tik 10.49 biggrin.gif Kvapas labai patiko, o poveikio manau reiks paluketi siek tiek smile.gif
Atsakyti