Įkraunama...
Įkraunama...

Plauku galiukai

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 02 25, 15:57)
Man tigi visai nieko gero buvo.. schmoll.gif  schmoll.gif  "damsuhineju" dabar likuti..jau geriau tada is TBS su vynuogiu kauliuku aliejum, kaina perpus mazesne o efekto daugiau

o koks pas Jus? is S-factor "dream drops" tas? nepatiko,jo g.gif jauciasi ant plauku ar kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 02 25, 16:54)
o koks pas Jus? is S-factor "dream drops" tas? nepatiko,jo g.gif jauciasi ant plauku ar kas negerai?

taip, tas Dream drops, kurio nuotraukele buvo ideta. jis man nepatiko,nes:
1. jauciasi uzteptas tik ta diena, kita diena plaukai jau buna sausi ir siugzda vel (nors kai pirkau sake, kad jis gydomasis);
2. jei padaugini, suriebina plaukus;
3. pipete ta laaabai nepatogi naudotis (bet cia jau nebe aliejuko beda)
Papildyta:
QUOTE(Mertise @ 2009 02 25, 16:54)

Man jis nepatiko, nes:
1. jauciasi tik uzteptas ta diena, kita diena plaukai jau vel sausi ir siugzda;
2. kai uztepi siek tiek per daug tai suriebina plaukus;
3 ta pipete ziauriai nepatogi naudot i (bet cia jau ne aliejuko beda).
Papildyta:
ups, uzflood`inau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 02 25, 15:54)

man asmeniskai labiau patiko JOICO k-pak'as..(Sfactor yra seserine firma su joico)....'dream dropsas' man smirda, tai vienas dalykas, ir kazkaip pastebiu kad su joico galiukai sudrekinti labiau budavo, bet ne susiebalinti...o va db tai nezau...nors kirpeja tai gyre ji lb... g.gif na, pabandyti verta, gal tau tiks...bet as va antra kart nepirkciau...db svajoju apie ALTERNOS galiukams wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 25 vasario 2009 - 17:16
Gal galit patart kuris geresnis BODY SHOP vynuogių kauliukų serumas ar KERASTASE oleo relax aliejukas?
Atsakyti
QUOTE(aliisa @ 2009 02 25, 19:00)
Gal galit patart kuris geresnis BODY SHOP vynuogių kauliukų serumas ar KERASTASE oleo relax aliejukas?

Bandžiau BODY SHOP vynuogių kauliukų serumą,man asmeniškai labai patiko,gaila jau nebeturiu.Vis iš užsienio parsiveždavau,o Lietuvoje tai kainelė nemaža blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aliisa @ 2009 02 25, 19:00)

Body Shopo man asmeniskai..ir jame bent kazkiek naturaliu ingridientu yra 4u.gif
Atsakyti
as turejau is body shop ta aliejuka bet man nepatiko puse gal tik isnaudojau ir ismeciau,beto as ji kai pirkau anglijoje man sake pardaveja kad jo galiojimo laikas labai trumpas blink.gif nes jis neturi daug chemijos

dabar jau pusmeti naudoju joico ir nesu patenkinta ta diena kai pasitepi dar nieko,ant vakaro jau susivele plaukai ir kaip isdziuve,net nezinau koki daugioau rinktis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aliisa @ 2009 02 25, 18:00)

Antras variantas 4u.gif Man TBS priemones plaukams nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
o gal zn kiek jis kainuoja tas KERASTASE aliejukas ir kur ji galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2009 02 25, 22:06)

as pirkau Vilniuje Figaro salone,125ml-67lt.
Aciu uz postus 4u.gif dropsus nepirksiu...
Atsakyti
QUOTE(magiliene @ 2009 02 25, 22:06)

Dar buna akropolyje "Burzua" grozio salonuose
Atsakyti
as naudoju Advance Techniques Daily Results plauku galiuku seruma is AVON firmos, tiesiok kaip silkas plaukai, ir neskeldi, as labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti